Suoraan sisältöön

Asiantuntijatehtävät


HR-asiantuntija

Vakinainen työsuhde

HKL, Henkilöstö ja liiketoiminnan tuki -yksikkö, Viestintä ja henkilöstön kehittämispalvelut

HKL-04-4-21

4 päivää sitten

27.09.2021 klo 16:00

3587,98

1.11.2021

Hämeentie 86
00550 Helsinki

Tehtävän kuvaus

Tule HR-asiantuntijaksi HKL:lle!

Haemme henkilöstön kehittämisen asiantuntijaa HKL:n viestinnän ja henkilöstön kehittämisen tiimiin. Tiimissä työmme keskittyy henkilöstön osaamisen ja HKL:n työnantajakuvan sekä työntekijäkokemuksen kehittämiseen. Vastaamme myös rekrytointien läpiviennistä ja sekä perehdytyksen kokonaisuuden kehittämisestä. Samaan tiimiin kuuluva viestintä vastaa HKL:n sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä ja tukee myös henkilöstön kehittämisen työssä.

Haemme työnantajakuvan, rekrytoinnin ja perehdytyksen asiantuntijaa, jolla on näkemystä myös työnantajakuvan markkinoinnista sekä oppilaitosyhteistyön osaamista tukemaan asiantuntijaosaamisen kasvattamista kaupunkiraideliikenteen johtavassa organisaatiossa.

Tehtäviin kuuluvat mm.
• rekrytoivien esihenkilöiden tukeminen rekrytointiprosesseissa
• perehdytysohjelman ja -prosessin kehittäminen ja ylläpito
• työnantajamielikuvan kehitystyö ja työnantajamarkkinointi
• oppilaitosyhteistyön kehittäminen
• työntekijäkokemuksen kehittäminen

Työtäsi tukevat pienen tiimin ihanat kollegat. Teemme kehitystyötä mahdollisuuksien mukaan yhdessä, toinen toisiamme auttaen.

Mitä odotamme sinulta?

Edellytämme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä hyvää suomen kielen ja tyydyttävää ruotsin ja englannin kielen taitoa. Sinulla on aikaisempaa kokemusta henkilöstön kehittämisestä ja kehityshankkeiden läpiviennistä. Koet paloa uudistaa toimintamallejamme kasvavalla kaupunkiliikenteen kentällä. Sinulla on vahvat vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, ja koet ihmisten monimuotoisuuden rikkautena, josta myös sinä voit oppia. Tehtävässä tärkeää on myös viestintäosaaminen ja toimeenpanon taito. Eduksi luemme myös mahdollisen osaamisen verkko-oppimisympäristöistä ja visualisoinnista.

Miksi HKL?

Kun pääkaupunkiseutu liikkuu ja kasvaa, taustajoukot ovat avainasemassa. Tarjoamme työntekijöillemme ainutlaatuiset näkymät: HKL rakentaa tulevaisuuden kaupunkia ja pitää sen liikkeessä jo tänään. HKL:n henkilöstön kehittäjänä olet tärkeässä avainasemassa menestymisen ja kasvun mahdollistamisessa. Työssäsi pääset osallistumaan kestävän liikkumisen varaan rakentuvan kaupungin muutokseen.

Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi monipuolisesti ja tuemme myös ammatillista kehittymistäsi. Tarjoamme lisäksi hyviä työsuhde-etuja, kuten työsuhdematkalipun, työnantajan tukeman lounaan, mahdollisuuden työsuhdeasuntoon, alennuksia mm. liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa, ja monia muita etuja!

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Elina Norrena Viestintä- ja henkilöstönkehittämispäällikkö Tavoitat Elinan puhelimella numerosta 0504121941 20.9. klo 15-16 ja 22.9. klo 10-11.

Lisätietoa

http://ura.hkl.fi

HKL

HKL on miljoonien matkojen mahdollistaja! Olemme metron, raitioliikenteen ja Suomenlinnan lautan liikennöitsijä ja Helsingin raideliikenneinfrastruktuurin omistaja. Helsingin kaupunkipyörät ovat uusin kestävää liikkumista tukeva palkittu palvelumme. Vihreällä sähköllä toimiva raideliikenne laajenee voimakkaasti mahdollistaen pääkaupunkiseudun kehittymisen ja kasvun. Raitioliikenne laajenee niin kantakaupungissa, Raide-Jokerilla kuin tulevaisuudessa myös säteittäisillä pääväylillä. Metroliikenne kehittyy uusien asemien myötä, ja liikenteen tiheyttä kasvatetaan. Pidämme kaupunkilaiset liikkeessä noin 1200 ammattilaisen voimin ja työskentelemällä 130 eri ammatissa.

Helsingin kaupunki

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.