Suoraan sisältöön

ICT-alan tehtävät


Vastaava ohjelmistokehittäjä, Lead developer

Vakinainen työsuhde

Kaupunginkanslia, Strategiaosasto

KANSLIA-08-6-20

15 päivää sitten

21.02.2020 klo 16:00

4343 e/kk

1.3.2020

Pohjoisesplanadi 11-13
00170 

Tehtävän kuvaus

Helsingin kaupungin tavoitteena on olla maailman toimivin ja parhaiten digitalisaatiota hyödyntävä kaupunki. Kaupungin digitalisaatio-ohjelmassa keskeisenä tavoitteena on luoda kyvykkyys kaupunkilaisten proaktiivisempaan ja henkilökohtaisempaan palvelemiseen.

Haemme nyt vastaavaa ohjelmistokehittäjää vakituiseen palvelussuhteeseen.

Vastaava ohjelmistokehittäjä vastaa laajojen front end -kokonaisuuksien, erityisesti Helsinki Design Systemin suunnittelusta ja teknisestä kehittämisestä. Hän osallistuu kehitystöiden seurantaan, koordinointiin ja priorisointiin yhdessä tuoteomistajan kanssa sekä tarvittaessa tech lead -roolissa eri frontend -kehitysprojekteihin. Hän vastaa myös siitä, että ohjelmistot ovat hyvin dokumentoitu ja että koodikontribuutiot katselmoidaan ja käsitellään tehokkaasti.

Lisäksi vastaava ohjelmistokehittäjä tukee ohjelmistokehittäjien ja designereiden yhteisten toimintatapojen kehittämistä ja digitaalisten palvelujen saavutettavuutta.

Tehtävä on osa digitaalisaatio-ohjelman muutostoimistoa ja työn tuloksista raportoidaan Helsingin kaupungin digitalisaatiojohtajalle ja aihekokonaisuuden vetäjälle.

Kelpoisuusehto: Soveltuva korkeakoulututkinto tai muutoin osoitettu vastaava osaaminen sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Hyvä ymmärrys seuraavista teknologioista: JavaScript, React, HTML5, CSS3.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Ville Meloni hankepäällikkö 0400 260000 ville.meloni@hel.fi 5.-12.2.2020 maanantai ja keskiviikko klo 16-17.

Lisätietoa

https://digi.hel.fi/

Kaupunginkanslia

Kaupunginkanslia on Helsingin kaupungin keskushallintovirasto. Päämäärämme on kaupunki, joka tarjoaa parastaan kaupunkilaisille ja menestyy kiihtyvässä kilpailussa. Uudistamme kaupunkia strategian mukaisesti yhdessä toimialojen kanssa. Teemme työtä näköalapaikalla suomalaisen kaupunkikehityksen kärjessä.

Helsingin kaupunki

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.