Suoraan sisältöön

Hae tehtävää

Avoimia tehtäviä: 603

Valitse ammattiala
Vapaa sanahaku / työavain

Alue

Palvelussuhteen tyyppi

Ilmoituksen kieli

Kesätyöt

Avoimia tehtäviä: 31

Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Avoimet työpaikat

Hakuehdot täyttäviä tehtäviä  4 kpl  (3 ilmoitusta )

Lääkärit ja hammaslääkärit

Vakinainen virkasuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Kehitysvammapoliklinikka

SOTE-01-489-21

1.9.2021 tai sopimuksen mukaan

13.08.2021 klo 15:00

.

Sofianlehdonkatu 8 A-talo, 2. kerros, 00610 

Helsingin kaupungin Kehitysvammapoliklinikalla työskentelee lähes 40 terveydenhuollon ammattilaista. Haemme nyt työkaveriksemme avoimiin virkoihin kahta erikoislääkäriä. Voit olla esimerkiksi lastenneurologi, neurologi, lastenpsykiatri, nuorisopsykiatri, psykiatri, lastenlääkäri, perinnöllisyyslääkäri tai yleislääketieteen erikoislääkäri.

Kehitysvammapoliklinikka palvelee kaikenikäisiä asiakkaita ja asiakassuhteemme ovat tyypillisesti pitkäaikaisia. Asiakkaillamme on samaan aikaan tarjolla myös normaalit terveydenhuollon palvelut, joita me täydennämme kehitysvammaisuuteen liittyvissä erityiskysymyksissä.

Työssäsi tapaat asiakkaita ja teet lausuntoja esim. kuntoutusta, nuoren kuntoutusrahaa, eläkettä, vammais- tai hoitotukea, lääkityksen erityiskorvattavuutta tai edunvalvonta varten. Lisäksi otat kantaa kehitysvammaisuuteen liittyviin terveysongelmiin, kuten esim. käytöshäiriöihin ja niiden hoitoon.

Kehitysvammapoliklinikka on lämminhenkinen ja inhimillinen työyhteisö, jossa teemme paljon moniammatillista yhteistyötä. Sinun on myös helppo konsultoida muita lääkäreitämme.

Halutessasi voimme neuvotella alkamisajankohdasta ja osa-aikaisuudesta. Työssäsi pystyt aikatauluttamaan omat työpäiväsi.

Kehitysvammapoliklinikalla saat peruspalkkaasi rekrytointilisän. Helsingissä on käytössä myös peruspalkan ohessa palkitsemisjärjestelmä ja hyvät koulutus- ja lomaedut.

Helsingin kaupunki tarjoaa myös hyvät koulutusmahdollisuudet, liikunta- ja kerhotoimintaa, alennusetuja sekä mahdollisuuden työsuhdeasuntoon, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Tähän tehtävään voit hakea Hae paikkaa -painikkeesta 13.8.2021 mennessä.

LISÄTIETOA

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-489-21. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Tähän tehtävään hakeaksesi sinun on oltava Suomessa laillistettu lääkäri soveltuvalta erikoisalalta. Tämän lisäksi virkaan valitun tulee esittää työterveyshuollon arvio edellytyksistä hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää suullista taitoa.

Luemme eduksi kokemuksen kehitysvammalääketieteen alalta tai kuntoutuksesta.

Vakinainen virkasuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Idän terveysasema, Kivikko

SOTE-02-289-21

9.8.2021

05.08.2021 klo 15:00

Kivikonkaari 21, 00940 

Haemme yleislääketieteestä kiinnostunutta lääkäriä vakituiseen virkaan. Katsomme eduksi yleislääketieteeseen erikoistumisen ja Apotin tuntemuksen.

Olemme Helsingin yliopiston hyväksymä mukavan pieni ja kodikas koulutusterveysasema. Suurin osa henkilökunnastamme on kokenutta ja työhönsä sitoutunutta. Meillä on neljä yleislääketieteen erikoislääkäriä. Voit suorittaa meillä erikoislääkärikoulutuksesi terveyskeskuspalvelua tai YEK-vaihetta. Panostamme hoidon jatkuvuuteen ja potilassuhteisiin. Haluamme tuottaa asiakkaillemme hyvää asiakaskokemusta. Työssä viihtyminen ja toimiva työyhteisö ovat meille tärkeitä.

Mikäli tarvitsemme muita osaajia, apunamme toimii terveysaseman ympärille hybridimäisesti rakentuvan Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskuksen ammattilaisten verkosto. Käytettävissämme on fysioterapia, matalan kynnyksen psykiatriset palvelut, sosiaalitoimi, toimintaterapia, suunterveys, vammaispalvelut, Seniori-info, liikuntapalvelut, jne. Meillä käy myös säännöllisesti sisätauti- ja psykiatrikonsultti.

Halutessasi voimme neuvotella alkamisajankohdasta, osa-aikaisuudesta, lyhyemmästä jaksosta ja viikkotyön sisällöstä. Voit tehdä mm. neuvolaa, kierukoiden asentamista, pientoimenpiteitä ja barronisaatioita.

Idän terveysasemilla saat uutena tulijana peruspalkkaasi vuoden ajan 20 %:n rekrytointilisän. Meillä on käytössä myös lääkäreiden sitouttamisraha vuoden 2021 loppuun saakka. Lisäksi palkkasi nousee kokemuksesi, erikoistumisesi sekä työtahtisi myötä. Turvanasi on peruspalkan lisäksi lomaedut ja -rahat, koulutusetuudet, henkilöstöedut, sairauspäivärahat, jne.

Helsingin kaupunki tarjoaa sinulle muun muassa hyvät koulutus- ja konsultaatiomahdollisuudet, liikunta- ja kerhotoimintaa, alennusetuja sekä mahdollisuuden työsuhdeasuntoon, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Kelpoisuusehdot:

Suomessa laillistettu lääkäri.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:
- erikoistumisen yleislääketieteeseen
- tiimityötaidot
- Apotti -potilastietojärjestelmän tuntemuksen (Helsinki siirtyi Apotti -järjestelmän käyttäjäksi 4/2021)

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-289-21. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Vakinainen työsuhde

Työterveys Helsinki, Työterveys Helsinki

TYHE-01-9-21

1.9.2021

09.08.2021 klo 15:00

Sopimuksen mukaan

Helsinginkatu 24 , 00099 Helsinki

Tule TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIKSI tai työterveyshuoltoon ERIKOISTUVAKSI LÄÄKÄRIKSI vahvistamaan moniammatillista tiimiä ja tekemään vaikuttavia työterveystekoja.

Työterveyslääkäri
Työterveys Helsingissä työterveyslääkäri pystyy kehittymään omalla urallaan ja laajentamaan omaa osaamista moniammatillisen tiimin tuella. Työskentelet tiiviisti asiakkaiden työhyvinvoinnin ja työkykyjohtamisen kehittämisessä. Sinulla on näkemystä ja rohkeutta työskennellä yhteiskunnallisesti merkittävän toimijan kumppanina.

Työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri
Työterveys Helsingissä mahdollistamme työterveyshuoltoon erikoistuvalle oman kouluttajalääkärin henkilökohtaisen ohjauksen, lääkäreiden case-kokouksia, monipuolista koulutusta sekä Työterveyslaitoksen teoreettisen pätevöitymiskoulutuksen työajalla sekä työantajan kustantama.
Työterveyshuollossa tehtävän erikoistumisen suorittaminen vie 24 kk. Erikoistuvat lääkärit aloittavat työt 3 kk perehdytysjaksolla ja saavat hoidettavakseen oman asiakassektorin. Erikoistuvalle tehdään henkilökohtainen ura- ja kehittymissuunnitelma.

Meillä pääset keskittymään työterveyshuollon ydinkysymyksiin. Lääkäri ei koskaan jää yksin haasteidensa kanssa. Työtäsi tukevat työterveyshoitajat, työfysioterapeutti, työterveyspsykologi ja kuntoutussuunnittelija sekä tiimin työterveyshuollon erikoislääkäri. Laboratorio ja röntgen toimivat samoissa tiloissa.

Saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja tarvittavan tuen. Toimitilamme sijaitsevat keskeisellä paikalla Helsinginkadulla Kalliossa. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, joustavuutta työnantajana sekä kaupungin henkilöstöedut.

Tulet osaksi isompaa tarinaa maailman toimivimman kaupungin rakentamisessa ja sen työntekijöiden hyvinvoinnin edistämisessä.
Olemme olemassa, jotta Helsinki voi hyvin.

Kelpoisuusehto:
Työterveyshuollon erikoislääkärin pätevyys tai työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri

1