Hae työpaikkoja

Vapaa sanahaku / työavain
TAI valitse ammattiala

Johtavat viranhaltijat

Yksikön päällikkö

Vakinainen, Virkasuhde

Kaupunkiympäristön toimiala, Maankäyttö ja kaupunkirakenne / Liikenne- ja katusuunnittelu, Suunnittelu -yksikkö
Työavain 6-138-19
Haku päättyy 16.09.2019 klo 16:00
Työpaikan osoite
00100 Kansakoulukatu 3
Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Maankäyttö ja kaupunkirakenne -palvelukokonaisuus vastaa maankäytön yleissuunnittelusta, asemakaavoituksesta, maaomaisuuden kehittämisestä ja tonteista, liikenne- ja katusuunnittelusta sekä kaupunkitila- ja maisemasuunnittelusta.

Tehtävän kuvaus

Tule kanssamme rakentamaan maailman toimivinta kaupunkia!

Olet innostava esimies, joka vastaa yksikkönsä motivoimisesta, tavoitteista ja tehokkaasta toiminnasta.

Etsimme Liikenne- ja katusuunnittelupalvelun Suunnitteluyksikköön yksikön päällikköä. Tule luomaan urapolkuasi kaupunkiympäristön toimialalla.

Johdat yksikköä, joka vastaa Helsingin alueiden liikennesuunnittelusta ja näiden vaikutusarvioinneista sekä katu- ja toteutussuunnitelmien teettämisestä ja liikenteenohjaussuunnitelmista. Tehtävänäsi on kehittää Helsingin liikenne- ja katuympäristöä Helsingin kaupunkistrategian mukaisesti. Toimit yhteistyöverkostossa ja toteutat muiden hallintokuntien edustajien kanssa meille asetettuja tavoitteita. Suunnitteluyksikkö tekee tiivistä yhteistyötä mm asemakaavoituksen kanssa.

Vastuullasi on myös yksikön ohjaus sekä suorituskyvyn ja toiminnan tuloksellisuuden kehittäminen ja seuranta. Vastaat yksikön tavoitteiden saavuttamisesta. Lisäksi yksikkösi työhyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeää.

Menestyt työssäsi parhaiten, kun sinulla on
- kokemusta ihmisten ja asioiden johtamisesta
- erinomaiset vuorovaikutustaidot
- taitoa motivoida työntekijöitä ja ennakoida tulevaa välttäen riskit
- osaamista liikenne- ja katusuunnittelusta
- ymmärrystä kaavoitusprosessista

Kaupunkiympäristön toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat.

Maankäyttö ja kaupunkirakenne -palvelukokonaisuuteen sisältyvät palvelut ovat maankäytön yleissuunnittelu, asemakaavoitus, maaomaisuuden kehittäminen ja tontit, liikenne- ja katusuunnittelu sekä kaupunkitila- ja maisemasuunnittelu. Teemme palveluiden kesken hyvin tiivistä yhteistyötä ja sinulta edellytetään taitoa työskennellä monialaisessa tiimissä kaupunkiympäristötoimialalla.

Kiinnostuitko? Esittele itsesi ja osaamisesi jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta jo tänään.

Kelpoisuusehto
ylempi korkeakoulututkinto. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.
Palkkaus
4704,08
Työaika
36 h 45 min/viikko
Palvelussuhde alkaa
01.02.2020
Sopimusala
TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Lisätietoja tehtävästä antaa
Liikenne- ja katusuunnittelupääll. Reetta Putkonen, 09-310 37079, etunimi.sukunimi(at)hel.fi
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.JAA
27.12.2017 15:29