Suoraan sisältöön

Lääkärit ja hammaslääkärit


Terveyskeskushammaslääkäri (10 tehtävää)

Määräaikainen työsuhde, Sijaisuus

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Suun terveydenhuolto

SOTE-02-611-22

99 päivää sitten

31.03.2023 klo 16:00

KVTES:n ja LS:n mukaisesti

Sijaisuuksia 2-8/2023

Rautalammintie 2, 3 krs
00550 

Tehtävän kuvaus

Hei sinä innokas ja iloinen hammaslääkäri, tule meille työkaveriksi suun terveydenhuoltoon Helsinkiin!

Voit olla urasi alussa tai jo kokenut hammaslääkäri. Tarvitsemme sinua vahvistamaan toiminnan sujuvuutta ja tarjoamaan helsinkiläisille suun hoidon palveluja.

Viime vuosien sijaisemme ovat kokeneet olleensa tervetulleita työyhteisöihimme. Sinäkin olet meille lämpimästi tervetullut.
Sijaisena tutustut kaupunkiin työnantajana, opit uutta, jaat osaamistasi ja luot tärkeitä kontakteja tulevaisuuttasi varten.

Meillä suun terveydenhuollossa hammaslääkäri työskentelee moniammatillisessa tiimissä hammaslääketieteen kliinisenä asiantuntijana. Suun hoidon palvelut tuotetaan osa Terveys- ja hyvinvointikeskus (THK) -toimintaa. Sote-palveluista on asiakkaiden käytettävissä myös aamu- ja ilta-aikoina. Suun terveydenhuollon työntekijöillä on pääsääntöisesti kerran viikossa iltavuoro klo 20 saakka. Monipuolisia terveyskeskushammaslääkärin tehtäviä on eri puolilla Helsinkiä perushammashoidossa ja päivystyksessä. Haemme ensisijaisesti kokopäiväisiä työntekijöitä, mutta huomioimme myös toiveet osa-aikaisuudesta.

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.
Voit ilmoittaa hakemuksessa ensisijaisen toiveesi alueesta, johon haluaisit sijoittua ja ajanjakson, jonka pystyt työskentelemään sijaisuudessa. Mikäli sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä toivomasi alueen esihenkilöön.

Haemme työntekijöitä vaihtelevan pituisiin talven, kevään ja kesän 2023 määräaikaisiin työsuhteisiin. Haastattelemme ja palkkaamme hakijoita jo hakuaikana, mikäli työntekijä tarvittavalle ajanjaksolle löydetään. Kesäsijaisten palkkaamisesta päätöksiä tehdään pääosin helmikuusta alkaen.

Kelpoisuusehto:

Ennen työsuhteen alkua hakijan tulee olla suorittanut vaadittavat hammaslääketieteen opinnot hammaslääkärin työtehtävissä ja oikeudet tulee olla Sosiaali- ja Terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisterissä (JulkiTerhikki) tai hakija on Suomessa laillistettu hammaslääkäri.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme positiivista asennetta, innokkuutta ja halua kehittyä työssäsi.

Lisätietoja antavat:
Haagan THK-alueen hammashoitolat:
vastaava hammaslääkäri Anna Haukka
anna.haukka@hel.fi, p. 050 340 1335

Pohjoisen THK-alueen hammashoitolat:
vastaava hammaslääkäri Anna Oksanen
anna.oksanen@hel.fi, p. 040 334 2029
ts. vastaava hammaslääkäri Iina Reinikka
iina.reinikka@hel.fi, p. 040 684 4832

Kalasataman THK-alueen hammashoitolat:
ts. vastaava hammaslääkäri Tuuli Leinonen
tuuli.leinonen@hel.fi, p. 040 525 8534

Myllypuron THK-alueen hammashoitolat:
vastaava hammaslääkäri Elina Vihma
elina.vihma@hel.fi, p. 050 402 2784

Keskustan THK-alueen hammashoitolat:
vastaava hammaslääkäri Tuula Wahlman-Calderara
tuula.wahlmancalderara@hel.fi, p. 040 828 4794

Vuosaaren THK-alueen hammashoitolat:
vastaava hammaslääkäri Nousiainen Nita
nita.nousiainen@hel.fi, p. 040 647 2517

Suu- ja hammaskeskus, perushoidon yksikkö:
vastaava hammaslääkäri Nina Erno-Ustinov
nina.erno-ustinov@hel.fi, p. 050 340 1469

Oikominen:
ylihammaslääkäri Mia Huppunen
mia.huppunen@hel.fi, p. 050 402 2662

Sopimusala

LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Löydät lisätietojen antajat ilmoituksen tehtävänkuvauksesta.

Sosiaali- ja terveystoimiala

Tervetuloa osaksi Stadin sotea, joka on Suomen suurin sote -toimija. Rakennamme yhdessä terveys- ja hyvinvointipalveluja, joita kaupunkilaiset haluavat käyttää. Kiinnitämme erityisesti huomiota palvelujemme saatavuuteen, asiakaskokemukseen, vaikuttavuuteen, tuottavuuteen sekä tähtäämme ensiluokkaiseen henkilöstökokemukseen ja työn iloon. Me Helsingin sotessa olemme aitojen tekojen ja kohtaamisten ammattilaisia. Työntekijöidemme mukaan vahvuuksiamme ovat monipuoliset työtehtävät, työsuhteen turvallisuus ja mahdollisuus ammatilliseen kehittymiseen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi. Helsingin kaupungin sotessa olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset esimerkiksi henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta tai hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa.

Helsingin kaupunki

Helsingin kaupunki edistää aktiivisesti tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta sekä arvostaa henkilöstönsä monimuotoisuutta.

Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.