Suoraan sisältöön

Ura kaupungilla


Ura kaupungilla voi alkaa monella tapaa. Meillä pääset kehittymään asiantuntijana ja käyttämään vahvuuksiasi monipuolisten työtehtävien parissa.

Helsingin visiona on olla maailman toimivin kaupunki.  Strategisena tavoitteenamme on tehdä kaikki hieman paremmin, jotta helsinkiläisten elämä olisi mukavampaa ja vaivattomampaa. Perustehtävämme on järjestää asukkaillemme laadukkaita palveluja ja luoda edellytyksiä virikkeelliselle ja hauskalle elämälle.

Meitä kaikkia tarvitaan, jotta voimme kehittyä maailman toimivimmaksi kaupungiksi. Tule meille töihin!

Kesätyöt


Touko-syyskuussa Helsingin kaupungilla työskentelee noin 4 000 kesätyöntekijää.

Kesätyöntekijöitä palkataan muun muassa hoitoalalle, puistotyöntekijöiksi, erilaisiin toimistotehtäviin, suunnittelijaharjoittelijoiksi, rakennusapumiehiksi ja liikuntapaikanhoitajiksi. Opiskelijoita ja alan ammattilaisia kaupunki tarvitsee erityisesti sosiaali- ja terveystoimeen lomien sijaisiksi.

Haluamme tarjota parhaan mahdollisen kesätyökokemuksen kaikille kesätyöntekijöillemme. Meille paras kiitos on se, että haluat tulla meille töihin jatkossakin.

Kesätöiden hakeminen

Vuonna 2020 kesätöiden haku käynnistyy tammikuussa viikolla 3. Uusia paikkoja julkaistaan pitkin kevättä. 

16−17-vuotiaiden nuorten kesätyöhaku ja Siisti kesä! -hankkeen haku alkaa 9.3.2020.
Hakuaikana avoimet kesätyöt ja -sijaisuudet löydät etusivultamme.

Seuraa meitä Facebookissa, niin pysyt kärryillä tärkeistä päivämääristä ja näet mitä tehtäviä meillä on tarjolla juuri nyt.Opiskelijat ja harjoittelijat

Jos opiskelet, sinulla on mahdollisuus tehdä opintoihin kuuluva harjoittelu tai opinnäytetyö Helsingin kaupungilla.

Sitoudumme siihen, että perehdytämme sinut kunnolla työtehtäviin ja ohjaamme harjoittelua. Ota rohkeasti yhteyttä suoraan toimialoihin ja liikelaitoksiin.  


Asiantuntijat

Helsinki palkkaa vuosittain satoja eri alojen asiantuntijoita. Kaupunkisuunnittelussa, ympäristönsuojelussa, varhaiskasvatuksessa, terveydenhuollossa ja opetuksessa tähtäämme aina samaan: Helsinki haluaa olla päivä päivältä parempi.

Tarjoamme vastuullista ja merkityksellistä työtä sekä mahdollisuutta syventää omaa osaamista työuran eri vaiheissa. Palkitsemme hyvin tehdystä työstä. Edistämme suvaitsevaisuutta ja monimuotoisuutta, ja tarjoamme suuren työnantajan henkilöstöedut. Näihin kuuluvat esimerkiksi oma työterveys ja laajasti käytössä olevat liukuvan työajan mahdollisuudet.Esimiehet ja johtotehtävät

Helsinki on paitsi palveluorganisaatio myös alusta ja maailman edistyksellisin julkisen sektorin ekosysteemi.

Osaava ja kehittyvä muutosjohtaminen ja esimiestyö ovat keskeisiä menestystekijöitämme. Ilman niitä ei ole hyviä palveluja kaupunkilaisille eikä hyvinvoivaa henkilöstöä.

Esimiehillä ja johtotehtävissä toimivilla on vastuu ohjata kaupungin toimintaa yhä toimivammaksi. Helsinki tukee johtotehtävissä työskenteleviä monipuolisilla koulutuksilla, joista osa on käytännössä jo hyviksi havaittuja, osa hyvinkin pitkälle räätälöitävissä. Kaupunki esimerkiksi käynnistää johtaville viranhaltijoille sekä keskeisissä suunnittelutehtävissä oleville räätälöidyn tekoäly- ja teknologiakoulutuksen.JAA
24.09.2019 09:12