Suoraan sisältöön

Tekninen ja yhdyskuntasuunnittelun ala


Terveysinsinööri

Määräaikainen virkasuhde, Sijaisuus

Kaupunkiympäristön toimiala, Palvelut ja luvat, Ympäristöpalvelut, Ympäristöterveys

KYMP-03-72-21

13 päivää sitten

08.12.2021 klo 16:00

3535 euroa/kk

1.1.2022 - 31.12.2025

Työpajankatu 8
00580 

Tehtävän kuvaus

Tule tekemään merkityksellistä työtä kaupunkiympäristön toimialalle!

Ympäristöterveysyksikkö vastaa terveydensuojelulain mukaisista valvonta- ja asiantuntijatehtävistä sekä tupakkatuotteiden ja nikotiinivalmisteiden valvonnasta.

Haemme joukkoomme terveysinsinööriä ympäristöterveysyksikköön terveydensuojelutiimiin.

Tehtäviisi kuuluu:
- uimarantojen ja uima-allastilojen terveellisyyden valvonta sekä laivatarkastukset
- uimavesitarkastuksien tuloksista viestiminen
- terveydensuojelulain mukaisten oleskelutilojen (esim. liikuntatilat, kuntosalit) suunnitelmalliset tarkastukset
- sidosryhmäyhteistyö ja neuvontatehtävät

Terveysinsinööri toimii itsenäisessä asiantuntijatehtävässä, joka edellyttää terveydensuojelulainsäädännön tuntemusta, ratkaisukeskeisyyttä ja kykyä hahmottaa kokonaisuuksia. Olet oma-aloitteinen, tarkka ja aikaansaava.

Hyvät vuorovaikutustaidot ovat tärkeät tässä työssä, joka vaatii jatkuvaa yhteydenpitoa asiakkaisiin sekä sidosryhmiin. Asiakkaita kohtaat niin tarkastuksilla kuin neuvontatyössä ja eri sidosryhmien jäseniä neuvotteluissa. Teet tiivistä yhteistyötä median kanssa, ja odotammekin, että sinulla on hyvät suullisen ja kirjallisen viestinnän taidot. Asiakkaita palvelemme tarvittaessa myös ruotsin ja englannin kielellä.

Meillä pääset toimimaan osana laaja-alaista asiantuntijaorganisaatiota, jossa tehdään jatkuvaa yhteistyötä yli yksikkö- ja palvelurajojen. Saat osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä hyvät työsuhde-edut. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Upea toimitalomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kalasatamassa, ja meillä pääset työskentelemään modernissa monipaikkaisessa työympäristössä. Tarjoamme sinulle myös etätyömahdollisuuden ja hyvät työaikajoustot.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Luemme eduksi aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä sekä englannin kielen taidon. Työ edellyttää liikkumista tarkastuskohteisiin, joten luemme eduksi myös ajokortin.

Hyödynnämme tässä rekrytoinnissa mahdollisesti videohaastattelua.

Täytäthän hakemuksesi ensisijaisesti Hae paikkaa -linkin kautta. Tarvittaessa kirjallisen hakemuksen voit toimittaa Helsingin kaupungin kirjaamoon: Kaupunkiympäristön toimiala, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13). Kuoreen tunnus KYMP-03-72-21. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Voit tiedustella tehtävästä lisää tiimipäällikkö Toni Lyyskiltä. Tavoitat Tonin parhaiten ti 30.11. klo 9.00-11.00 ja ti 7.12. klo 13.00-15.00, p. (09) 310 64325.

Kaupunkiympäristön toimiala

Kaupunkiympäristön toimialalla suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoamme siihen liittyviä palveluja. Toimimme mielenkiintoisessa, merkityksellisessä ja moniammatillisessa toimintaympäristössä 1 600 osaajan voimin. Palvelut ja luvat -palvelukokonaisuuteen kuuluvassa ympäristöpalvelussa vastaamme ympäristön- , luonnon- , vesien- ja terveydensuojelusta sekä tupakka-, elintarvike-, eläinsuojelu- ja talousveden valvonnasta ja eläinlääkintähuollosta.

Helsingin kaupunki

Helsingin kaupunki edistää aktiivisesti tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta sekä arvostaa henkilöstönsä monimuotoisuutta.

Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.