Suoraan sisältöön

Johtavat viranhaltijat


Hankintapäällikkö

Vakinainen virkasuhde

HKL, Henkilöstö ja liiketoiminnan tuki -yksikkö

HKL-04-8-21

10 päivää sitten

08.12.2021 klo 16:00

Mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan.

Hämeentie 86
00530 Helsinki

Tehtävän kuvaus

Hankintapäällikkö

Haemme HKL:lle vakituiseen virkasuhteeseen hankintapäällikköä vastaamaan HKL:n hankintatoimen johtamisesta ja kehittämisestä. Toimit HKL:n hankintatiimin esihenkilönä. Kuulut Henkilöstö ja liiketoiminnan tuki -yksikön johtoryhmään.

Kollegoinasi ovat hallintopäällikkö, henkilöstöpäällikkö sekä viestintä- ja henkilöstönkehittämispäällikkö. Sinun vastuullasi on hankintatiimin toiminnan johtaminen ja hankintojen kehittäminen. Saumattomassa yhteistyössä HKL:n asiantuntijoiden kanssa pidätte huolta, että pääkaupunkiseudun metro- ja raitioliikenne toimii luotettavasti ja asiakkaat saavat hyvää palvelua. Samalla pidätte kuitenkin huolta siitä, että olemme kustannustehokkuudeltamme Euroopan kärkeä.

HKL:llä on pitkät perinteet Helsingissä. Samalla se on muutosten keskellä: kaupunginvaltuusto on päättänyt HKL:n toiminnan yhtiöittämisestä. Olet keskeisessä roolissa muutosten toteuttajana ja sinulla on pitkäjänteisyyttä viedä niitä eteenpäin, vaikka kohtaisitkin välillä vastoinkäymisiä.

Viran kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto sekä suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. Edellytämme myös kokemusta julkista hankinnoista, hankintatoimen kehittämisestä sekä esihenkilötyökokemusta. Eduksi katsotaan myös kokemus julkisista ICT-hankinnoista sekä julkisia hankintoja koskevien oikeusohjeiden tuntemus. Arvostamme myös hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Saksan kielen osaamisesta on hyötyä tässä tehtävässä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaista kirjallista ilmaisua, itsenäistä ja kehittämismyönteistä työskentelyotetta, hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja ja yhteistyökykyä. Haluat tehdä työsi laadukkaasti ja täsmällisesti ja olet kiinnostunut kehittämään osaamistasi. Tarjoamme kattavan perehdytyksen toimintaamme.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan roolin, jossa sinulla on mahdollisuus aidosti vaikuttaa turvallisen ja laadukkaan joukkoliikenteen tuottamiseen pääkaupunkiseudulla. Meillä on jokaisena arkipäivänä yli puoli miljoonaa asiakasta.

Huomioita virkaan liittyen

Virka on vakinainen ja siinä on kuuden kuukauden koeaika. Virka siirtyy perustettavaan yhtiöön ja muuttuu työsopimussuhteeksi yhtiön aloittaessa. Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Hakuaika päättyy keskiviikkona 8.12.2021 klo 16.00. Jätä hakemuksesi oheisen Hae paikkaa -linkin kautta. Tarvittaessa hakemuksen voi toimittaa paperisena osoitteeseen Helsingin kaupungin kirjaamo, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki (käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13). Merkitse hakemukseen tehtävän työavain HKL-04-8-21. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin klo 16-17 yksikön johtaja Petri Lumijärvi puh. 040 551 1967 sekä hallintopäällikkö Jukka Hämäläinen puh. 040 752 0201.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoa

https://ura.hkl.fi/

HKL

HKL on miljoonien matkojen mahdollistaja! Olemme metron, raitioliikenteen ja Suomenlinnan lautan liikennöitsijä ja Helsingin raideliikenneinfrastruktuurin omistaja. Helsingin kaupunkipyörät ovat uusin kestävää liikkumista tukeva palkittu palvelumme. Vihreällä sähköllä toimiva raideliikenne laajenee voimakkaasti mahdollistaen pääkaupunkiseudun kehittymisen ja kasvun. Raitioliikenne laajenee niin kantakaupungissa, Raide-Jokerilla kuin tulevaisuudessa myös säteittäisillä pääväylillä. Metroliikenne kehittyy uusien asemien myötä, ja liikenteen tiheyttä kasvatetaan. Pidämme kaupunkilaiset liikkeessä noin 1200 ammattilaisen voimin ja työskentelemällä 130 eri ammatissa.

Helsingin kaupunki

Helsingin kaupunki edistää aktiivisesti tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta sekä arvostaa henkilöstönsä monimuotoisuutta.

Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.