Suoraan sisältöön

Liikenne-, logistiikka- ja kiinteistöalan tehtävät


Tekninen valvoja

Vakinainen työsuhde

HKL, Liikennöintiyksikkö, Valvomot, Tekninen valvontatiimi

HKL-03-3-21

5 päivää sitten

29.10.2021 klo 16:00

2660 €/kk

10.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Hiihtomäentie 15 A
00810 Helsinki

Tehtävän kuvaus

Liity joukkoomme! Haemme teknistä valvojaa vakituiseen työsuhteeseen

Työskentelet kolmivuorotyössä teknisen valvomomme pienessä ja tehokkaassa tiimissä yhteistyössä HKL:n muiden valvomoiden kanssa. Valvot ja ohjaat HKL:n kiinteistöjen taloteknisiä laitteita (kiinteistö- ja rakennusautomaatio), sähkönsyöttöjärjestelmiä (keskijännite- ja tasasähkökojeistot sekä muuntamot) sekä muita julkisiin tiloihin vaadittuja teknisiä järjestelmiä. Valvonta-alueellesi kuuluvat mm. metroasemat- ja tunnelit, metro- ja raitiovaunuvarikot, lauttaterminaalit sekä sähköbussien latausasemat.

Aamuvuorojen lailla yövuorot ovat työssäsi tapahtumarikkainta aikaa, kun liikenteen tauotessa suoritetaan enemmistö huoltotöistä. Öisin valvonta-alueellasi on tyypillisesti useita huoltoryhmiä samanaikaisesti, joiden työskentelyä tuet ja turvaat valvomosta käsin mm. säätelemällä metron ja raitiovaunujohtimien sähkönsyöttöä. Sinulla on keskeinen rooli myös häiriö-, poikkeus-, ja kriisitilanteissa, joissa pidät tilanteen hallinnassa yhdessä tiimisi kanssa. Toimintasi perustana on aina turvallisuuden takaaminen niin asiakkaille kuin kentällä työskentelevälle henkilöstöllemme sekä muille sidosryhmille.

Mitä odotamme sinulta?

Etsimme tiimiimme mukavaa ja pitkäaikaista työkaveria, joka on valmis kolmivuorotyöhön. Sinulla on soveltuva sähköalan tutkinto, esimerkiksi sähkövoimatekniikan ammatillinen perustutkinto ja vähintään 3 vuotta työkokemusta koulutusta vastaavissa tehtävissä. Sinulla on myös hyvä suomen kielen ja tyydyttävä englannin kielen taito. Tavanomaisten toimisto-ohjelmien käyttö on sinulla hyvin hallussa.

Jotta menestyt tehtävässä, olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja omaat hyvän paineensietokyvyn. LVISA-laitteistojen ja sähkönsiirtojärjestelmien tuntemus ja sähköpätevyys 2 -tason osaaminen antavat valmiuksia tehtävän hoitamiseen, mutta eivät ole välttämättömiä.

Miksi HKL?

Saat työhösi hyvän perehdytyksen ja tukenasi ovat joukkoliikenteen ja valvomotoiminnan ammattilaiset. Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja merkityksellisen työn. Tuemme ammattitaitosi kehittymistä ja kannustamme henkilöstöämme kouluttautumaan.
Tehtävästä maksettava tehtäväkohtainen palkka on 2660 e/kk, jota täydentää kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukainen työkokemukseen perustuva ammattialalisä. Lisäksi kokonaisansioihin vaikuttavat 3-vuorotyöstä maksettavat työaikalisät. Käytössäsi ovat hyvät ison talon työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalippu, mahdollisuus työsuhdeasuntoon ja alennuksia liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa. HKL on turvallinen työnantaja ja osa Suomen suurinta työnantajaa Helsingin kaupunkia. Meillä viihdytään - keskimääräinen palvelussuhteemme on noin 12 vuotta. Tule osaksi mutkatonta teknisen valvomon tiimiä, jossa työ on monipuolista ja merkityksellistä!

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Hae tehtävää 29.10.2021 kello 16:00 mennessä. Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Kurkista arkeemme sosiaalisessa mediassa @hklhst ja osoitteessa www.hkl.fi.

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Valvomomestari Pasi Lintunen, pasi.lintunen@hel.fi, p.09 310 35448 ja Valvomopäällikkö Petri Norrena, petri.norrena@hel.fi, p.09 310 35518

Lisätietoa

https://ura.hkl.fi/

HKL

HKL on miljoonien matkojen mahdollistaja! Olemme metron, raitioliikenteen ja Suomenlinnan lautan liikennöitsijä ja Helsingin raideliikenneinfrastruktuurin omistaja. Helsingin kaupunkipyörät ovat uusin kestävää liikkumista tukeva palkittu palvelumme. Vihreällä sähköllä toimiva raideliikenne laajenee voimakkaasti mahdollistaen pääkaupunkiseudun kehittymisen ja kasvun. Raitioliikenne laajenee niin kantakaupungissa, Raide-Jokerilla kuin tulevaisuudessa myös säteittäisillä pääväylillä. Metroliikenne kehittyy uusien asemien myötä, ja liikenteen tiheyttä kasvatetaan. Pidämme kaupunkilaiset liikkeessä noin 1200 ammattilaisen voimin ja työskentelemällä 130 eri ammatissa.

Helsingin kaupunki

Helsingin kaupunki edistää aktiivisesti tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta sekä arvostaa henkilöstönsä monimuotoisuutta.

Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.