Hae työpaikkoja

Vapaa sanahaku / työavain
TAI valitse ammattiala

Hallinto- ja toimistoala

Ympäristöasiantuntija

Määräaikainen, Työsuhde

HKL -liikelaitos, HKL-Infra- ja kalusto, HKL, Valillan varikko
Työavain 21-43-17
Haku päättyy 02.06.2017 klo 16:00
Työpaikan osoite
00550 Hämeentie 86
Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL on metron ja raitioliikenteen liikennöitsijä ja Helsingin joukkoliikenneinfran omistaja ja ylläpitäjä. Me pidämme Helsingin liikkeellä: noin puolet kaupungissa tehdyistä joukkoliikennematkoista kuljetaan HKL:n kyydissä; metrolla, raitiovaunuilla ja Suomenlinnan lautoilla.

Raideliikenne pääkaupunkiseudulla kasvaa voimakkaasti ja kaupunki muuttuu. HKL investoi Helsingin joukkoliikenteen kehittämiseen 10 vuoden aikana 1 200 miljoonaa euroa. HKL vastaa mm. Helsingin raitiotiejärjestelmän laajenemisesta Hernesaareen, Kalasatamaan ja Ilmalaan. Myös Raide-Jokeri, Kruunusillat ja Hämeentien joukkoliikennekatu, kaupunkibulevardit sekä metroasemien kehittäminen ovat HKL:n tulevaisuutta.


Tehtävän kuvaus

HKL hakee ympäristöasiantuntijaa Raide-Jokeri -hankkeeseen. Raide-Jokeri on Helsingin Itäkeskuksen ja Espoon Keilaniemen välille suunniteltu pikaraitiolinja, joka toteutetaan yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa. Raide-Jokeri on lähivuosien merkittävimpiä joukkoliikenteen rakennushankkeita pääkaupunkiseudulla. Hankkeen kustannusarvio on 275 miljoonaa euroa.

Ympäristöasiantuntija vastaa ympäristönäkökulmien huomioimisesta Raide-Jokeri-projektin eri vaiheissa. Tehtäviin kuuluvat mm. rakentamisen aikaisten ympäristövaikutusten hallinta, projektin ympäristölupa-asioiden koordinointi ja luonto- ja ympäristöselvitykset yhteistyössä muiden allianssitoimijoiden ja kaupunkien asiantuntijoiden kanssa. Lisäksi ympäristöasiantuntija suunnittelee projektin ympäristöviestintää yhdessä projektiviestinnän kanssa ja koordinoi vastuualueensa sidosryhmäyhteistyötä.

Ympäristöasiantuntijan tehtävä on määräaikainen sijaisuus 18.1.2018 asti. Tehtävässä on mahdollista aloittaa kesäkuussa 2017 tai sopimuksen mukaan.

Hae tehtävää Helsingin kaupungin sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta 2.6.2017 klo 16.00 mennessä.

Kelpoisuusehto
Edellytämme tehtävään valittavalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja riittävää kokemusta vastaavista tehtävistä. Kielitaitovaatimuksena on erinomainen suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito.
Lisäksi edellytämme
Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi erinomaisia yhteistyötaitoja, kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia sekä itsenäistä työotetta ja kykyä kantaa vastuuta oman vastuualueensa tehtävistä.
Luemme eduksi
Toimialan tuntemus katsotaan eduksi.
Palkkaus
3000,00 e/kk
Työaika
36,75 h/vko
Palvelussuhde päättyy
18.01.2018
Lisätietoja tehtävästä antaa
Projektijohtaja Juha Saarikoski, 040 336 0117, juha.saarikoski@hel.fi
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Muita avoimia alan työpaikkoja

Hallinto- ja toimistoala

Vakinainen, Työsuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe-ja sosiaalipalvelut / Vammaistyö, Vammaisten sosiaalityön itäinen toimipiste/ruotsinkieliset palvelut
Työavain 7-70-17
Haku päättyy 02.06.2017 klo 16:00

Määräaikainen, Työsuhde

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Toimialan hallinto / Kehittämispalvelut, Kehittämispalvelut
Työavain 5-537-17
Haku päättyy 06.06.2017 klo 16:00JAA
15.03.2017 10:51