Suoraan sisältöön

Lähihoitajat


Lähihoitaja/hoitaja, kesätyö, kotihoito (6 tehtävää)

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Munkkiniemi 1, 2 ja 3 Lähipalvelualue

SOTE-03-931-22

23 päivää sitten

30.05.2022 klo 16:00

Lh 2345,68 e/kk, hoitaja 2247,20 e/kk

2.5.2022-30.9.2022 (sopimuksen mukaan)

Laajalahdentie 30 tai Professorintie 3 A 4
00330 

Tehtävän kuvaus

Hei lähihoitaja tai hoitoalan opiskelija, tervetuloa työskentelemään kesäksi Munkkiniemen kotihoitoon.

Haemme Munkkiniemi 1-3 lähipalvelualueille kesäsijaisia. Toimipisteenäsi olisi Laajalahdentie 30 tai Professorintie 3 A 4. Voit itse päättää mille alueelle haluat tulla työskentelemään.

Työt ajoittuvat toukokuusta syyskuuhun, ja sijaisuudet ovat kestoltaan 2-3 kuukauden pituisia. Kesätöiden tarkka ajoitus sovitaan tilanteen mukaan niin, että työ sopii joustavasti yhteen mahdollisten opintojesi kanssa.

Tiimeissämme on hyvä ja reilu henki, ja pidämme siitä, että töihin on mukava tulla. Tuemme tiimissämme toinen toisiamme ja kollegan puoleen voi aina kääntyä. Tarjoamme sinulle siis osaavan ja vastuullisen työyhteisön kesän ajaksi. Työtä on mahdollista jatkaa myös kesäsijaisuuden päätyttyä.

Toivomme sinulta reipasta ja itseohjautuvaa asennetta, sekä halua hoitaa työsi parhaalla mahdollisella tavalla. Tärkeimpänä lähtökohtana näemme asiakkaiden hyvinvoinnin ja heidän tarpeisiinsa vastaamisen. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen kollegan ohjauksessa sekä opastamme tietojärjestelmien käyttöön.

Kuukausipalkkasi määräytyy opintojesi vaiheen ja osaamisesi mukaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitaja: lähihoitajan tutkinto tai lähihoitajaopiskelijoilla vähintään hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen 30 op hyväksytysti suoritettuna.

Hoitaja: tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai alan opiskelija, joka on suorittanut hyväksytysti vähintään hyvinvoinnin- ja toimintakyvyn opinnot 30op.

Huomioimme haussa myös sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajaopiskelijat, joilla on soveltuvaa terveydenhuoltoalan harjoittelukokemusta.

Valmistuneilta edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Luemme eduksi kokemuksen kotihoidosta ja Apotti-järjestelmän osaamisen.

Sopimusala

SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Munkkiniemi 1 lpa. Esihenkilö Anne Nopri puh: 09-31048605, anne.nopri@hel.fi Munkkiniemi 2lpa. Esihenkilö Marika Rautiainen puh: 09-31048599 marika.rautiaianen@hel.fi Munkkiniemi 3 lpa. Esihenkilö Iina Taipale puh: 09-31024685, iina.taipale@hel.fi

Sosiaali- ja terveystoimiala

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.

Helsingin kaupunki

Helsingin kaupunki edistää aktiivisesti tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta sekä arvostaa henkilöstönsä monimuotoisuutta.

Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.