Suoraan sisältöön

Asiantuntijatehtävät


Koulutuspäällikkö

Vakinainen työsuhde

HKL, Henkilöstö ja liiketoiminnan tuki -yksikkö, Viestintä ja henkilöstön kehittämispalvelut

HKL-04-6-21

11 päivää sitten

19.10.2021 klo 15:00

sopimuksen mukaan

Hämeentie 86
00530 Helsinki

Tehtävän kuvaus

Tule kehittämään HKL:n henkilöstön osaamista!

Haemme henkilöstön osaamisen kehittämisen asiantuntijaa HKL:n viestinnän ja henkilöstön kehittämisen tiimiin. Tiimissä työmme keskittyy henkilöstön osaamisen ja HKL:n työnantajakuvan sekä työntekijäkokemuksen kehittämiseen. Vastaamme myös rekrytointien läpiviennistä sekä perehdytyksen kokonaisuuden kehittämisestä. Samaan tiimiin kuuluva viestintä vastaa HKL:n sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä ja tukee myös henkilöstön kehittämisen työssä.

Nyt etsimme erityisesti henkilöstön osaamisen kehittämisen asiantuntijaa, joka koulutuspäällikkönä vastaa HKL:n tuoreen osaamisen johtamisen järjestelmän eteenpäinviemisestä ja kehittämisestä edelleen kaupunkiraideliikenteen johtavassa organisaatiossa. Tehtävässä menestymistä auttaa myös verkko-oppimisympäristöjen tuntemus ja näkemys niiden käytön edistämisestä. Tehtävässä tärkeää on myös viestintäosaaminen ja toimeenpanon taito.

Tehtäviisi kuuluvat mm.
- osaamisen johtamisen järjestelmän kehittäminen edelleen
- osaamiskartoitukset osana osaamisen johtamisen järjestelmää
- osaamisen kehittämisen menetelmien laajentaminen (mentorointi, työnkierto ym.)
- koulutussuunnittelun systematisointi ja joidenkin omien koulutusten vetovastuu
- verkko-oppimisympäristön kehittäminen

Koet paloa kehittää toimintamallejamme kasvavalla kaupunkiliikenteen kentällä. Sinulla on vahvat vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, ja koet ihmisten monimuotoisuuden rikkautena, josta myös sinä voit oppia.

Työtäsi tukevat pienen tiimin ihanat kollegat. Teemme kehitystyötä mahdollisuuksien mukaan yhdessä, toinen toisiamme auttaen.

Mitä odotamme sinulta?

Edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa. Parhaat eväät tehtävässä onnistumiseen antaa aikaisempi kokemus henkilöstön osaamisen kehittämisestä, projektien läpiviennistä sekä viestintäosaamista ja toimeenpanon taitoa.

Miksi HKL?

Kun pääkaupunkiseutu liikkuu ja kasvaa, taustajoukot ovat avainasemassa. Tarjoamme työntekijöillemme ainutlaatuiset näkymät: HKL rakentaa tulevaisuuden kaupunkia ja pitää sen liikkeessä jo tänään. HKL:n henkilöstön kehittäjänä olet tärkeässä avainasemassa menestymisen ja kasvun mahdollistamisessa. Työssäsi pääset osallistumaan kestävän liikkumisen varaan rakentuvan kaupungin muutokseen.

Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi monipuolisesti ja tuemme myös ammatillista kehittymistäsi. Tarjoamme lisäksi hyviä työsuhde-etuja, kuten työsuhdematkalipun, työnantajan tukeman lounaan, mahdollisuuden työsuhdeasuntoon, alennuksia mm. liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa, ja monia muita etuja!

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoja tehtävästä antaa viestintä- ja henkilöstönkehittämispäällikkö Elina Norrena sähköpostitse elina.norrena@hel.fi.

HKL

HKL on miljoonien matkojen mahdollistaja! Olemme metron, raitioliikenteen ja Suomenlinnan lautan liikennöitsijä ja Helsingin raideliikenneinfrastruktuurin omistaja. Helsingin kaupunkipyörät ovat uusin kestävää liikkumista tukeva palkittu palvelumme. Vihreällä sähköllä toimiva raideliikenne laajenee voimakkaasti mahdollistaen pääkaupunkiseudun kehittymisen ja kasvun. Raitioliikenne laajenee niin kantakaupungissa, Raide-Jokerilla kuin tulevaisuudessa myös säteittäisillä pääväylillä. Metroliikenne kehittyy uusien asemien myötä, ja liikenteen tiheyttä kasvatetaan. Kasvun mahdollistamiseksi kaupunginvaltuusto on päättänyt HKL:n yhtiöittämisestä lähitulevaisuudessa. Pidämme kaupunkilaiset liikkeessä noin 1200 ammattilaisen voimin ja työskentelemällä 130 eri ammatissa.

Helsingin kaupunki

Helsingin kaupunki edistää aktiivisesti tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta sekä arvostaa henkilöstönsä monimuotoisuutta.

Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.