Suoraan sisältöön

Sairaanhoitajat ja terveydenhoitajat


Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja, kesätyö (200 tehtävää)

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Sosiaali- ja terveystoimiala

SOTE-04-1-22

131 päivää sitten

20.06.2022 klo 16:00

Tehtävän ja opintojen mukaisesti.

30.5. - 31.8.2022 tai sop. mukaan

Helsingin kaupungin toimipisteet
00530 Helsinki

Tehtävän kuvaus

Hei sairaanhoitaja, terveydenhoitaja tai sellaiseksi opiskeleva, kiinnostaisiko sinua kesätyö Suomen suurimman työnantajan palveluksessa? Tervetuloa Helsingin soteen kesäsijaiseksi!

Sijaisuuksia on eri puolilla kaupunkia, erityisesti sairaaloissa. Tekijöitä tarvitaan myös kotihoitoon, seniorikeskuksiin, palvelutaloihin ja kotisairaalaan. Joitakin paikkoja on myös psykiatrian palveluihin, vammaistyöhön sekä terveysasemille. Laita rohkeasti hakemus tulemaan, niin etsitään yhdessä osaamiseesi ja mielenkiinnon kohteisiisi sopiva kesätyöpaikka.

Kesätyöt ajoittuvat toukokuusta elokuulle, ja sijaisuudet ovat kestoltaan 2-3 kuukauden pituisia. Kesätöiden tarkka ajoitus sovitaan tilanteen mukaan niin, että työ sopii joustavasti yhteen opintojesi kanssa. Lyhyet keikkatyöt järjestyvät kesälläkin Seure Henkilöstöpalveluiden kautta.

MILLAISESTA TYÖSTÄ ON KYSE?

Sairaalassa ja kotisairaalassa tehtävänäsi on huolehtia potilaiden laadukkaasta ja kokonaisvaltaisesta hoidosta, kuten lääke- ja nestehoidosta. Sairaalatyössä tukenasi on pääosin muista sairaanhoitajista koostuva tiimi.

Seniorikeskuksen, palvelutalon, kotihoidon tai vammaispalvelun sairaanhoitajana huolehdit asiakkaiden laadukkaasta hoidosta ja toimit tiimisi asiantuntijatukena. Vastuullista tehtävänkuvaa ei kannata hätkähtää: saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen, ja osaava tiimi sekä esihenkilösi ovat tukenasi. Kotihoidossa työ on itsenäistä, mutta sielläkin kollegojen tuki on aina puhelinsoiton päässä. Terveysasemalla teet mm. vastaanottotyötä sekä hoidontarpeen arviointia. Psykiatriassa sairaanhoitajat työskentelevät pääsääntöisesti sairaalan osastoilla.

Sairaalassa, kotisairaalassa, psykiatriassa ja vammaistyössä teet kolmivuorotyötä, kotihoidossa, seniorikeskuksissa ja palvelutaloissa kaksivuorotyötä. Terveysasemilla teet joko päivä- tai kaksivuorotyötä.

MITÄ TYÖ HELSINGIN SOTELLA TARJOAA SINULLE?

Olemme luotettava ja turvallinen työpaikka. Meillä teet tärkeää työtä, jolla on valtava merkitys helsinkiläisten hyvinvoinnille ja terveydelle.

Saat tehdä monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä, jotka antavat sinulle erinomaiset eväät ammattitaitosi ja ammatti-identiteettisi vahvistamiselle. Sairaalatyössä tarjoamme sinulle koulutuksen tarvittavien iv-lupien suorittamiseksi eli pääset kehittämään osaamistasi monella tavalla.

Helsingin kaupunki on Suomen suurin työnantaja, ja kesätyö meillä voi avata sinulle laajasti erilaisia uramahdollisuuksia. Moni meillä kesätöissä aloittanut onkin jatkanut keikkatyöntekijänä ja edennyt hoitajan työstä muihin tehtäviin. Mahdollisuuksia on monia!

Kuukausipalkkasi määräytyy työskentelykohteen ja opintojesi vaiheen mukaan. Palkan lisäksi tarjoamme sinulle mm. kaupunkipyöräedun sekä mahdollisuuden työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

MITÄ ODOTAMME SINULTA?

- olet sairaanhoitaja- tai terveydenhoitaja ja sinulla on Valviran ammattihenkilöiden rekisteröinti.
- olet alan opiskelija ja suorittanut hyväksytysti vähintään 140 opintopistettä sekä lääkeaineopin, sisätautien, anatomian ja fysiologian opinnot.
- psykiatriassa työskennelläksesi olet suorittanut vähintään 150 op sisältäen psykiatrian opinnot.
- kotisairaalassa työskennelläksesi olet suorittanut vähintään 180 op.
- jos olet terveydenhoitajaopiskelija ja haluat työskennellä terveydenhoitajan sijaisena, olet suorittanut vähintään 160 op.
- pystyt työskentelemään suomen kielellä. Tarvitsemme kesäsijaisia myös ruotsinkielisiin kohteisiimme, eli kerrothan meille, jos puhut lisäksi sujuvaa ruotsia. Raportointi- ja kirjaamiskielenä käytämme kaikissa kohteissa suomea.
- rekrytoivan yksikön esihenkilöltä saat tietoa, millaista rokotussuojaa kyseisessä yksikössä tarvitaan.
- sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, vastuullinen työtapa ja ennen kaikkea intoa oppia uutta.

Jos olet suorittanut alle 140 opintopistettä, voit hakea meille lähihoitajan sijaiseksi, työavain SOTE-04-2-22.

KUULOSTAAKO SILTÄ, ETTÄ SINÄ VOISIT ENSI KESÄNÄ OLLA YKSI MEISTÄ?

Jätä hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti - älä siis turhaan aikaile! Otamme sinuun yhteyttä joko sähköpostilla tai soittamalla viimeistään viikon kuluttua hakemuksen jättämisestä.

Jäikö sinulle kysyttävää? Laita viestiä osoitteeseen sotekesa@hel.fi, niin kerromme sinulle mielellämme lisää.

Sopimusala

SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

sotekesa@hel.fi

Sosiaali- ja terveystoimiala

Me Helsingin sotessa olemme aitojen tekojen ja kohtaamisten ammattilaisia. Olemme Suomen suurin sote-alan toimija, mutta useimmat työyhteisömme ovat pieniä. Tähtäämme ensiluokkaiseen henkilöstökokemukseen ja työn iloon. Työntekijöidemme mukaan vahvuuksiamme ovat monipuoliset työtehtävät, työsuhteen turvallisuus ja mahdollisuus ammatilliseen kehittymiseen. Sijaisena tutustut kaupunkiin työnantajana, opit uutta, jaat osaamistasi ja luot tärkeitä kontakteja tulevaisuuttasi varten.

Helsingin kaupunki

Helsingin kaupunki edistää aktiivisesti tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta sekä arvostaa henkilöstönsä monimuotoisuutta.

Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.