Suoraan sisältöön

Lähihoitajat


Lähihoitaja, seniorikeskus (3 tehtävää)

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Roihuvuoren seniorikeskus

SOTE-03-556-21

38 päivää sitten

14.05.2021 klo 16:00

2188,13 e/kk, tai opintojen mukaan

17.5.-19.9.2021, tai sopimuksen mukaan

Punahilkantie 16,
00820 Helsinki

Tehtävän kuvaus

Roihuvuoren seniorikeskuksessa asukkaat elävät merkityksellistä elämää. Meille on tärkeää, että jokainen asukas tuntee olevansa kotona. Asukkaiden kunnioittava kohtaaminen on myös meille tärkeää sekä asukkaiden tarpeiden huomioiminen yksilöllisesti. Haluamme tarjota asukkaillemme oman näköistä elämää toteuttaen heidän toiveitaan ja unelmiaan. Teemme työtä moniammatillisesti fysioterapeuttien, sosiaaliohjaajien, toimintaterapeuttien, lääkärin sekä kulttuuriohjaajan kanssa. Yhdessä saamme aikaan monipuolista ja virkistävää arkea asukkaillemme.

Haemme juuri sinua, joka olet kiinnostunut toteuttamaan kanssamme sekä elämyksiä, että perushuolenpitoa asukkaille. Ei haittaa, jos opintosi on vielä kesken tai et voisi olla koko kesää töissä. Riittää, että olet kiinnostunut toteuttamaan asukkaille merkityksellistä arkea sekä elämisen iloista juhlaa.

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta. Olet motivoitunut vanhustyöhön, rohkea kokeilemaan uusia työtapoja ja ideoimaan niitä myös itse. Sinulle on tärkeää itsemääräämisoikeuden, osallisuuden ja toimijuuden vahvistaminen. Hyvät vuorovaikutustaidot ja pitkä pinna auttavat menestymään tässä tehtävässä.

Tänä kesänä meillä on tarjolla eri pituisia sijaisuuksia. Tule rohkeasti tutustumaan toimintaamme olemalla hetken aikaa yksi meistä.

Opiskelijan palkkaus määräytyy suoritettujen opintojen ja osaamisen mukaan.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto tai lähihoitajaopiskelijoilla vähintään hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen (30 op) hyväksytysti suoritettuna.

Valmistuneilta edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Huomioimme haussa myös sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajaopiskelijat, joilla on soveltuvaa terveydenhuoltoalan harjoittelukokemusta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitajat, Satu Haaranen-Vepsäläinen, p. 040 3342102 Raija Elf, p. 040 3342 104 Annukka Kuisma, p. 040 3342 093 Maria Matilainen, p. 040 3347 624

Sosiaali- ja terveystoimiala

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.

Helsingin kaupunki

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.