Suoraan sisältöön

Lähihoitajat


Lähihoitaja/ hoitaja, Oulunkylän kotihoito (3 tehtävää)

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Sosiaali- ja terveystoimiala, Pohjoinen kotihoityksikkö, Oulunkylä 1 lähipalvelualue

SOTE-03-899-21

13 päivää sitten

15.06.2021 klo 15:00

Lh 2345,68 e/kk, hoitaja 2247,20 e/kk

14.6-30.9.2021/sopimuksen mukaan

Kylänvanhimmantie 25
00640 

Tehtävän kuvaus

Haemme kotihoitoon iloisia ja ahkeria kesäsijaisia täydentämään meidän mahtavaa porukkaamme! Meillä Ogelissa on hyvä henki ja teemme päivittäistä asiakastyötä kahden lähipalvelualueen yhteisvoimin.

Kotikäyntialue on vehreä Oulunkylän alue ja toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella! Meillä on käytössä autoja, pyöriä ja kesällä on mukava ja helppo myös liikkua kävellen. Kesätyön ajankohta on räätälöitävissä alkaen heti ja tarve on syyskuun lopulle saakka.

Työsi kotihoidossa on liikkuvaa, itsenäistä ja asiakaslähtöistä. Nyt sinulla on oiva mahdollisuus päästä tutustumaan ainutlaatuiseen kotihoidon työhön, joka etenkin kesällä näyttää parhaat puolensa. Työ sopii hyvin niin alan opiskelijoille kuin kokeneille konkareillekin. Emme edellytä aiempaa kokemusta kotihoidosta, sillä meillä voit oppia kesän aikana tulevaan työhösi liittyviä asioita kokeneiden lähihoitajien opastuksella. Meiltä saat hyvän perehdytyksen ja työyhteisön tuen työsuhteen aikana.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto tai lähihoitajaopiskelijoilla vähintään hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen (30 osp) hyväksytysti suoritettuna.

Hoitaja: tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto.

Huomioimme haussa myös sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajaopiskelijat, joilla on soveltuvaa terveydenhuoltoalan harjoittelukokemusta.

Valmistuneilta edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Opiskelijan palkka määräytyy suoritettujen opintojen ja osaamisen mukaan. Ole rohkeasti yhteydessä ja katsotaan yhdessä, mitä vaihtoehtoja meillä olisi tarjolla!

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoidon esihenkilöt Emmi Pöyhönen, emmi.poyhonen@hel.fi p. 09-310 69244 (klo 9-15) Sirpa Mäki sirpa.maki@hel.fi, p. 09-310 69635 (klo 9-15)

Sosiaali- ja terveystoimiala

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.

Helsingin kaupunki

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.