Suoraan sisältöön

Lähihoitajat


Lähihoitaja/hoitaja, kotihoito (4 tehtävää)

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Sosiaali- ja terveystoimiala, Kaakkoinen kotihoitoyksikkö, Vuosaari 4 lähipalvelualue

SOTE-03-677-21

17 päivää sitten

14.05.2021 klo 15:00

Pätevä lh 2345.69 e/kk

17.5.2021 - 30.9.2021

Meri-Rastilan kuja 1
00980 Helsinki

Tehtävän kuvaus

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä kesäksi töihin Vuosaaren kotihoitoon. Haemme Vuosaaren kotihoitoon lähihoitajan sijaisia ja tarjoamme Vuosaari 1-4 lähipalvelualueilla kesätyötä usealle hoitoalan ammattilaiselle ja opiskelijalle.

Kesätyön ajankohdat ovat sovittavissa joustavasti sinulle sopivana ajanjaksona ajalle 17.5-30.9.2021. Meillä saat hyvän perehdytyksen ja tukea työllesi mukavissa tiimeissämme.

Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Meri-Rastilassa. Huomioimme myös lähihoitajaopiskelijat. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana sekä valitsemme tehtävään sopivien hakijoiden löydyttyä.

Hoitajana kotihoidossa tehtäviisi kuuluu kotona asuvien vanhusten ja vammaisten perushoito ja -hoiva sovitun hoitosuunnitelman mukaisesti. Työsi sisältää mm. ruokailusta, lääkityksestä, henkilökohtaisesta hygieniasta ja tarvittavista tukipalveluista huolehtimista. Työ on monipuolista ja itsenäistä hoito-ja hoivatyötä ja se mahdollistaa ammattitaitosi laaja-alaisen käytön.

Toivomme, että olet positiivisesti asioihin suhtautuva ja reippaan työotteen omaava työntekijä, joka tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Arvostamme joustavuutta ja hoidettavien asioiden loppuun asti saattamista.
Työ on kaksivuorotyötä sisältäen ilta-ja viikonloppuvuoroja sekä varallaoloa.

Helsingin kaupungilla sinua odottaa monipuoliset henkilöstöedut sekä työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto tai lähihoitajaopiskelijoilla vähintään hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen (30 op) hyväksytysti suoritettuna.

Huomioimme haussa myös sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajaopiskelijat, joilla on soveltuvaa terveydenhuoltoalan harjoittelukokemusta.

Hoitaja: tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto.

Valmistuneilta edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoidon esihenkilö Pirjo Lindholm p. 09 310 47457 Kotihoidon esihenkilö Mari Salonen p. 09 310 62824

Sosiaali- ja terveystoimiala

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.

Helsingin kaupunki

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.