Suoraan sisältöön

Hae tehtävää

Avoimia tehtäviä: 684

Valitse ammattiala
Vapaa sanahaku / työavain

Alue

Palvelussuhteen tyyppi

Ilmoituksen kieli

Avoimet työpaikat

Hakuehdot täyttäviä tehtäviä  45 kpl  (12 ilmoitusta )

Lääkärit ja hammaslääkärit

Vakinainen virkasuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Maunulan terveysasema

SOTE-02-439-20

1.2.2021

14.12.2020 klo 16:00

Paloheinäntie 22, 00670 

Haemme tavoitteellista ja kehittämishaluista ylilääkäriä vakinaiseen virkaan Pohjoisen terveysasemalle. Työpisteesi tulee olemaan pääasiassa Maunulassa. Virka täytetään 1.2.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Ylilääkärinä kehität asiakaslähtöisiä avosairaanhoidon palveluja yhdessä osaavan henkilöstön ja Pohjoisen terveysaseman ylilääkäreiden ja osastonhoitajien kanssa. Tarjoamme palveluja Maunulassa 14 000 asukkaalle 18 ammattilaisen voimin. Toimit lähiesimiehenä seitsemälle terveyskeskuslääkärille. Teet myös potilastyötä osan työajastasi.

Meillä pääseet tekemään työtä myönteisessä ja aktiivisessa ilmapiirissä. Meille on ensiarvoisen tärkeä hyvä perehdytys, seniorituki, kollegiaalisuus ja positiivinen asenne. Työntekijät tiimissäsi tekevät tiivistä yhteistyötä hoitoalan eri ammattilaisten kanssa, ja tarvittaessa voivat myös konsultoida sisätautilääkäriä, ortopedia, keuhkosairauksien erikoislääkäriä ja psykiatria. Pohjoisen terveysaseman toimipisteissä hoitoon pääsy ja hoidon jatkuvuus toteutuvat hyvin.

Työaikasi on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa. Virka-ajan ulkopuolinen päivystäminen on vapaaehtoista. Palkkaus määräytyy paikallisen virkaehtosopimuksen mukaisesti, jossa huomioidaan koulutus ja aikaisempi työkokemus. Tarvittaessa voimme järjestää sinulle työsuhdeasunnon. Rekrytointilisä on neuvoteltavissa.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-439-20. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto:
Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus soveltuvalla erikoisalalla sekä riittävä kokemus alansa hallinto- ja johtamistehtävissä.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Eduksi luetaan esimieskoulutus.

Vakinainen virkasuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Keskisen terveysasema, Laajasalon terveysasema

SOTE-02-434-20

1.8.2021 tai sopimuksen mukaan

08.12.2020 klo 16:00

Paikallisen virkaehtosopimuksen mukaan

Koulutanhua 2, 00840 

Haemme terveyskeskuslääkäriä vakinaiseen virkaan alkaen sopimuksen mukaan Keskisen terveysasemalle Laajasaloon.

Laajasalo sijaitsee Kaakkois-Helsingissä ja työpisteessä työskentelee kymmenen lääkäriä.

Työsi on monipuolista avosairaanhoidon yleislääkärin työtä sisältäen mahdollisuuden myös äitiys- ja/tai lastenneuvolatyöhön sekä halutessasi koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon. Yleislääketieteeseen erikoistuminen sekä YEK-vaiheen suoritus onnistuvat meillä.

Meidät tunnetaan kannustavasta ja ystävällisestä työyhteisöstä. Terveys- ja hyvinvointikeskusmallissa ympärilläsi on laaja moniammatillinen tiimi. Perehdytys- ja konsultaatioapua on aina saatavilla. Saat henkilökohtaisen ohjaajan ja säännölliset tutortunnit kuuluvat työohjelmaan. Lisäksi asemallamme järjestetään paikallisia koulutuksia ja kaupungin koulutusylilääkärimme vastaa keskitetyistä koulutuksista.

Työaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa ja palkkaus paikallisen virkaehtosopimuksen mukainen. Virka-ajan ulkopuolinen päivystys on vapaaehtoista. Sinulla on halutessasi mahdollisuus lisätyöhön/iltavastaanottoon. Helsingin kaupungin työntekijänä nautit laajoista työsuhde-eduista. Tarvittaessa järjestämme sinulle työsuhdeasunnon.

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE--02-434-20. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehdot:

Suomessa laillistettu lääkäri.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun tulee esittää työterveyshuollon todistus sopivuudestaan tehtävään.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Vakinainen työsuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Terveysasemat ja sisätautipoliklinikka, Keskitetyt palvelut, Sisätautien poliklinikka

SOTE-02-440-20

1.1.2021

03.12.2020 klo 16:00

Lääkärinkatu 8 L, 00250 

Haemme gastroenterologia sisätautien poliklinikalle perustettuun uuteen virkaan, jonka sijoituspaikkana on tällä hetkellä Laakson poliklinikka.

Helsingin sisätautien poliklinikalla, Malmin ja Laakson yksiköissä on 27 erikoislääkärin ja kaksi erikoistuvan lääkärin virkaa. Gastroenterologeja tai gastroenterogiaan perehtyneitä sisätautilääkäreitä on 12, kuusi molemmilla poliklinikoilla. Gastroenterologian apulaisylilääkäri vastaa kummallakin poliklinikalla toiminnasta.

Gastroenterologian osastonlääkärin tehtäviin kuuluu endoskopiatoimintaa ja vastaanottotyötä. Lähetteiden käsittely ja perusterveydenhuollon lääkäreiden konsultointi on myös keskeinen osa toimenkuvaa. Yhdessä terveysasemapalveluiden kanssa pyrimme luomaan asiakkaillemme saumattoman palvelukokonaisuuden.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-440-20 Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta

Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus soveltuvalla erikoisalalla.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi:

Sisätautien erikoislääkärin tutkinto katsotaan lisäeduksi. Lisäksi arvostamme hyviä yhteistyötaitoja ja käytännönläheistä otetta työhön.

Vakinainen virkasuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Terveysasemat ja sisätautipoliklinikka, Puistolan terveysasema

SOTE-02-447-20

1.1.2021

15.12.2020 klo 16:00

Ajurinaukio 1, 00750 

Haemme Koillisen terveysasemalle Puistolaan terveyskeskuslääkäriä vakinaiseen virkaan 1.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Toimipisteemme sijaitsee Puistolan juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Meillä työskentelee 9 lääkäriä ja 12 hoitajaa ja lisäksi toimipisteessämme toimii mielenterveys-ja päihdehoitaja. Asemallamme on myös HUS-laboratorion näytteenottopiste. Fysioterapeuttien suoravastaanotto on naapuriasemalla.

Työ on monipuolista ja moniammatillista avosairaanhoidon yleislääkärin työtä. Voit halutessasi tehdä pientoimenpiteitä, äitiys-, lasten- ja ehkäisyneuvolaa sekä koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoa. Myös nuorempien kollegoiden kouluttaminen voi olla osana tehtäväkuvaasi. Terveys- ja hyvinvointikeskusmallissa ympärilläsi on laaja moniammatillinen tiimi.

Työilmapiirimme on hyvä ja yhteistyökykyinen, konsultaatioapu on itsestäänselvyys ja kannustamme osallistumaan koulutuksiin.
Palkkaus on Helsingin paikallisen työehtosopimuksen mukainen, työaika on 38t 15min viikossa. Päivystysvelvollisuutta ei ole.

Helsingin kaupungin työntekijänä nautit laajoista työsuhde-eduista ja tarvittaessa voimme järjestää työsuhdeasunnon. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-447-20. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun tulee esittää työterveyshuollon todistus sopivuudestaan tehtävään.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:
Yleislääketieteen erikoislääkäri tai yleislääketieteeseen erikoistuva lääkäri tai työkokemus perusterveydenhuollossa.

Määräaikainen virkasuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Terveysasemat ja sisätautipoliklinikka, Keskitetyt palvelut, Äitiys- ja lastenneuvolalääkärit

SOTE-02-386-20

11.1.2021 - 31.8.2021

04.12.2020 klo 16:00

Tallinnanaukio 1, 00930 Helsinki

Tule sijaiseksi äitiys- ja/tai lastenneuvolalääkärin työtehtäviin 11.1.2021 - 31.8.2021 tai sopimuksen mukaan! Myös osa-aikainen työ tai lyhyempi työjakso on mahdollinen.

Työtehtäviä suunniteltaessa voidaan huomioida toiveesi työskennellä myös koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa, terveysasemilla tai ehkäisyneuvolassa. Ensisijaisesti työ sijoittuu Itä-Helsingin perhekeskuksien neuvoloihin, mutta voidaan sopia työstä myös muihin neuvolatoimipisteisiin. Neuvolassa on hyvä mahdollisuus konsultoida kokeneita lääkärikollegoja.

Sopimalla yliopiston kanssa lääkärintyö neuvolassa ja koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa voidaan sisällyttää yleislääketieteen erikoislääkäritutkintoon. 3kk työstä voidaan yliopiston hyväksyessä lukea terveyskeskuspalveluun myös muilla erikoisaloilla.

Helsingissä työskentelee noin 40 kollegaa päätoimisesti neuvoloissa ja koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa. Lääkäriemme työnkuvaan kuuluvat terveystarkastukset, seurantakäynnit, konsultaatiot, monialaiset neuvottelut sekä asiantuntijatehtävät. Pääosa lääkärin työajasta varataan terveystarkastuksille.

Työaika on 38,25 tuntia viikossa. Perhekeskuksissa työskennellään moniammatillisesti ja tarjotaan palvelua laajennetussa aukioloajassa klo 8-19. Lääkärillä voi olla yksittäinen iltavuoro kuukaudessa, jolloin myös konsultaatiomahdollisuus paikan päällä, pääosa työstä tehdään klo 8-16 aikana. Omasta toiveesta voi tehdä iltatyötä useamminkin. Tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen, työhön tarvittavan perehdytyksen ja ohjauksen sekä kaupungin työsuhde-edut (kuten tarvittaessa työsuhdeasunnon).

Kelpoisuusehdot:

Suomessa laillistettu lääkäri.
Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.
Tehtävään valitun tulee esittää työterveyshuollon todistus sopivuudesta hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi:
Soveltuvan alan erikoislääkärin tutkinto. Aikaisempi kokemus neuvolalääkärin työstä. Hyvä tai erinomainen ruotsinkielen suullinen taito. Hyvä tai erinomainen englannin kielen suullinen taito.

Määräaikainen virkasuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Terveysasemat ja sisätautipoliklinikka, Keskitetyt palvelut, Koulu- ja opiskeluterveydenhuollon lääkärit

SOTE-02-387-20

18.1.2021 - 31.12.2021

04.12.2020 klo 16:00

Sibeliuksenkatu 14, 00260 

Haemme koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon kahta lääkäriä sijaisuuteen 18.1.2021-31.12.2021 tai sopimuksen mukaan. Myös osa-aikaiset työtehtävät ovat mahdollisia.

Helsingissä koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa työskentelee noin 30 kollegaa. Työnkuvaan kuuluvat terveystarkastukset, seurantakäynnit, konsultaatiot, monialaiset neuvottelut (oppilashuolto ja lastensuojelu) sekä asiantuntijatehtävät. Erityisesti huomioidaan yksilöllisen tarpeen mukaiset tarkastukset. Lähityöparinasi on kouluterveydenhoitaja. Tehtävää suunniteltaessa huomioidaan toiveesi työskennellä peruskoulussa tai toisella asteella (lukioissa ja ammatillisissa oppilaitoksissa). Halutessasi voit työskennellä osan työajastasi myös neuvolassa tai terveysasemalla.

Meillä on säännölliset koululääkäreiden kokoukset ja erinomainen yhteishenki. Yksikössämme on useiden erikoisalojen edustajia, ja osa lääkäreistä on työskennellyt tehtävässään pitkään. Voit aina konsultoida kollegoitasi. Kehitämme yhdessä osaamistamme ja toimintaamme lasten, nuorten ja perheiden terveyden edistämiseksi. Työaika ja palkkaus ovat lääkärisopimuksen mukaisia. Tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen, säännölliseen ryhmätyönohjaukseen, kokeneen kollegan mentoriksi ja kaupungin työsuhde-edut.

Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri.
Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävään valitun tulee esittää työterveyshuollon todistus sopivuudestaan tehtävään.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Luemme eduksi:
Aikaisemman työkokemuksen koulu- ja opiskeluterveydenhuollon lääkärin tehtävistä.
Ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Vakinainen virkasuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Terveysasemat ja sisätautipoliklinikka, Keskitetyt palvelut, Koulu- ja opiskeluterveydenhuollon lääkärit

SOTE-02-389-20

18.1.2021

04.12.2020 klo 16:00

Sibeliuksenkatu 14, 00260 

Haemme koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon kahteen vakinaiseen virkaan lääkäreitä 18.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Helsingissä koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa työskentelee noin 30 kollegaa. Työnkuvaan kuuluvat terveystarkastukset, seurantakäynnit, konsultaatiot, monialaiset neuvottelut (oppilashuolto ja lastensuojelu) sekä asiantuntijatehtävät. Erityisesti huomioidaan yksilöllisen tarpeen mukaiset tarkastukset. Lähityöparinasi on kouluterveydenhoitaja.
Tarvitsemme lääkäreitä sekä suomenkielisiin että ruotsinkielisiin oppilaitoksiin. Tehtävää suunniteltaessa huomioidaan toiveesi työskennellä peruskoulussa tai toisella asteella (lukioissa ja ammatillisissa oppilaitoksissa). Erikseen niin sovittaessa voit työskennellä osan työajastasi myös neuvolassa tai terveysasemalla. Tällä hetkellä tarvitsemme vahvistusta erityisesti opiskeluterveydenhuollossa työskentelevien kollegojen joukkoon.

Meillä on säännölliset koululääkäreiden kokoukset ja erinomainen yhteishenki. Yksikössämme on useiden erikoisalojen edustajia, ja osa lääkäreistä on työskennellyt tehtävässään pitkään. Voit aina konsultoida kollegoitasi. Kehitämme yhdessä osaamistamme ja toimintaamme lasten, nuorten ja perheiden terveyden edistämiseksi. Työaika ja palkkaus ovat lääkärisopimuksen mukaisia. Tarjoamme hyvät kouluttautumismahdollisuudet, mahdollisuuden säännölliseen ryhmätyönohjaukseen, kokeneen kollegan mentoriksi ja kaupungin työsuhde-edut. Rekrylisästä on myös mahdollista keskustella.

Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun tulee esittää työterveyshuollon todistus sopivuudestaan tehtävään.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Luemme eduksi:
Aikaisemman työkokemuksen koulu- ja opiskeluterveydenhuollon lääkärin tehtävistä.

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-389-20. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Vakinainen virkasuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Pohjoisen terveysasema / Pihlajamäki

SOTE-02-405-20

1.1.2021

04.12.2020 klo 16:00

Meripihkatie 8, 00710 

Haemme vakinaista terveyskeskuslääkäriä Pohjoisen terveysaseman Pihlajamäen toimipisteeseen.

Pihlajamäen, Oulunkylän, Paloheinän ja Maunulan toimipisteet muodostavat Pohjoisen terveysaseman. Toimimme osana Pohjoisen THK:ta ja teemme moniammatillista yhteistyötä esimerkiksi fysioterapian, mielenterveys- ja päihdepalveluiden ja sosiaalityön kanssa asiakaslähtöisyys edellä. Teemme myös asemien kesken paljon yhteistyötä ja meillä on hyvä yhteishenki. Teemme kaikki yhteistä työtä.

Terveyskeskuslääkärinä työtehtäväsi sisältävät ajanvaraus- ja päivystysvastaanottoa. Toiveittesi mukaan työnkuvaan voi kuulua myös äitiys- tai lastenneuvolavastaanottoa tai koulu-ja opiskeluterveydenhuollon vastaanottoa.

Pihlajamäessä on 13 lääkärin virkaa. Meillä viihdytään hyvin, lääkäritilanteemme on hyvä, ja ilmapiirimme lämmin. Panostamme perehdytykseen ja ohjaukseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-405-20. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehdot: Suomessa laillistettu lääkäri.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun tulee esittää työterveyshuollon todistus sopivuudestaan tehtävään.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:
Kokemuksen terveyskeskuslääkärin työstä, kiinnostuksen yleislääketieteeseen, mahdollisen yleislääketieteen erikoislääkäritutkinnon tai erikoistumisvaiheen opintoja.

Vakinainen virkasuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Haagan terveysasema

SOTE-02-416-20

14.12.2020

30.11.2020 klo 16:00

Huovitie 5, 00400 

Haemme lääkäriä vakituiseen virkaan Lännen terveysasemalle Haagaan. Tämän lisäksi meille on mahdollista tulla töihin määräaikaiseen sijaisuuteen.

Haagan terveysasema on perinteikäs ja hyvämaineinen terveysasema läntisessä Helsingissä. Terveyskeskuslääkärin virkoja terveysasemalla on yhteensä neljätoista. Työyhteisömme on kannustava ja yhteistyökykyinen. Työsi on monipuolista avosairaanhoidon yleislääkärin työtä sisältäen mahdollisuuden myös äitiys- ja/tai lastenneuvolatyöhön. YEK-vaiheen ja yleislääketieteen erikoistumispalvelun suorittaminen onnistuu meillä ja ohjaukseen panostetaan. Palkkaus määräytyy paikallisen virkaehtosopimuksen mukaisesti. Viikkotyöaika on 38.15 h. Haemme yhteistyökykyistä, ahkeraa ja osaavaa lääkäriä joukkoomme.

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-416-20. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehdot: Suomessa laillistettu lääkäri.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun tulee esittää työterveyshuollon todistus sopivuudestaan tehtävään.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Vakinainen työsuhde

Työterveys Helsinki, Työterveys Helsinki

TYHE-01-16-20

4.1.2021

04.12.2020 klo 15:00

Sopimuksen mukaan

Helsinginkatu 24 , 00099 Helsinki

Tule TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIKSI tai työterveyshuoltoon ERIKOISTUVAKSI LÄÄKÄRIKSI vahvistamaan moniammatillista tiimiä ja tekemään vaikuttavia työterveystekoja.

Työterveyslääkäri
Työterveys Helsingissä työterveyslääkäri pystyy kehittymään omalla urallaan ja laajentamaan omaa osaamista moniammatillisen tiimin tuella. Työskentelet tiiviisti asiakkaiden työhyvinvoinnin ja työkykyjohtamisen kehittämisessä. Sinulla on näkemystä ja rohkeutta työskennellä yhteiskunnallisesti merkittävän toimijan kumppanina.

Työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri
Työterveys Helsingissä mahdollistamme työterveyshuoltoon erikoistuvalle oman kouluttajalääkärin henkilökohtaisen ohjauksen, lääkäreiden case-kokouksia, monipuolista koulutusta sekä Työterveyslaitoksen teoreettisen pätevöitymiskoulutuksen työajalla sekä työantajan kustantama.
Työterveyshuollossa tehtävän erikoistumisen suorittaminen vie 24 kk. Erikoistuvat lääkärit aloittavat työt 3 kk perehdytysjaksolla ja saavat hoidettavakseen oman asiakassektorin. Erikoistuvalle tehdään henkilökohtainen ura- ja kehittymissuunnitelma.

Meillä pääset keskittymään työterveyshuollon ydinkysymyksiin. Lääkäri ei koskaan jää yksin haasteidensa kanssa. Työtäsi tukevat työterveyshoitajat, työfysioterapeutti, työterveyspsykologi ja kuntoutussuunnittelija sekä tiimin työterveyshuollon erikoislääkäri. Laboratorio ja röntgen toimivat samoissa tiloissa.

Saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja tarvittavan tuen. Toimitilamme sijaitsevat keskeisellä paikalla Helsinginkadulla Kalliossa. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, joustavuutta työnantajana sekä kaupungin henkilöstöedut.

Tulet osaksi isompaa tarinaa maailman toimivimman kaupungin rakentamisessa ja sen työntekijöiden hyvinvoinnin edistämisessä.
Olemme olemassa, jotta Helsinki voi hyvin.

Kelpoisuusehto:
Työterveyshuollon erikoislääkärin pätevyys tai työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri

Vakinainen virkasuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Suursuon sairaala

SOTE-03-1095-20

4.1.2021

30.11.2020 klo 15:00

5626,14

Suursuonlaita 3 B , 00630 

Suursuon sairaala on yksi Helsingin kaupungin sairaaloista. Sairaalassa on 8 vuodeosastoa ja sairaansijoja yhteensä 200. Osastoilla on vahvat profiilit: akuutti geriatrinen ja sisätautinen kuntoutus, saatto- ja palliatiivinen hoito, psykogeriatrinen kuntoutus, kirurginen jatkokuntoutus ja päihdepotilaiden akuuttikuntoutus.

Sairaalalla on lääketieteen perusopetuksen ja erikoislääkärikoulutuksen sekä palliatiivisen erityispätevyyden koulutusoikeudet.

Haemme apulaisylilääkäriä vakinaiseen virkaan.

Toimit osastolla seniorilääkärinä ja olet mukana kehittämässä sairaalan toimintaa. Tarjoamme sinulle mukavan ja osaavan työyhteisön lisäksi hyvät kouluttautumismahdollisuudet ja kaupungin henkilöstöedut mm. työsuhdeasunnon tarvittaessa.
Koska meillä on profiloituneita osastoja, työnkuvaa voi muokata kiinnostuksesi ja erikoisalasi mukaan. Meillä on käytössä mm. ultraäänilaite, jos olet kiinnostunut tekemään toimenpiteitä tai akuuttidiagnostiikkaa. Psykogeriatrisella osastolla on valmius käyttää sooma-hattua.

Kelpoisuusehto: Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus soveltuvalla erikoisalalla sekä riittävä kokemus alansa tehtävissä. Ehdottomasti arvostamme hyviä sosiaalisia taitoja sekä kokemusta juniorilääkärien ohjaamisesta.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-03-1095-20. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Määräaikainen työsuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Suun terveydenhuolto

SOTE-02-363-20

1.11.2020 - 30.9.2021

31.03.2021 klo 16:00

KVTES:n ja LS:n mukaisesti

Rautalammintie 2, 00550 Helsinki

Hammaslääkärin sijaisuuksia perushammashoidossa eri puolilla Helsinkiä.
Voit ilmoittaa hakemuksessa ensisijaisen toiveesi alueesta, johon haluaisit sijoittua ja ajanjakson, jonka pystyt työskentelemään.
Valitsemme hakijoita eripituisiin sijaisuuksiin koko hakuajan aikana sekä kesäsijaisuuksiin kesälle 2021.

Hammaslääkärin tehtävässä arvostetaan hammashoidon kliinisen työn osaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä, itseohjautuvuutta, sisäistä motivaatiota ja kykyä sopeutua nopeasti vaihtuviin tilanteisiin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto:

Ennen työsuhteen alkua hakijan tulee olla suorittanut vaadittavat hammaslääketieteen opinnot ja oikeudet tulee näkyä Sosiaali- ja Terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisterissä (Julkiterhikki).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja tyydyttävä ruotsin kielen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

1