Suoraan sisältöön

Lähihoitajat


Lähihoitaja, seniorikeskus (2 tehtävää)

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Myllypuron seniorikeskus

SOTE-03-680-21

17 päivää sitten

11.05.2021 klo 15:00

2188,12 e/kk

12.5.2021 - 29.8.2021

Kettutie 8
00800 

Tehtävän kuvaus

Hei sinä ikääntyneiden hoitotyöstä ja kinestetiikasta kiinnostunut hoivatyöntekijä tai alan opiskelija! Meillä on avoinna eripituisia sijaisuuksia seniorikeskuksen yksiköissä.

Innostaako sinua itsenäinen ja vastuullinen työ, jossa saat kehittää toimintaa ja kehittyä ammatissasi? Tukenasi on moniammatillinen tiimi, joten olethan sinäkin motivoitunut tiimipelaaja!

Haemme juuri sinua uudistuvaan Myllypuron seniorikeskukseen. Toimimme tällä hetkellä Herttoniemen sairaalassa väistötiloissa. Pääsemme muuttamaan takaisin täysin remontoituihin tiloihin Myllypuroon syksyllä 2021.

Lupaamme perehdyttää uudet työkaverimme hyvin, ja huomioimme aikaisemman osaamisesi arvokkaana lisänä toiminnassamme.

Voit olla kokenut, vastavalmistunut tai opiskelija. Työ seniorikeskuksessa on kolmivuorotyötä, mutta meillä voit itse vaikuttaa työvuoroihisi yhteisöllisen työvuorosuunnittelun avulla. Opiskelijan palkkaus määräytyy suoritettujen opintojen ja osaamisen mukaan.

Helsingin kaupungilla sinua odottavat monipuoliset henkilöstöedut ja työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi. Me ja asukkaamme odotamme innolla hakemustasi!

Aloitamme haastattelut jo haun aikana, ja työn voi aloittaa sopimuksen mukaan. Sijaisuudet jatkuvat mahdollisesti elokuun jälkeenkin.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto tai lähihoitajaopiskelijoilla vähintään hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen (30 op) hyväksytysti suoritettuna.

Huomioimme haussa myös sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajaopiskelijat, joilla on soveltuvaa terveydenhuoltoalan harjoittelukokemusta.

Valmistuneilta edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

palvelupäällikkö Annika Honkavaara, p. 09 310 33367

Sosiaali- ja terveystoimiala

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.

Helsingin kaupunki

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.