Suoraan sisältöön

Tekninen ja yhdyskuntasuunnittelun ala


Projektipäällikkö, kiinteistöt (2 tehtävää)

Vakinainen työsuhde

HKL omaisuudenhallintayksikkö

HKL-06-12-21

29 päivää sitten

07.12.2021 klo 16:00

Tehtäväkohtainen palkka 3625€. Lisäksi henkilökohtainen lisä noin 0%-30%

1.2.2022 tai sopimuksen mukaan

Hämeentie 86
00550 Helsinki

Tehtävän kuvaus

Tule meille projektipäälliköksi!

Etsimme kahta projektipäällikköä kiinteistöprojektit-tiimiin. Tiimi on osa omaisuudenhallintayksikön hankepalvelua. Hankepalvelut rakentaa kaupungin raideliikenneympäristöä toteuttamalla kiinteistöihin, rataan, sähkönsyöttöön, erilaisiin järjestelmiin ja liikkuvaan kalustoon liittyviä investointiprojekteja. Tehtävässä vastaat mm. asemien, varikkojen ja toimitilojen rakennuttamisesta sekä laajojen korjausprojektien toteuttamisesta. Lähivuosina toteutettavia projektejamme ovat esim. Herttoniemen metrokortteli, Itäkeskuksen Punoshanke, Päärautatieaseman asematunnelin peruskorjaus sekä Metrovarikon laajennus.

Projektipäällikkönä olet hankkeen johtaja ja tilaaja. Ohjaat projektien toteuttamista sekä vastaat projektien aikataulussa pysymisestä, laadusta ja kustannusten hallinnasta. Osan työajastasi vie projektien riskienhallinta ja turvallisuuden koordinoiminen. Työssäsi teet yhteistyötä eri kaupungin tahojen, suunnittelijoiden, urakoitsijoiden ja viranomaisten kanssa.

Mitä odotamme sinulta?

Edellytämme sinulta vähintään alempaa korkeakoulututkintoa sekä vähintään kolmen vuoden kokemusta rakennus- tai kiinteistöalalta sekä kokemusta projektipäällikön tehtävistä. Tehtävässä olet tekemisissä niin sisäisten kuin ulkoistenkin yhteistyökumppaneiden kanssa, joten hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky tehdä yhteistyötä ovat oleellisia. Arvostamme itsenäistä ja aloitteellista työotetta. IPMA-sertifiointi, RAP- tai RAPS-pätevyys sekä kokemus joukkoliikennehankkeista lasketaan eduksi.

Miksi HKL?

HKL on työnantaja, joka tarjoaa merkityksen ihmisen työlle. Työssäsi vastaat useista kiinnostavista hankkeista joukkoliikenteen parissa ja olet mukana kehittämässä tulevaisuuden kaupunkia. Olet osaltasi mukana mahdollistamassa helsinkiläisten sujuvan arjen. HKL tarjoaa hyviä työsuhde-etuja, kuten työsuhdematkalipun ja työnantajan tukeman lounaan. Olemme vakaa työnantaja ja meillä viihdytään pitkään: tyypillinen työura HKL:ssä on 12 vuotta.

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Tiimipäällikkö Leena Mätäsniemi, p. 0931020459, leena.matasniemi@hel.fi Hankepäällikkö Anni Suomalainen. p. 0931073567 anni.i.suomalainen@hel.fi

HKL

HKL on miljoonien matkojen mahdollistaja! Olemme metron, raitioliikenteen ja Suomenlinnan lautan liikennöitsijä ja Helsingin raideliikenneinfrastruktuurin omistaja. Helsingin kaupunkipyörät ovat uusin kestävää liikkumista tukeva palkittu palvelumme. Vihreällä sähköllä toimiva raideliikenne laajenee voimakkaasti mahdollistaen pääkaupunkiseudun kehittymisen ja kasvun. Raitioliikenne laajenee niin kantakaupungissa, Raide-Jokerilla kuin tulevaisuudessa myös säteittäisillä pääväylillä. Metroliikenne kehittyy uusien asemien myötä, ja liikenteen tiheyttä kasvatetaan. Pidämme kaupunkilaiset liikkeessä noin 1200 ammattilaisen voimin ja työskentelemällä 130 eri ammatissa.

Helsingin kaupunki

Helsingin kaupunki edistää aktiivisesti tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta sekä arvostaa henkilöstönsä monimuotoisuutta.

Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.