Suoraan sisältöön

Hae tehtävää

Avoimia tehtäviä: 1509

Valitse ammattiala
Vapaa sanahaku / työavain

Alue

Palvelussuhteen tyyppi

Ilmoituksen kieli

Kesätyöt

Avoimia tehtäviä: 659

Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Avoimet työpaikat

Hakuehdot täyttäviä tehtäviä  47 kpl  (12 ilmoitusta )

Lääkärit ja hammaslääkärit

Vakinainen työsuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveysasemat ja sisätautipoliklinikka, Pohjoisen terveysasema/ Oulunkylä

SOTE-02-12-22

1.3.2022

21.02.2022 klo 16:00

Kylänvanhimmantie 25, 00640 

Tervetuloa Pohjoisen terveysasemalle osaavaan joukkoomme!
Haemme tavoitteellista ja kehittämishaluista ylilääkäriä vakinaiseen virkaan Pohjoisen terveysasemalle. Pohjoisen terveysasemaan kuuluvat Oulunkylän, Maunulan, Paloheinän ja Pihlajamäen toimipisteet. Työpisteesi on pääasiassa Oulunkylässä.
Virka täytetään 1.3.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Ylilääkärinä kehität yhdessä osaavan henkilöstön ja Pohjoisen terveysaseman ylilääkäreitten ja osastonhoitajien kanssa asiakaslähtöisiä avosairaanhoidon palveluita. Tarjoamme palveluja Oulunkylässä noin 35 000 asiakkaalle 50 työntekijän toimesta ja teemme moniammatillista yhteistyötä Pohjoisen terveys-ja hyvinvointikeskuksen eri ammattilaisten kanssa. Toimit lähiesihenkilönä 19 terveyskeskuslääkärille ja vastaat yhdessä osastonhoitajan kanssa Oulunkylän toimipisteen toiminnasta. Potilastyötä voit tehdä osan työajasta.

Meillä pääset tekemään työtä ilmapiirissä, jossa hyvä perehdytys, seniorituki, kollegiaalisuus ja positiivinen asenne ovat tärkeitä.
Työntekijät tiimissäsi tekevät tiivistä yhteistyötä hoitoalan eri ammattilaisten kanssa, ja tarvittaessa lääkärit voivat konsultoida sisätautilääkäriä, ortopedia, keuhkosairauksien erikoislääkäriä ja psykiatria. Oulunkylän toimipisteellä on hyvä maine työpaikkana.

Työaikasi on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa. Virka-ajan ulkopuolinen päivystäminen on vapaaehtoista. Palkkaus määräytyy paikallisen virkaehtosopimuksen mukaisesti, jossa huomioidaan koulutus ja aikaisempi työkokemus.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi. Tehtäväkohtainen palkka 6095,49 euroa kuussa + mahdolliset suoritepalkkiot.


Kelpoisuusehto:
Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus soveltuvalla erikoisalalla sekä riittävä kokemus alansa hallinto- ja johtamistehtävissä.
Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.
Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi hyvät vuorovaikutus-ja yhteistyötaidot ja Helsingin kaupungin terveydenhuoltojärjestelmän tuntemisen.

Määräaikainen virkasuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveysasemat ja sisätautipoliklinikka, Lännen terveysasema / Malminkartano

SOTE-02-30-22

1.2.2022 - 31.8.2022

22.02.2022 klo 15:00

Luutnantintie 12-14, 00410 


Tule töihin Malminkartanon terveysasemalle terveyskeskuslääkärin viransijaiseksi.

Malminkartanon terveysasema on pieni asema Länsi-Helsingissä. Lääkäritilanteemme on hyvä, mutta koronapandemian vuoksi lisääkin mahtuisi.

Työsi on monipuolista avosairaanhoidon yleislääkärin työtä sisältäen mahdollisuuden myös äitiys- ja/tai lastenneuvolatyöhön. Joustavuutta tuo mahdollisuus itse vaikuttaa työpäivien rakenteeseen. Järjestämme perehdytyksen ja kokeneempien kollegojen tuen, sekä YEK- ja erikoistumispalvelua suorittaville henkilökohtaisen ohjauksen. Ohjaajalääkärillä on YEK- ja YLE-erikoistumispalvelun kouluttajaoikeudet. Lisäksi asemamme tiimiin kuuluvat mm. fysioterapia, mielenterveys- ja päihdetyön sairaanhoitaja ja suunterveydenhuollon ammattilaiset.

Tämä paikka sopii hyvin osa-aikaista paikkaa hakevalle ja myös osittainen etätyö on meillä mahdollista. Voit hakea paikkaa vaikka pääsisitkin aloittamaan vasta myöhemmin keväällä. Helsingin kaupungin palveluksessa on mahdollisuus lisätyöhön/iltavastaanottoon kaupungin muissa toimipisteissä ja jatkaa erikoistumispalveluita esimerkiksi sisätaudeille ja psykiatrialle.


Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri tai viiden vuoden opinnot suorittanut lääketieteen kandidaatti.
Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Vakinainen virkasuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveysasemat ja sisätautipoliklinikka, Keskisen terveysasema / Kalasatama

SOTE-02-37-22

1.4.2022

11.02.2022 klo 15:00

Työpajankatu 14 A , 00580 

Haemme kolmea terveyskeskuslääkäriä vakinaisiin virkoihin 1.4.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsi on monipuolista avosairaanhoidon yleislääkärin vastaanottotyötä terveys-ja hyvinvointitoimintamallissa tiimityönä.

Tiimeissä on lääkäreitä ja hoitajia, fysioterapeutteja sekä mielenterveys- ja päihdetyön sairaanhoitajia. Moniammatillista työtä tukevat terveys- ja hyvinvointikeskuksen muut toimijat: toimintaterapia, psykiatria ja päihdetyö, suun terveys, vammaispalvelu, nuorten ja aikuisten sosiaalityö , vanhusten sosiaalineuvonta sekä maahanmuuttoyksikkö. Monialainen konsultaatio on helppoa, kun työtä tehdään saman katon alla. Kalasataman terveysaseman väestöpohja on noin 110 000. Lääkäreitä terveysasemalla on 55.

Työaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa ja palkkaus paikallisen virkaehtosopimuksen mukainen. Kalasataman terveysasemalla on käytössä laajennettu aukiolo ja se on avoinna klo 8-20 arkipäivisin. Helsingin kaupungin työntekijänä nautit laajoista kouluttautumismahdollisuuksista ja muista työsuhde-eduista. Tarvittaessa järjestämme sinulle työsuhdeasunnon.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti helsinkirekry.fi kautta. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

KELPOISUUSEHDOT:
Suomessa laillistettu lääkäri.
Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.
Virkaan valitun tulee esittää työterveyshuollon todistus sopivuudestaan tehtävään.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Vakinainen virkasuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kotisairaala

SOTE-03-16-22

1.4.2022

23.02.2022 klo 16:00

Kotisairaalan hallinto , Suursuonlaita 3 B, 00630 


Haemme Suomen suurimman kotisairaalaan apulaisylilääkäriä. Pääset kehittämään toimintaamme ajan haasteita vastaavaksi. Kotisairaala vie palvelut sinne missä potilaat ovat eli koteihin. Moniammatillinen tiimimme on osaava, innostunut ja kehittämishaluinen. Lääkärinä hoidat yhdessä hoitotiimimme kanssa kotona potilaitamme kotikäynneillä ja konsultoiden. Palliatiivisen poliklinikan toimintamme mahdollistaa myös polikliinisen työskentelyn. Potilaitamme ovat palliatiivista hoitoa saavat helsinkiläiset aikuispotilaat sekä akuutit infektiopotilaat.


Lääkärin virkoja on 13 kpl, joista kaksi on apulaisylilääkärin virkoja. Apulaisylilääkärin työhön sisältyy sekä potilastyötä että hallinnollista työtä ylilääkärin tukena. Joukkoomme mahtuu vielä mukaan!


Yksikköömme kuuluu kolme kotisairaalapistettä eri puolilla Helsinkiä hyvien yhteyksien varrella sekä palliatiivinen poliklinikka. Helsingin SOTE:n työntekijänä sinulla on suuren työnantajan monipuoliset palvelut ja verkostot käytettävissäsi.

Pääset vaikuttamaan omaan työnkuvaasi ja työn painopisteisiin kokemuksesi ja mielenkiintosi painotusalueiden pohjalta. Myös osa-aikainen työ on mahdollista. Työhön ei sisälly päivystysvelvollisuutta. Palkkaus on LS sopimuksen mukainen, tehtäväkohtainen palkka 6009,89 eur/kk ja mahdollinen työkokemuslisä sekä toimenpidepalkkiot.


Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus virkaan soveltuvalla erikoisalalla sekä riittävä kokemus alansa tehtävissä.
Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.
Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme
Erikoislääkärin oikeudet soveltuvalla erikoisalalla
Palliatiivisen hoidon erityispätevyyden ja/tai kokemus ja kiinnostus palliatiivisten potilaiden hoidosta.

Määräaikainen työsuhde

Työterveys Helsinki

TYHE-01-1-22

1.3.2022

21.02.2022 klo 15:00

Sopimuksen mukaan

Helsinginkatu 24, 00099 

Työterveyslääkäriksi ammatinharjoittajana?

Työskentelet tiiviisti asiakkaiden työhyvinvoinnin ja työkykyjohtamisen kehittämisessä. Meillä pääset keskittymään työterveyshuollon ydinkysymyksiin. Työterveyslääkäri ei jää yksin haasteidensa kanssa. Työtäsi tukevat työterveyshoitajat, työfysioterapeutti, työterveyspsykologi ja kuntoutussuunnittelija sekä tiimin työterveyshuollon erikoislääkäri. Laboratorio ja röntgen toimivat samoissa tiloissa.

Saat tehtävään hyvän perehdytyksen. Toimitilamme sijaitsevat keskeisellä paikalla Helsinginkadulla Kalliossa. Tarjoamme sinulle erittäin kilpailukykyisen sopimuksen. Meillä on mukava porukka ja hyvä ilmapiiri. Digitaaliset palvelumme mahdollistavat myös hybridityön (lähi- ja etätyö).

Otathan yhteyttä, kerromme mielellään lisää sekä sopimuksesta että työstä. Tartu tilaisuuteen!

Kelpoisuusehto:
Työterveyshuollon erikoislääkäri, työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri tai työterveyshuollosta kiinnostunut lääkäri
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa
Kokemus työterveyshuollosta

Vakinainen työsuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Terveysasemat ja sisätautipoliklinikka, Idän terveysasema, Idän terveysasema / Vuosaari

SOTE-02-312-21

1.3.2022

15.02.2022 klo 15:00

Kahvikuja 3, 00980 

Tervetuloa Idän terveysasemalle Vuosaareen!

Etsimme joukkoomme kahta yleislääketieteestä kiinnostunutta kehittämismyönteistä lääkäriä. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan.

Työ on monipuolista avoterveydenhuollon yleislääkärin työtä sisältäen mahdollisuuden myös äitiys- ja/tai lastenneuvolatyöhön sekä halutessasi myös muihin perusterveydenhuollon sektoritöihin. Terveys- ja hyvinvointikeskusmallissa ympärilläsi on laaja moniammatillinen tiimi sihteereistä farmaseutteihin, psykiatrisista hoitajista toimintaterapeutteihin.

Yleislääketieteeseen erikoistuminen sekä YEK-vaiheen suorittaminen onnistuvat meillä. Sinulle järjestetään säännöllisesti yksilölliset ohjaustunnit kouluttajalääkärin kanssa ja mahdollisuus osallistua nuorten lääkäreiden yhteisiin koulutuksiin. Etätyöt järjestyvät kokemustasosi mukaisesti ja osa-aikatyö ei ole meille ongelma.

Meillä pidetään kiinni lääkärin oikeudesta pitää kiinni työajoistaan ja työmäärä mukautetaan työaikaan ja kokemukseen sopivaksi. Omat potilaasi kerrytät pääsääntöisesti paikan päällä kohtaamisista, jolloin jatkoasiat hoituvat tarvittaessa helpommin etänä. Toimistotyötä voit tehdä toiveesi mukaan kimpassa saaden helposti tukea tai yksin oman huoneen rauhassa. Terveysasemalla toimii vuoden 2022 useampi osa-aikainen kehittäjälääkäri, jolloin sinunkin kehitysehdotuksillesi löytyy muitakin toteuttajia ja saat halutessasi keskittyä itse potilastyöhön.

Saat työhösi hyvän perehdytyksen ja huolehdimme hyvistä konsultaatiomahdollisuuksista. Helsingin kaupungin työntekijänä nautit laajoista kouluttautumismahdollisuuksista ja muista työsuhde-eduista.

Vuosaaren terveysaseman väestöpohja on noin 40.000. Lääkärin virkoja on 24. Työaika on 38,25h/viikko. Palkkaus paikallisen lääkärisopimuksen mukainen.

Suomessa laillistettu lääkäri.
Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.
Virkaan valitun tulee esittää työterveyshuollon todistus sopivuudestaan tehtävään.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Määräaikainen virkasuhde, Harjoittelu

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Helsingin sairaala/Malmin sairaala,

SOTE-03-124-22

1.2.-31.12.2022

04.02.2022 klo 15:00

Talvelanti 6, 00700 


Helsingin sairaalalla on yli 600 sairaansijaa kolmessa eri sairaalassa - Laakson, Malmin ja Suursuon sairaaloissa. Malmilla toimii viisi akuuttigeriatrista osastoa, yhteensä 124 sairaansijaa. Toimimme uuden päivystyssairaalaan vieressä hyödyntäen päivystyssairaalan palveluita 24/7. Hoitojaksot osastoillamme ovat pääsääntöisesti yhdestä kolmeen viikkoa.

Malmin osastot vastaavat profiililtaan terveyskeskuksen vuodeosastoja; potilaamme ovat monisairaita, pääosin ikääntyneitä. Heillä on usein monenlaista sisätautista ongelmaa, mutta sen lisäksi otamme kantaa neurologisiin, psykiatrisiin, ortopedisiin ym pulmiin tarvittaessa näiden alojen erikoislääkäreitä konsultoiden. Potilaamme tulevat Malmin päivystyksestä tai HUS:n osastoilta ja pyrkimyksenä on kotiuttaa heidät takaisin siihen kotiin/ hoitolaitokseen, josta he sairaalaan saapuivat.

Palkkaamme YEK-koulutuksessa ja erikoislääkärikoulutuksessa olevia laillistettuja lääkäreitä erikoistuvan lääkärin virkaan. Malmin sairaalalla on koulutusoikeus yleislääketieteessä ja geriatriassa. Malmilla on 10 erikoistuvan lääkärin virkaa. Palkkaamme myös vähintään neljännen vuoden suorittaneita lääketieteen opiskelijoita Valviran kandioikeuksilla lääkärisijaisiksi. Laillistetun lääkärin palkka on 4421,66 €/kk


Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri.
Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Määräaikainen virkasuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Helsingin sairaala/Malmin sairaala

SOTE-03-53-22

31.1.2022- 30.11.2022

31.01.2022 klo 16:00

5432,47 €/kk

Talvelantie 6, 00700 

OSASTONLÄÄKÄRIN VIRANSIJAISUUS MALMIN SAIRAALASSA 31.1. 2022 ALKAEN

Helsingin sairaala koostuu yli 600 sairaansijasta kolmessa eri sairaalassa- Laakson, Malmin ja Suursuon sairaaloissa. Malmilla toimii viisi akuuttigeriatrista osastoa, yhteensä 124 sairaansijaa. Toimimme HUS:n päivystyssairaalaan kanssa samalla kampuksella hyödyntäen päivystyssairaalan palveluita 24/7. Lähes kaikki potilaamme tulevat päivystysyksiköstä. Hoitojaksot ovat pääsääntöisesti yhdestä kolmeen viikkoa ja valtaosa potilaista kotiutuu aiempaan asumispaikkaansa. Koulutamme sekä lääketieteen kandidaatteja että erikoislääkärikoulutuksessa olevia.


Osastonlääkärin viransijaisena toimit seniorilääkärinä ja lääketieteen asiantuntijana moniammatillisessa tiimissä ja ohjaat erikoistuvia lääkäreitä ja osalaillistettuja lääkärisijaisia.

Kollegoiden kesken tunnelma on vapaa, avoin, iloinen ja kannustava. Konsultaatiomahdollisuus seniorien kesken on helppoa ja nopeaa. Kehitys- ja kehittämismahdollisuuksia on ja koulutuksiin pääsee. Yhteistyö päivystysyksikön ja kotihoidon kanssa on tärkeää ja saumatonta. Potilas ja hänen omaisensa ovat keskiössä. Olet oikea kollega osastonlääkärin viransijaisuuteen, jos sinulla on soveltuvan alan erikoislääkärin tutkinto tai olet pitkällä erikoistumisessa ja sinulla on kokemusta geriatrisesta sairaalatyöstä.


Kerromme mielellämme lisää mm. palkkauksestamme ja kouluttautumismahdollisuuksistamme. Ota yhteyttä!


Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus soveltuvalla erikoisalalla.
Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Määräaikainen virkasuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Lännen terveysasemat

SOTE-02-8-22

1.2.2022 - 31.12.2022 tai sop. mukaan

09.02.2022 klo 16:00

Toinen linja 4 A (hallinto), 00530 

Lännen terveysasemat ovat pienehköjä asemia, joissa arvostetaan jokaisen osaamista ja ammattitaitoa. Voit käyttää hyödyksi omia vahvuusalueitasi, työyhteisöissä kuunnellaan kaikkien toiveita ja kehittämiseen, koulutukseen ja urakehitykseen kannustetaan.

Nyt haemme pääosin neuvolatyöstä kiinnostunutta lääkäriä tekemään neuvolalääkärin vastaanottoa eri Lännen terveysasemilla. Tämä työ sopii hyvin myös osa-aikaiselle työntekijälle!
Me perehdytämme sinut, aiempi kokemus ei ole välttämätöntä.

Tässä tehtävässä työskennelläksesi sinulla on oltava:
- Suomessa laillistettu lääkärin koulutus, myös loppuvaiheen kandit huomioidaan
- suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä
suullinen taito
- tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Määräaikainen virkasuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Koillisen terveysasema, Malmi

SOTE-02-587-21

1.2.2022 - 31.12.2022

04.02.2022 klo 15:00

Talvelantie 4, 00700 

Haemme pitkäaikaisia sijaisia Koillisen terveysasemalle Malmin toimipisteelle. Malmilla työskentelee 24 lääkäriä ja 29 hoitajaa.

Terveyskeskuslääkärinä työskentelet tiimissä yhteistyössä eri ammattilaisten kanssa. Tiimit tekevät tiivistä yhteistyötä myös sosiaalityön, psykiatrian, päihdepalvelujen ja kuntoutuksen kanssa verkostomaisesti toimivassa pohjoisen alueen terveys- ja hyvinvointikeskuksessa. Myöskin Koillisen terveysaseman sisällä (johon Malmin toimipisteen lisäksi kuuluvat Suutarilan, Puistolan ja Jakomäen toimipisteet) tehdään yhteistyötä.

Työssäsi otat vastaan asiakkaita avoterveydenhuollon kiireettömillä ajanvarusajoilla ja kiirevastaanotolla. Halutessasi voit tehdä myös lasten- tai äitiysneuvolatyötä. Työpäiväsi ovat mielenkiintoisia ja vaihtelevia ja erikoisvuoroissa voit työskennellä myös etänä, ratkaisijalääkärinä, tehdä toimenpiteitä tai ehkäisyvastaanottoa.

Kannustamme ammatilliseen kehittymiseen ja kouluttautumiseen. Tukenasi sinulla on kouluttajalääkärimme Torda Szilvay ja oma ohjaajalääkäri. Työaika on 38,25 tuntia viikossa. Tarjoamme Helsingin kaupungin laajat ja monipuoliset työsuhde-edut. Potilastietojärjestelmämme on Apotti.

Kelpoisuusehdot:

Suomessa laillistettu lääkäri, lääketieteen kandidaatti terveyskeskusoikeuksilla käy myös.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Määräaikainen virkasuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Idän terveysasema, Kivikko

SOTE-02-589-21

2.5.2022 - 30.9.2022

28.02.2022 klo 15:00

Kivikonkaari 21, 00940 

Pieni Kivikon terveysasema tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua Helsingin terveysasematoimintaan kesäkaudella 2022. Jos aloitat meillä lääketieteen kandidaattina (L5-L6), voit työhön tutustuttuasi keskustella myös mahdollisuuksistasi jatkaa meillä Idässä työskentelyä.

Olemme Helsingin yliopiston hyväksymä opetusterveyskeskus. Hyvä perehdytys ja konsultaatioapu on meillä tärkeää.

Työsi on monipuolista avosairaanhoidon yleislääkärin työtä. Palkkaus määräytyy paikallisen virkaehtosopimuksen mukaisesti. Työaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa.

Kelpoisuusehdot:

Lääketieteen kandidaatti L5-L6 tai Tampereen 2. tentti suoritettuna tai Suomessa laillistettu lääkäri.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Määräaikainen työsuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Suun terveydenhuolto

SOTE-02-440-21

Sijaisuuksia tammi-syyskuussa 2022

31.03.2022 klo 15:00

KVTES:n ja LS:n mukaisesti

Rautalammintie 2, 3 krs, 00550 

Hei sinä innokas ja iloinen hammaslääkäri, tule meille työkaveriksi suun terveydenhuoltoon Helsinkiin!

Voit olla urasi alussa tai jo kokenut hammaslääkäri. Tarvitsemme sinua vahvistamaan toiminnan sujuvuutta ja tarjoamaan helsinkiläisille suun hoidon palveluja.

Haemme työntekijöitä tammi- ja syyskuun väliselle ajalle vaihtelevan pituisiin hammaslääkärin tehtäviin. Haastattelemme ja palkkaamme hakijoita jo hakuaikana, mikäli työntekijä tarvittavalle ajanjaksolle löydetään. Kesän sijaisuuksien osalta esihenkilöiden yhteydenotot alkavat tammikuussa.

Kerro hakemuksessasi, miten olisit käytettävissä työtehtävään. Hakemuksessa voit esittää halutessasi ensisijaisen toiveen alueesta, huomioimme hakemuksen kuitenkin kaikkiin suun terveydenhuollon toimipisteisiin.

Meillä suun terveydenhuollossa hammaslääkäri työskentelee moniammatillisessa tiimissä hammaslääketieteen kliinisenä asiantuntijana. Suun hoidon palvelut tuotetaan osana Terveys- ja hyvinvointikeskus (THK) -toimintaa. Sote-palveluita on asiakkaiden käytettävissä myös aamu- ja ilta-aikoina. Suun terveydenhuollon työntekijöillä on pääsääntöisesti kerran viikossa iltavuoro klo 20 saakka. Monipuolisia terveyskeskushammaslääkärin tehtäviä on eri puolilla Helsinkiä perushammashoidossa ja päivystyksessä.

Kelpoisuusehdot:
Ennen työsuhteen alkua hakijan tulee olla suorittanut vaadittavat hammaslääketieteen opinnot hammaslääkärin työtehtävissä ja oikeudet tulee Sosiaali- ja Terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteristä (JulkiTerhikki).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja tyydyttävä ruotsin kielen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme positiivista asennetta, innokkuutta ja halua kehittyä työssäsi.

1