Suoraan sisältöön

Hae tehtävää

Avoimia tehtäviä: 956

Valitse ammattiala
Vapaa sanahaku / työavain

Alue

Palvelussuhteen tyyppi

Ilmoituksen kieli

Kesätyöt

Avoimia tehtäviä: 221

Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Avoimet työpaikat

Hakuehdot täyttäviä tehtäviä  1 kpl  (1 ilmoitusta )

Sairaanhoitajat ja terveydenhoitajat

Vakinainen työsuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Koillinen kotihoitoyksikkö, Pihlajamäki 1 lähipalvelualue

SOTE-03-604-21

31.5.2021

23.04.2021 klo 16:00

2860,18 e/kk

Eskolantie 1, 00720 

Tule kehittämään kanssamme Helsingin kotihoitoa!

Haluamme panostaa kotihoidon asiakastyön laadun parantamiseen. Haemme nyt vastaavaa sairaanhoitajaa koilliseen kotihoitoyksikköön: Pihlajamäki 1-lähipalvelualueelle.
Olet etsimämme henkilö, jos uskot kotihoitoon ja haluat edistää palveluiden laatua ja toimia osana aktiivista hoitotyön asiantuntijaverkostoa.

Vastaavana sairaanhoitajana toimit kotihoidon asiakastyössä ja tiimityössä kotihoitotyön asiantuntijana. Teet työtä asiakkaiden kotona yhdessä hoitajan kanssa, kehität myös etähoitoa yhdessä hoitajien ja omaisten kanssa. Varmistat osaltasi, että kotihoidon asiakastyö on asiakaslähtöistä, näyttöön perustuvaa ja asiakkaan arjen toimintakykyä edistävää. Vastaat myös esihenkilösi kanssa hoitohenkilökunnan osaamisesta ja perehdyttämisen kehittämisestä. Toimit erilaisissa hoitotyön kehittämistyöryhmissä ja verkostoissa. Tapaat innokkaita ja työhönsä sitoutuneita kollegojasi säännöllisesti. Näissä tapaamisissa Sinulla on mahdollisuus jakaa ajatuksiasi ja ideoitasi koko Stadin kotihoidon toiminnan edistämiseksi ja työmenetelmien virtaviivaistamiseksi.

Työpäivät ovat meillä mielenkiintoisia ja monipuolisia. Huolehdimme perehdyttämisestäsi ja kannustamme Sinua ammatilliseen kehittymiseen. Tarjoamme Sinulle myös Helsingin kaupungin laajat ja monipuoliset työsuhde-edut. Sinulla on mahdollisuus saada edullinen työsuhdeasunto, jossa voit asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Kelpoisuusehto: sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä sekä ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Luemme eduksi työkokemuksen kotihoitotyöstä.

1