Hae työpaikkoja

Vapaa sanahaku / työavain
TAI valitse ammattiala

Viestintä

Viestinnän asiantuntija

Vakinainen, Työsuhde

Pelastuslaitos, Hallinto- ja kehittämisosasto, Pelastuslaitos, hallinto- ja kehittämisosasto
Työavain 27-21-19
Haku päättyy 26.08.2019 klo 12:00
Työpaikan osoite
00530 Agricolankatu 15


Tehtävän kuvaus

Helsingin kaupungin pelastuslaitoksen yli 700 huippuammattilaista varmistavat joka päivä pääkaupunkimme turvallisuutta. Kehitämme vahvasti viestintäämme ja haemme nyt osaavaa ja aloitteellista viestinnän asiantuntijaa viemään pelastuslaitoksen viestintää kohti innostavaa ja digitaalisempaa tulevaisuutta. Etsimme joukkoomme vakinaiseen työsuhteeseen
VIESTINNÄN ASIANTUNTIJAA.

Tehtävässäsi olet pelastuslaitoksen sisäisen ja ulkoisen viestinnän kehittämisen ja tuotannon ytimessä. Tärkeä strateginen painopisteemme on onnettomuuksien ehkäiseminen ja turvallisuuden edistäminen. Tehtävänäsi on varmistaa, että eri viestintäkanavamme sisältöineen tukevat näitä tavoitteita ja edistävät samalla työnantajamielikuvaamme entistäkin vetovoimaisempaan suuntaan. Tältä näköalapaikalta on mahdollisuus päästä mukaan vaikuttamaan koko pelastusalan viestintään ja sen kehittämiseen.

Teet tiivistä yhteistyötä eri yksiköiden kanssa ja tuet sekä ohjaat heitä sisäisen viestinnän toteuttamisessa. Toimit saumattomassa yhteistyössä viestinnän harjoittelijan kanssa. Yhdessä muodostatte itseohjautuvan, tehokkaan, innovatiivisen ja motivoituneen tiimin, jonka tavoitteena on parhaalla mahdollisella tavalla tukea pelastuslaitoksen palvelutuotannon strategiaa ja mahdollistaa sujuva kommunikointi pelastuslaitoksen henkilöstön kesken. Viestintätiimin kehittämis- ja vaikuttamistyön tukena on myös monialainen joukko talon ammattilaisia. Tehtävä sijoittuu hallinto- ja kehittämisosastolle hallintopäällikön alaisuuteen.

Uskomme sinun viihtyvän meillä, jos motivoidut uuden kehittämisestä ja et epäröi kantaa vastuuta työstäsi. Osaat johtaa omaa työskentelyäsi ja olet vahva tiimipelaaja. Olet luonteeltasi tavoitteellinen tekijä, joka saa muut innostumaan ideoistasi. Osaat myös perustella luovan näkemyksesi selkeästi ja ymmärrettävästi muille. Et myöskään pelkää viedä muutoksia systemaattisesti läpi.

Tarjoamme sinulle:
. mielenkiintoisen, haastavan ja kokonaisvaltaisen viestintäroolin ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen jopa Suomen pelastusalan kärkiviestijöiden joukkoon asti
. tuen tehtävässä onnistumiseen ja merkityksellisen työn Helsingin turvallisuuden varmistamisessa
. vauhdikkaan ja vaihtelevan työympäristön niin pelastuslaitoksen oman verkoston kuin Helsingin kaupungin viestintäammattilaisten kanssa
. pelastuslaitoksen ja Helsingin kaupungin hyvät työsuhde-edut, mm. pelastuslaitoksen omat liikuntapaikat

Viestinnän asiantuntijan tehtävä on vakituinen ja siinä on KVTES:n mukainen palkkaus. Tehtävän tarkempi sisältö määritellään valittavan henkilön kanssa. Työpisteesi on Helsingin Kalliossa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Töiden on tarkoitus alkaa syys-lokakuussa. Tehtävään valittavasta tehdään turvallisuusselvityslain mukainen turvallisuusselvitys. Ennen työn aloittamista sinun tulee esittää työterveyden arvio soveltuvuudestasi tehtävään.

Tartutko tilaisuuteen? Odotamme malttamattomina hakemustasi tehtävään 26.8.2019 mennessä.
Helsingin kaupunki on keskellä sähköisen rekrytointijärjestelmän uudistamishanketta. Hakemukset voi toimittaa järjestelmän www.erekryhelsinki.fi/ kautta työavaimella 27-21-19. Hakemuksen voi lisäksi toimittaa sekä postitse että sähköpostitse pel.rekrytointi@hel.fi. Postitse osoite on Helsingin kaupungin pelastuslaitos / Kirjaamo, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen merkintä "viestintäasiantuntija" Hakemuksen tulee olla perillä viimeistään 26.8.2019 klo 12:00.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintopäällikkö Henri Nordenswan, 050 531 9171. Tavoitat hänet parhaiten 16.8. kello 13-15 ja19.8. klo 12-14.

Työaika
36,75h/ vko
Sopimusala
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Lisätietoja tehtävästä antaa
Hallintopäällikkö Henri Nordenswan, 0505319171, henri.nordenswan@el.fi
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Muita avoimia alan työpaikkoja

Viestintä

Määräaikainen, Työsuhde

Pelastuslaitos, Hallinto- ja kehittämisosasto, Pelastuslaitos, hallinto- ja kehittämisosasto
Työavain 27-22-19
Haku päättyy 26.08.2019 klo 12:00

Vakinainen, Työsuhde

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Toimialan hallinto / Viestintäpalvelut, Viestintäpalvelut
Työavain 5-2923-19
Haku päättyy 26.08.2019 klo 16:00

Määräaikainen, Työsuhde

Kaupunkiympäristön toimiala, Toimialan hallinto / Viestintäpalvelut, Mediaviestintä
Työavain 6-121-19
Haku päättyy 29.08.2019 klo 16:00JAA
27.12.2017 15:29