Suoraan sisältöön

Sosiaalityöntekijät


Skolpsykolog

Tidsbundet arbetsförhållande, Vikariat

Fostrans-och utbildningssektorn, Grundläggande utbildning

KASKO-01-944-22

26 päivää sitten

03.10.2022 klo 16:00

3534,38 €/mån

10.10.2022 - 31.12.2023

Töysägatan 2 D
00510 

Tehtävän kuvaus

Bli elevvårdsproffs i Helsingfors!

Vi söker en skolpsykolog till den grundläggande utbildningen.
Skolpsykologen arbetar med den gemensamma och individuella elevvården i förskolor och grundskolor. Arbetsuppgifterna är varierande och består bland annat av psykologiska utredningar, samtal med elever, planering av stödåtgärder för elever och konsultation för personal. Skolpsykologen deltar även i arbetet för att främja välbefinnandet på enhetsnivå och samarbetar med förskolans och skolans personal och med vårdnadshavare.

Skolpsykologen ingår i vårt team med femton elevvårdsproffs och är anställd av sektorn för fostran och utbildning och svenska servicehelheten.

Behörighetsvillkor:

Legitimerad psykolog.
Utmärkta skriftliga och muntliga kunskaper i svenska.

Sopimusala

AKTA Allmänt kommunalt tjänste- och arbetskollektivavtal

Lisätietoja tehtävästä antaa

Niclas Rönnholm, chef för den grundläggande utbildningen tfn: 09 310 86219 niclas.ronnholm@hel.fi

Fostrans-och utbildningssektorn

Kom med och skapa framtiden! Sektorn för fostran och utbildning anordnar småbarnspedagogik, förskoleundervisning, grundläggande utbildning och gymnasieutbildning, finskspråkig yrkesutbildning samt fri bildning för 136 000 Helsingforsbor på mer än 700 verksamhetsställen runt om i Helsingfors. Sektorn har 14 000 medarbetare och tillsammans gör de Helsingfors till världens mest storslagna plats att lära sig - för Helsingforsbor i alla åldrar. Helsingfors vill vara en stad där man kan förverkliga sig själv, skapa möjligheter och gripa chanser. Helsingfors är en plats för tillväxt, där det är bra att växa upp från barn till vuxen genom att utöka sina färdigheter. Stadens grundläggande uppgift är att ordna en god service för sina invånare och skapa förutsättningar för ett stimulerande och roligt liv. Vi arbetar för ett ekonomiskt, socialt och ekologiskt hållbart Helsingfors. Vi kan erbjuda goda och mångsidiga personalförmåner - du kan bland annat ansöka om tjänstebostad på adressen stadinasunnot.fi. Följ oss: @HelsinkiOppii och www.hel.fi/fostranochutbildning

Helsingfors

Helsingfors stad främjar aktivt jämställdhet och likabehandling samt värdesätter en mångsidig personal. Vi önskar att personer i olika åldersgrupper och med olika kön, samt personer från språkliga, kulturella eller andra minoriteter söker jobb hos oss.