Suoraan sisältöön

Tekninen ja yhdyskuntasuunnittelun ala


Ratatyöntekijä (3 tehtävää)

Vakinainen työsuhde

HKL, Kunnossapitoyksikkö, Ratakunnossapito, ​RV-radan kunnossapito

HKL-02-19-21

19 päivää sitten

30.07.2021 klo 16:00

TTES mukainen palkka

27.9.2021

Valtimontie 10
00610 

Tehtävän kuvaus

Tule HKL:lle ratatyöntekijäksi!

Tulevaisuuden kaupunkilaiset kulkevat yhä enemmän raiteilla, ja siten myös HKL:n rooli kaupunkiliikenteen toteuttajana kasvaa. Toimiva ja kasvava raitioliikenne tarvitsee tuekseen ammattilaisia pitämään raitioradat toimintakunnossa ja turvallisina. HKL:n raitiotieratojen monitaitoinen ja joustava tiimi takaa pääkaupunkiseudun raitioliikenteen turvallisuuden ja liikenteen toimivuuden pitämällä kunnossa yli 50 kilometriä raitiotierataa. Vahvistamme nyt tiimiämme ja etsimme vakituiseen työsuhteeseen kolmea (3) ratatyöntekijää!

Tehtäviisi kuuluvat raitioradan erilaiset kunnossapitotehtävät. Tärkeimpinä tehtäviäsi ovat raitioradan puhdistaminen raskaan huoltokaluston avulla, vaihteiden puhdistustyöt ja raitiovaunupysäkkien puhtaanapito. Tehtävät vaihtelevat kesä- ja talvikaudella. Talvella työkenttääsi tulevat mukaan esimerkiksi ratojen auraukset ja pysäkkien hiekoitukset. Työskentelet sekä päivä- että yöaikaan.

Mitä odotamme sinulta?

Edellytämme, että sinulla on kokemusta kunnossapitotyöstä sekä raskaan kaluston kanssa työskentelystä. Lisäksi sinulla on C-ajokortti. Turvallinen toiminta raitioliikenteen keskellä vaatii sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Toimintasi perustana on joustavuus ja into tarttua uusiin haasteisiin. Tiimin jäsenenä olet tunnettu yhteistyökyvystäsi ja oma-aloitteisesta työskentelyotteestasi. Lisäksi olet halukas ja sovellut työskentelemään vuorotyössä. Luemme eduksi työturvallisuus- ja tulityökortin.

Miksi HKL?

Hyppää HKL:n kyytiin! Työssäsi pääset mahdollistamaan turvallisen ja toimivan raitioliikenteen Helsingissä. Työsi jälki näkyy konkreettisesti kaupunkilaisten arjessa. Pääset näkemään ja kokemaan niin olemassa olevan raitioliikenteen ympäristön kuin uusien raitioratojen ympäristöt, esim. Raide-Jokerin ennen sen virallista avaamista. Saat työhösi hyvän perehdytyksen ja tukenasi ovat joukkoliikenteen ja infran kunnossapitotiimien ammattilaiset. Tuemme ammattitaitosi kehittymistä ja kannustamme henkilöstöämme kouluttautumaan.

HKL tarjoaa hyviä työsuhde-etuja, kuten työsuhdematkalipun, työnantajan tukeman lounaan, mahdollisuuden työsuhdeasuntoon, alennuksia liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa, ja monia muita etuja! Meillä viihdytään - keskimääräinen palvelusaikamme on noin 12 vuotta.

Sopimusala

TTES Kunnallinen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Antti Metsä-Mähkä Ratamestari antti.metsa-mahka@hel.fi 09 310 32681 Antin tavoitat: 27.7 klo. 12-14 30.7 klo. 12-14

Lisätietoa

https://ura.hkl.fi/

HKL

HKL on miljoonien matkojen mahdollistaja! Olemme metron, raitioliikenteen ja Suomenlinnan lautan liikennöitsijä ja Helsingin raideliikenneinfrastruktuurin omistaja. Helsingin kaupunkipyörät ovat uusin kestävää liikkumista tukeva palkittu palvelumme. Vihreällä sähköllä toimiva raideliikenne laajenee voimakkaasti mahdollistaen pääkaupunkiseudun kehittymisen ja kasvun. Raitioliikenne laajenee niin kantakaupungissa, Raide-Jokerilla kuin tulevaisuudessa myös säteittäisillä pääväylillä. Metroliikenne kehittyy uusien asemien myötä, ja liikenteen tiheyttä kasvatetaan. Pidämme kaupunkilaiset liikkeessä noin 1200 ammattilaisen voimin ja työskentelemällä 130 eri ammatissa.

Helsingin kaupunki

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.