Suoraan sisältöön

Sote-alan muut tehtävät


Fysioterapeutti

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus-, ja hoivapalvelut, Kustaankartanon seniorikeskus

SOTE-03-941-21

5 päivää sitten

24.06.2021 klo 15:00

2531,12€/ kk

1.7.2021 - 31.8.2021

Oltermannintie 32
00620 

Tehtävän kuvaus

Haemme fysioterapeuttia sijaisuuteen ajalle 1.7.-31.8.2021.

Fysioterapeuttina toimit kahdessa yksikössä. Toinen on 21-paikkainen psykogeriatrinen yhteisö ja toinen 20-paikkainen muistisairaiden yhteisö.
Molemmissa yksiköissä toteutamme aktiivista arkea ja kuntouttavaa työotetta. Suurin osa hoitajista on käynyt kinestetiikkakoulutuksen. Molempien yksiköiden asiakkaissa on kuntoutusmahdollisuuksia ja vuodeasiakkaita ei tällä hetkellä ole.

Työtehtäviisi kuuluvat mm. yksilöterapiat ja kuntouttavien ryhmien pito. Rakennuksessamme sijaitsee kuntosali, jota voit asiakkaiden kanssa käyttää. Toimintakyvyn ja apuvälineiden tarpeen arviointi sekä niiden hankinta/tilaaminen on myös työtehtäviisi kuuluvaa. Talossa on apuvälinevarasto. Työntekijöiden työergonomia ja moniammatillisessa tiimissä toimiminen on tärkeää. Asiakkaamme ovat tottuneita tuolijumppaajia ja ennen koronaa oli viikoittaiset tanssit. Kulttuurihoito on työmme sisältöä ja aktiivinen ulkoilu kauniissa, puistomaisessa miljöössämme on osa arkea. Kesäisin korostuvat retket ja yhteinen toiminta ulkona.

Tervetuloa iloiseen porukkaamme.

Kelpoisuusehdot:
Fysioterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.
Huomioimme haussa myös loppuvaiheen fysioterapiaopiskelijat.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme kiinnostusta ikäihmisten parissa työskentelyyn.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

osastonhoitaja Senja Seppänen, p. 09 310 73648, senja.seppanen@hel.fi osastonhoitaja Karolina Rinne, p. 09 310 54831, karolina.rinne@hel.fi

Sosiaali- ja terveystoimiala

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.

Helsingin kaupunki

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.