Suoraan sisältöön

Esihenkilö- ja johtamistehtävät


Liikennehenkilökunnan päällikkö

Vakinainen työsuhde

HKL, Liikennöintiyksikkö

HKL-03-6-21

5 päivää sitten

11.11.2021 klo 16:00

Tehtäväkohtainen palkka on 4621,61 €/kk.

1.1.2022

Eino Leinonkatu 1
00250 

Tehtävän kuvaus

Haemme HKL:n palvelukseen liikennehenkilökunnan päällikköä vastaamaan metrojunan- ja raitiovaununkuljettajien esihenkilötoiminnasta. Johdat kuljettajien lähiesihenkilöitä ja alaistesi alaisina on yhteensä n. 440 raitiovaununkuljettajaa, n. 180 metrojunankuljettajaa ja n. 30 molempia ajavia kaupunkiraideliikennekuljettajaa. Kuulut liikennöintiyksikön johtoryhmään.

Kollegoinasi ovat liikennetuotantopäällikkö ja valvomopäällikkö, joka vastaavat liikenteen operatiivisesta toiminnasta ja suunnittelusta. Sinun vastuullasi on kuljettajien lähiesihenkilötyö ja sen kehittäminen. Saumattomassa yhteistyössä kollegasi kanssa pidätte huolta, että pääkaupunkiseudun metro- ja raitioliikenne toimivat luotettavasti ja asiakkaat saavat hyvää palvelua. Samalla pidätte kuitenkin huolta siitä, että olemme kustannustehokkuudeltamme Euroopan kärkeä. Pystyt luomaan organisaatioosi työhyvinvointia kustannuspaineista huolimatta. Meillä on jokaisena arkipäivänä yli puoli miljoonaa asiakasta.

HKL:llä on pitkät perinteet Helsingissä. Samalla se on muutosten keskellä: kaupunginvaltuusto on päättänyt HKL:n toiminnan yhtiöittämisestä 1.1.2022 alkaen. Olet keskeisessä roolissa muutosten toteuttajana ja sinulla on pitkäjänteisyyttä viedä niitä eteenpäin, vaikka kohtaisitkin välillä vastoinkäymisiä.

Edellytämme sinulta joko alempaa tai ylempää korkeakoulututkintoa, ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa aiempaa opistotason tutkintoa. Tehtävässä menestymistä auttaa myös kiinnostus perehtyä raitio- ja metroliikenteen toimintaan ja kuljettajien työtehtäviin. Tarjoamme kattavan perehdytyksen toimintaamme.Sinulla on vahvat näytöt esihenkilötyöstä suorittavan työn työympäristössä ja kykenet kehittämään esihenkilötoimintaa.

Olet hyvä ihmisten kanssa ja vuorovaikutustaidot ovat vahvuusaluettasi. Tuot mukanasi organisaatioon ihmisten johtamisosaamista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan roolin, jossa sinulla on mahdollisuus aidosti vaikuttaa turvallisen ja laadukkaan joukkoliikenteen tuottamiseen pääkaupunkiseudulla. Tehtävä on vakituinen.

Sopimusala

Muu sopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Yksikön johtaja Arttu Kuukankorpi 09 310 35564 arttu.kuukankorpi@hel.fi

Lisätietoa

https://ura.hkl.fi/

HKL

HKL on miljoonien matkojen mahdollistaja! Olemme metron, raitioliikenteen ja Suomenlinnan lautan liikennöitsijä ja Helsingin raideliikenneinfrastruktuurin omistaja. Helsingin kaupunkipyörät ovat uusin kestävää liikkumista tukeva palkittu palvelumme. Vihreällä sähköllä toimiva raideliikenne laajenee voimakkaasti mahdollistaen pääkaupunkiseudun kehittymisen ja kasvun. Raitioliikenne laajenee niin kantakaupungissa, Raide-Jokerilla kuin tulevaisuudessa myös säteittäisillä pääväylillä. Metroliikenne kehittyy uusien asemien myötä, ja liikenteen tiheyttä kasvatetaan. Pidämme kaupunkilaiset liikkeessä noin 1200 ammattilaisen voimin ja työskentelemällä 130 eri ammatissa.

Helsingin kaupunki

Helsingin kaupunki edistää aktiivisesti tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta sekä arvostaa henkilöstönsä monimuotoisuutta.

Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.