Suoraan sisältöön
Metsäretkellä.

Haku lastentarhanopettajien vakinaisiin tehtäviin 13. – 27.3.2017

Tule tekemään tämän päivän ja tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta. Tällä hetkellä panostamme mediakasvatukseen ja liikkumisen lisäämiseen varhaiskasvatuksessa. Lisäksi teemme monipuolista yhteistyötä kaupungin eri kulttuuritoimijoiden kanssa.

Lastentarhanopettaja on Helsingissä merkittävässä roolissa. Haluamme yhdessä lasten kanssa näkyä ja kuulua Helsingissä. Monipuolinen työnkuva muodostuu kasvatuksesta, opetuksesta ja pedagogisesta asiantuntijuudesta, jota tiimityö, vasu/eopstyö, arviointi ja suunnittelu yhdessä, itsenäisesti ja lapsia sekä perheitä osallistaen tukevat.    

Panostamme urapolkunsa alussa olevien lastentarhanopettajien ammattiin kasvamista. Tarjoamme mahdollisuutta osallistua vertaismentorointiin, jossa kokenut lastentarhanopettaja toimii tukena ja kokemuksien jakajana.

Etsimme kokeneita konkareita, urapolkunsa aloittavia ja opiskelun loppuvaiheessa olevia. Arvostamme pedagogista osaamista, kehittymismyönteisyyttä, intoa ja positiivisuutta. Haluamme, että voit hyödyntää mahdollisia erityistaitojasi ja kasvattaa osaamistasi.

Helsingin varhaiskasvatus tarjoaa monipuolista täydennyskoulutusta ja muita henkilöstöetuja, kuten työmatkaseteleitä, henkilöstöliikuntaa ja mahdollisuutta työsuhdeasuntoon.    

Tutustu nettisivuihimme www.hel.fi/vaka ja jätä työhakemuksesi osoitteessa www.helsinkirekry.fi

 

Katso videot:


Susanna, lastentarhanopettaja

 

 


Lastentarhanopettaja - vaikuttavia ihmisiä arjessa


Vaikuttavia tekoja joka päivä tämän päivän ja huomisen Helsingissä. Lastentarhanopettaja monipuolisessa pedagogisessa työssään Ruoholahden lastentalon pienten lasten kanssa.

 

 

 

JAA