Suoraan sisältöön

Lähihoitajat


Lähihoitaja (2 tehtävää)

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kuntouttava arviointiyksikkö

SOTE-03-544-21

39 päivää sitten

10.05.2021 klo 15:00

2345.68 €/kk

31.5.-26.9.2021

Sturenkatu 8
00510 

Tehtävän kuvaus

Haemme nyt lähihoitajia kesäksi kuntouttavan arviointiyksikön etelän tiimiin. Sijaisuuden aloitus ja kesto on täysin sovittavissa. Meille voit tulla myös opiskellessasi lähihoitajan tai sairaanhoitajan tutkintoa, olethan kuitenkin suorittanut lähihoitajaopiskelijana kotihoion harjoittelun ja työn ollessa pääsääntöisesti yksin tehtävää kotikäyntiä toivomme sinulla olevan jo jonkin verran opintoja suoritettuna.

Meillä pääset osaksi positiivista, innostunutta ja toinen toisiamme tukevaa työyhteisöä! Haluamme perehdyttää sinut hyvin ja suunnittelemme perehdytyksen yksilöllisesti jokaisen taustan ja tarpeet huomioiden.

Työympäristönäsi on asiakkaan koti, jossa toteutat kuntouttavaa hoitotyötä. Asiakkaamme kotiutuvat sairaalasta tai heidän toimintakykynsä on kotona heikentynyt, ja hoidon tarpeen arviointia tarvitaan. Asiakkaiden tarpeet vaihtelevat mm. lääkehoidosta haavanhoitoon, perushoitoon ja ravitsemukseen. Työkaverisi ovat sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, lähihoitajia sekä fysio- ja toimintaterapeutteja.

Etelän tiimi toimii Sturenkadulla. Asiakaskäyntien välimatkat voivat olla pitkiä, joten ajotaito ja valmius autolla ajoon on suotavaa, muttei pakollista. Vaihtoehtoisesti voit käyttää julkisia kulkuvälineitä ja sähköpyöriä. Työtä teemme kahdessa vuorossa klo 7-22 välillä vuoden jokaisena päivänä.

Toivomme, että olet hyvä organisoimaan omaa työtäsi, ja kykenet työskentelemään muuttuvissa työtilanteissa sekä paineen alla. Haluat työskennellä moniammatillisessa työyhteisössä tehden kuntouttavaa ja asiakaslähtöistä hoitotyötä vaihtuvan ja moninaisen asiakas- ja yhteistyöverkoston kanssa.

Odotamme sinulta kiinnostusta ja kykyä kohdata asiakas yksilönä, epävarmuuden sietoa, sinnikkyyttä, joustavuutta sekä ammatillista vahvuutta kehittyä ja kehittää omaa osaamistasi sekä tiimimme toimintaa.

Helsingin kaupungilla sinua odottavat monipuoliset henkilöstöedut ja edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi. Työn aloitus 15.2.2021 tai sopimuksen mukaan.

Kutsumme haastatteluun ensisijaisesti sähköpostilla. Meillä henkilöstö on mukana rekrytoinnissa. Vallitsevan tilanteen vuoksi ensimmäinen haastattelu toteutetaan videoyhteyden kautta Skypen tai Teamsin välityksellä. Mikäli videoyhteys ei ole mahdollinen, haastattelu voidaan käydä puhelimitse. Tapaamme hakijan kuitenkin kasvokkain ennen valintapäätöksen tekemistä.


Kelpoisuusehto:

Hoitajan opintoja, suoritusmerkintä riittävän tuore.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Minna Ahonen, palveluvastaava etelä, p. 09-310 26076, minna.m.ahonen@hel.fi

Sosiaali- ja terveystoimiala

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.

Helsingin kaupunki

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.