Suoraan sisältöön

Lähihoitajat


Lähihoitaja/hoitaja (8 tehtävää)

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutu- ja hoivapalvelut, Pohjoinen kotihoitoyksikkö, Maunula 1- ja Maunula 2-lähipalvelualueet

SOTE-03-932-22

23 päivää sitten

31.05.2022 klo 16:00

Lh 2345,68 e/kk, hoitaja 2247,20 e/kk

6.6.2022 tai sopimuksen mukaan

Suursuonlaita 3 B, 2. krs
00630 

Tehtävän kuvaus

Hei, sinä jo valmistunut hoitoalan ammattilainen tai alan opiskelija, etsitkö kesäksi vaihtelevaa ja liikkuvaa työtä? Tule kesätöihin meille Maunulan kotihoitoon!

Haemme kesätyöntekijöitä kahdelle lähipalvelualueelle, jotka sijaitsevat samassa toimipisteessä. Lähipalvelualueemme tekevät tiivistä yhteistyötä ja kehitämme työtä yhdessä. Perehdytämme sinut hyvin ja tuemme itsenäistä työskentelyäsi. Jos liikut mielelläsi ja pidät itsenäisestä sekä vaihtelevasta työstä, niin tule meille kesäksi! Asikaskäynneille on helppo liikkua kävellen, pyörällä tai autolla. Meillä on käytettävissä sähkö- ja polkupyöriä sekä sähköautoja, joiden käyttöön opastamme.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut., kuten työsuhdeasunnon sekä alennuksia liikunta- ja kulttuuriaktivitetteihin. Kaupunkipyöräetu on voimassa ja siihen ovat oikeutettuja kaikki vähintään kuukauden työsuhteessa olevat työntekijät. Helsingin kaupungilla on myös työsuhdematkalippuetu tai vaihtoehtoisesti rahallinen tuki polkupyörän hankkimiseksi. Lisätietoja henkilöstöetuuksista saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi

Opiskelijan palkkaus määräytyy suoritettujen opintojen sekä osaamisen mukaan. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työsuhteen aloitus ja lopetus sopimuksen mukaan. Kesän jälkeen on mahdollista jatkaa työtä sijaisena (vanhempainvapaa, opintovapaa).

Tule meille kesäksi; me jo odotamme sinua!


Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto tai lähihoitaja-opiskelijoilla vähintään hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen (30 op) hyväksytysti suoritettuna.

Hoitaja: tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto.

Huomioimme haussa myös sairaanhoitaja- ja terveydenhoitaja-opiskelijat, joilla on soveltuvaa terveydenhuoltoalan harjoittelukokemusta sekä lääketieteen opiskelijat.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Sopimusala

SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Irina Ikonen, irina.ikonen@hel.fi Miia Hoskari, miia.hoskari@hel.fi

Sosiaali- ja terveystoimiala

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.

Helsingin kaupunki

Helsingin kaupunki edistää aktiivisesti tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta sekä arvostaa henkilöstönsä monimuotoisuutta.

Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.