Suoraan sisältöön

Asiantuntijatehtävät


Viestintäsuunnittelija

Vakinainen työsuhde

HKL, Henkilöstö ja liiketoiminnan tuki -yksikkö

HKL-04-7-21

10 päivää sitten

20.10.2021 klo 15:00

3221,36

6.12.2021

Hermannin rantatie 6
00580 Helsinki

Tehtävän kuvaus

Tule viestintäsuunnittelijaksi Kalasatamasta Pasilaan -hankkeelle!

Helsinki kasvaa raiteiden varassa. Käynnissä oleva Kalasataman raitiotiehanke yhdistää valmistuessaan itäisen kantakaupungin ja Pasilan uudella poikittaisliikenteen raideyhteydellä. HKL:n yhteistyössä kaupunkiympäristön toimialan kanssa vetämä allianssina toteutettava vaativa infran rakennusprojekti tarjoaa tulevaisuuden tehtävän nyt viestinnän ammattilaiselle.

Haemme viestintäsuunnittelijaa rakentamaan ja koordinoimaan alusta lähtien hankkeen monisyistä viestintää yhdessä allianssikumppaneiden viestintätiimin kanssa. Tehtäväsi on laaja-alainen sisältäen sekä työyhteisö- että mediaviestinnän suunnittelu- ja toteutusvastuuta, sosiaalisen median viestintää, työmaaviestintää sekä vuorovaikutusta kaupunkilaisten ja sidosryhmien kanssa. Tehtävä on vakituinen: Kalasataman raitiotien valmistuttua haasteelliset projektiviestintätehtävät voivat jatkua esimerkiksi tulevien kaupunkibulevardien raitioratojen toteuttamishankkeissa.

Mitä odotamme?

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, toimintaympäristön tuntemusta, sosiaalisen median osaamista ja jonkin verran kokemusta hankeviestinnästä. Edellytämme myös erinomaista suomen sekä hyvää englannin ja ruotsin kielen taitoa. Työssäsi sinua auttaa laaja-alainen näkemys ja ymmärrys kaupunkilaisten arkeen vaikuttavista tekijöistä. Osaat käyttää viestinnässä tarpeellisia ohjelmistoja ja opit nopeasti ne, joita et vielä osaa. Vahvat vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovat työssä onnistumisen edellytys. Luemme eduksi visuallisen viestinnän osaamisen.

Miksi meille?

Kun pääkaupunkiseutu liikkuu ja kasvaa, taustajoukot ovat avainasemassa. Tarjoamme työntekijöillemme ainutlaatuiset näkymät: HKL rakentaa tulevaisuuden kaupunkia ja pitää sen liikkeessä jo tänään. Meillä pääset viestinnän tehtävässäsi vaikuttamaan konkreettisesti Helsingin keskeisten kaupunkikehityshankkeiden onnistumiseen.

Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi monipuolisesti ja tuemme ammatillista kehittymistäsi. Tarjoamme lisäksi hyviä työsuhde-etuja, kuten työsuhdematkalipun, työnantajan tukeman lounaan, mahdollisuuden työsuhdeasuntoon, alennuksia mm. liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa, ja monia muita etuja!

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Viestintä- ja henkilöstönkehittämispäällikkö Elina Norrena elina.norrena@hel.fi.

HKL

Käynnissä oleva Kalasataman raitiotiehanke yhdistää valmistuessaan itäisen kantakaupungin ja Pasilan uudella poikittaisliikenteen raideyhteydellä. HKL:n yhteistyössä kaupunkiympäristön toimialan kanssa vetämä allianssina toteutettava vaativa infran rakennusprojekti tarjoaa tulevaisuuden tehtävän nyt viestinnän ammattilaiselle. Viestintäsuunnittelijan tehtävä sijoittuu hallinnollisesti HKL:n viestintä- ja henkilöstön kehittäminen -palveluun, mutta työaika tehdään 100% Kalasatamasta Pasilaan -hankkeelle.

Helsingin kaupunki

Helsingin kaupunki edistää aktiivisesti tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta sekä arvostaa henkilöstönsä monimuotoisuutta.

Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.