Suoraan sisältöön

Lähihoitajat


Lähihoitaja, Kustaankartanon seniorikeskus (3 tehtävää)

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kustaankartanon seniorikeskus

SOTE-03-1132-22

12 päivää sitten

15.07.2022 klo 16:00

2218,12 e/kk, tai opintojen mukaan

alkaen 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan

Oltermannintie 32
00620 Helsinki

Tehtävän kuvaus

Haemme Kustaankartanon seniorikeskuksen H-taloon lähihoitajia kesäsijaisuuksiin sekä muihin sijaisuuksiin. Sijaisuudet voivat alkaa ja loppua sopimuksen mukaan.

H-talossa on kaksi psykogeriatrista osastoa ja yksi muistisairaiden osasto. Osastot ovat 20-21 -paikkaisia ja asukkaamme ovat pitkäaikaisia. Syksyn fiilari-kyselyssä 100% suositteli työnantajaansa ja työyhteisötaidoissa saimme hyvät lukemat. Olemme innovatiivinen ja koulutusmyönteinen talo. Tukenasi toimii moniammatillinen työryhmä, jossa mukana mm. sairaanhoitajia, lähihoitajia, lääkäri, fysioterapeutti ja toimintaterapeutti.

Talossamme toteutetaan vastuuhoitajamallia ja kuntouttavaa työotetta kinestetiikan oppeja hyödyntäen. Meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat elää oman näköistä arkea ja yksiköissä on erilaisia toimintaryhmiä. Asukkaiden kanssa on miellyttävä ulkoilla Kustaankartanon luonnonläheisessä ympäristössä. Kesäaikaan toimintaamme kuuluu mm. viikottainen grillipäivä ulkona. Koronatilanteen salliessa teemme myös kesäisin retkiä.

Me haluamme tehdä seniorikeskuksemme asukkaiden arjesta toimivaa ja onnellista. Haluatko tulla mukaan meidän sydämellistä ja arvokasta työtä tekevään yhteisöön?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Tervetuloa meille tekemään arvokasta työtä!

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto tai lähihoitajaopiskelijoilla vähintään hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen (30 op) hyväksytysti suoritettuna.

Valmistuneilta edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Luemme eduksi:
- Lääkeluvat
- Apotti osaaminen

Sopimusala

SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Senja Seppänen, senja.seppanen@hel.fi, p.050 4020 733 Osastonhoitaja Karolina Rinne, karolina.rinne@hel.fi, p. 050 4020 728

Sosiaali- ja terveystoimiala

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.

Helsingin kaupunki

Helsingin kaupunki edistää aktiivisesti tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta sekä arvostaa henkilöstönsä monimuotoisuutta.

Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.