Suoraan sisältöön

Lähihoitajat


Lähihoitaja, kotihoito (2 tehtävää)

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Sosiaali- ja terveystoimiala, Pohjoinen kotihoitoyksikkö, Malmi 3 lähipalvelualue

SOTE-03-639-21

19 päivää sitten

13.05.2021 klo 16:00

2322,46 e/kk

14.6.2021 - 1.8.2021

Maatullinaukio 10 A, 2. krs.
00750 

Tehtävän kuvaus

Kiinnostaako sinua kesätyöpaikka kotihoidossa fillarin selässä viihtyisällä Töyrynummen, Fallkullan ja Tapanilan alueella?

Tule meille kesäksi kotihoidon asiakastyöhön! Vaikka aina ei kesäaurinko paistaisikaan, vaihtelevaa työtä ja uuden oppimista voimme kyllä sinulle luvata.

Olemme iloinen hoitajaporukka ja tarvitsemme lomiemme ajaksi sinua, lähihoitajaopiskelija, hoitamaan asiakkaitamme heidän kotonaan. Kuljemme välimatkat autolla, pyörällä, julkisilla liikennevälineillä ja jalan tilanteiden mukaan.

Kesän aikana pääset tutustumaan kotihoitotyöhön ja vastaamaan asiakkaidemme hoidosta yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Työsi on itsenäistä hoivatyötä, mm. asiakkaan ruokailusta, hygieniasta ja lääkityksestä huolehtimista. Perehdytämme sinut tehtävääsi! Työskentelemme jaksotyössä sisältäen aamu-ilta ja viikonloppuvuoroja sekä varallaoloa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto tai lähihoitajaopiskelijoilla vähintään hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen (30 op) hyväksytysti suoritettuna.

Huomioimme haussa myös sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajaopiskelijat, joilla on soveltuvaa terveydenhuoltoalan harjoittelukokemusta.

Valmistuneilta edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

kotihoidon esihenkilö Sanna Ylönen, sanna.ylonen@hel.fi, p. 050 402 0511

Sosiaali- ja terveystoimiala

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.

Helsingin kaupunki

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.