Hae työpaikkoja

Vapaa sanahaku / työavain
TAI valitse ammattiala

Johtamistyö

Yksikön päällikkö

Vakinainen, Virkasuhde

Kaupunkiympäristön toimiala, Palvelut ja luvat / Rakennusvalvontapalvelut, Lupayksikkö 1
Työavain 6-135-19
Haku päättyy 16.09.2019 klo 16:00
Työpaikan osoite
00580 Sörnäistenkatu 1
Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Palvelut ja luvat -palvelukokonaisuus vastaa kaupunkiympäristön asukas- ja yrityspalveluista, kaupunkimittauksesta, rakennusvalvonnasta, ympäristöpalveluista sekä pysäköinninvalvonnasta ja pysäköintipalveluista.

Tehtävän kuvaus

Rakennusvalvontapalvelut käsittelee lupahakemukset, tallentaa rakennussuunnitelmat sekä valvoo rakennustyötä ja rakennettua ympäristöä.

Haemme osaavaan joukkoomme YKSIKÖN PÄÄLLIKKÖÄ.

Kiinnostaako sinua haastava ja mielenkiintoinen työ rakentamisen näköalapaikalla kaupungin voimakkaasti kasvaessa? Etsimme nyt kannustavaa johtajaa, joka haluaa olla osaltaan mukana kehittämässä kestävää, kaunista ja toimivaa kaupunkia.

Tehtäväsi on johtaa yksikköä, joka vastaa alueellaan uudisrakentamiseen, korjausrakentamiseen, käyttötarkoituksen muutoksiin, kaupunkikuvaan, rakennussuojeluun ja julkiseen ulkotilaan liittyvistä rakennusvalvonnan lupa- ja muista asioista. Tehtäviin kuuluu mm. yksikön prosessien ja toimintatapojen kehittäminen, uudisrakentamiseen liittyvää lupakäsittelyn koordinointia koko kaupungin alueella ja vastata uudisrakentamislupien käsittelystä sekä tilapäisten koulujen ja päiväkotien rakennusluvista. Toimit myös esittelijänä ympäristö- ja lupajaostossa osassa tilapäisiä lupia ja oikaisuvaatimusasioita.

Olet yhteistyökykyinen, asiakaslähtöinen arkkitehtuurin ammattilainen ja sinulla on uudisrakentamiseen liittyvää kokemusta. Erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat välttämättömät asiantuntijaorganisaation esimiestyössä, koska tehtäviin kuuluu vaativia vuorovaikutus- ja neuvottelutilanteita. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää lisäksi johtamistaitoa ja -kokemusta.

Tarjoamme monipuolisen näkökulman rakentamiseen, erinomaisen mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen. Meiltä saat myös ajanmukaiset työvälineet, joustavan työajan ja etätyömahdollisuuden. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Tule rakentamaan kanssamme maailman toimivinta kaupunkia!

Kelpoisuusehto
Yksikön päällikön kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto(esimerkiksi yliopistossa tai korkeakoulussa suoritettu arkkitehdin tutkinto) ja suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.
Työaika
36 h 45 min/vko
Sopimusala
TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Lisätietoja tehtävästä antaa
Rakennusvalvontapäällikkö Kai Miller, 310 26328, kai.miller(at)hel.fi
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Muita avoimia alan työpaikkoja

Johtamistyö

Määräaikainen, Virkasuhde

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Työavain 5-3392-19
Haku päättyy 16.09.2019 klo 16:00

Määräaikainen, Työsuhde

Kaupunkiympäristön toimiala, Kaupunkiympäristön toimiala, Hallinto- ja tukipalvelut
Työavain 6-136-19
Haku päättyy 16.09.2019 klo 16:00JAA
27.12.2017 15:29