Suoraan sisältöön

Tekninen ja yhdyskuntasuunnittelun ala


Tarkastusinsinööri

Vakinainen virkasuhde

Kaupunkiympäristön toimiala, Palvelut ja luvat, Rakennusvalvontapalvelut, Talotekniikkayksikkö

KYMP-03-8-19

10 päivää sitten

13.12.2019 klo 16:00

3434,00 e/kk

1.1.2020

Sörnäistenkatu 1
00580 Helsinki

Tehtävän kuvaus

Tule tekemään merkityksellistä työtä Helsingin rakennusvalvontaan!

Haemme yksikköömme TARKASTUSINSINÖÖRIÄ

Haluatko mukaan maamme suurimpiin rakennushankkeisiin? Meillä pääset työskentelemään Helsingin monipuolisen rakennuskannan kanssa aina pientaloista arvorakennuksiin saakka.

Etsimme LVI-alan osaajaa käsittelemään ja päättämään yksiköllemme kuuluvia lupia ja lausuntoja. Tehtävääsi kuuluu lisäksi myönnettyjen rakennuslupien rakennustyönaikainen valvonta, aloituskokousten ja katselmusten johtaminen sekä loppukatselmusten pitäminen. Päätät myös erityissuunnittelijoiden kelpoisuudesta, arvioit erityissuunnitelmia ja teet päätökset erityisalojen työnjohtajahakemuksista. Asiakkaiden kanssa käytävät ennakkoneuvottelut, neuvonta ja ohjaus ovat myös tärkeä osa tarkastusinsinöörin työtä.

Tehtävässä tarvitaan hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluhenkistä asennetta, sillä työskentelemme useiden eri asiakasryhmien kanssa. Odotamme myös, että sinulla on käytännön kokemusta rakennustyönaikaisesta LVI-alan projektityöskentelystä.

Tarjoamme monipuolisen perehdytyksen työhösi ja laaja-alaisen näkökulman rakentamiseen, erinomaisen mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen. Meiltä saat myös ajanmukaiset työvälineet, joustavan työajan ja etätyömahdollisuuden. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Tehtävän kelpoisuusehto:
LVI-insinöörin (amk) tutkinto tai vastaava tutkinto teknillisessä oppilaitoksessa ja suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tule rakentamaan kanssamme maailman toimivinta kaupunkia!

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

yksikön päällikkö Petri Perkiömäki puh. 310 26418 petri.perkiomaki(at)hel.fi

Kaupunkiympäristön toimiala

Kaupunkiympäristön toimialalla suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoamme siihen liittyviä palveluja. Toimimme mielenkiintoisessa, merkityksellisessä ja moniammatillisessa toimintaympäristössä 1 600 osaajan voimin. Palvelut ja luvat -palvelukokonaisuuteen kuuluvassa rakennusvalvontapalvelussa käsittelemme lupahakemukset, tallennamme rakennussuunnitelmat sekä valvomme rakennustyötä ja rakennettua ympäristöä.

Helsingin kaupunki

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.