Suoraan sisältöön

ICT-alan tehtävät


Erityissuunnittelija, mobiilikehitys

Vakinainen työsuhde

Kaupunginkanslia, Strategiaosasto

KANSLIA-08-3-20

15 päivää sitten

21.02.2020 klo 16:00

4027,53 e/kk

1.3.2020

Pohjoisesplanadi 11-13
00170 

Tehtävän kuvaus

Helsingin visiona on olla maailman toimivin ja parhaiten digitalisaatiota hyödyntävä kaupunki. Tavoitteemme on luoda parhaat urbaanin elämän edellytykset asukkaillemme ja vierailijoille. Kaupungilla on yli 500 lakisääteistä tehtävää ja digitalisaatio mahdollistaa entistä paremmat ja skaalautuvat palvelut kaupunkilaisille.
Haemme nyt erityissuunnittelijaa vakituiseen palvelussuhteeseen.

Erityissuunnittelija vastaa mobiilipalveluiden ja sovellusten tuoteomistajuudesta kaupunkitasoisesti, pitää yllä kaupunkiyhteistä mobiilipalveluiden kehitysjonoa sekä vastaa kaupunkiyhteisten mobiilipalveluiden vaatimusten mukaisuudesta. Lisäksi hän vastaa kaupungin mobiililinjausten valmistelusta. Erityissuunnittelija vastaa myös tuotantokäytössä olevien palveluiden odotetun palvelutason täyttymisestä ja valmistelee tarvittavat kilpailutukset, hankinnat, päätökset ja tilaukset. Tehtävään kuuluu vastata tarvittaessa mobiilipalveluihin liittyvien kehityshankkeiden johtamisesta myös projektipäällikön roolissa. Tehtävään kuuluu myös kaupungin toimialojen mobiilikehityksen tukeminen.

Tehtävä on osa digitaalisaatio-ohjelman muutostoimistoa ja työn tuloksista raportoidaan Helsingin kaupungin digitalisaatiojohtajalle ja aihekokonaisuuden vetäjälle.

Helsingin tavoite on, että kaupunki osaa tulevaisuudessa ennakoida asukkaiden tarpeita ja tarjota palveluja henkilökohtaisemmin juuri oikeaan aikaan ilman, että kaupunkilaisten täytyy etsiä niitä itse. Proaktiivinen ja henkilökohtaisempi tapa palvella kaupunkilaista edellyttää entistä tehokkaampaa datan ja tekoälyn hyödyntämistä - ihmisen ehdoilla. Helsinki valjastaa suuret datavarantonsa yhä parempaan päätöksentekoon ja kaupungin uudistamiseen maailman toimivimmaksi.

Tehtävän kelpoisuusehtona on korkeakoulututkinto tai muutoin osoitettu vastaava osaaminen sekä kokemus vastaavista tehtävistä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Jussi Vehviläinen ict-kehityspäällikkö 040 5834953 jussi.vehvilainen@hel.fi Hakuaikana, arkisin klo 16 - 17.

Lisätietoa

https://digi.hel.fi/

Kaupunginkanslia

Kaupunginkanslia on Helsingin kaupungin keskushallintovirasto. Päämäärämme on kaupunki, joka tarjoaa parastaan kaupunkilaisille ja menestyy kiihtyvässä kilpailussa. Uudistamme kaupunkia strategian mukaisesti yhdessä toimialojen kanssa. Teemme työtä näköalapaikalla suomalaisen kaupunkikehityksen kärjessä.

Helsingin kaupunki

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.