Suoraan sisältöön

Hae tehtävää

Avoimia tehtäviä: 1086

Valitse ammattiala
Vapaa sanahaku / työavain

Alue

Palvelussuhteen tyyppi

Ilmoituksen kieli

Kesätyöt

Avoimia tehtäviä: 611

Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Avoimet työpaikat

Hakuehdot täyttäviä tehtäviä  15 kpl  (5 ilmoitusta )

Lääkärit ja hammaslääkärit

Määräaikainen virkasuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Koillinen terveysasema/Malmi

SOTE-02-321-22

1.8.2022 tai sopimuksen mukaan

20.07.2022 klo 16:00

Sopimuksen mukaan ja rekrytointilisä.

Talvelantie 4 , 00700 

Haemme terveyskeskuslääkäriä Koillisen terveysaseman, Malmin toimipisteelle. Malmilla työskentelee 24 lääkäriä ja 29 hoitajaa sekä lisäksi fysioterapeutteja, farmaseutti ja mielenterveys- ja päihdehoitaja.

Terveyskeskuslääkärinä työskentelet tiimissä yhteistyössä eri ammattilaisten kanssa. Työssäsi otat vastaan asiakkaita avoterveydenhuollon kiireettömillä ajanvarusajoilla ja kiirevastaanottolla. Halutessasi voit tehdä myös lasten- tai äitiysneuvolatyötä. Työpäiväsi ovat mielenkiintoisia ja vaihtelevia ja erikoisvuoroissa voit työskennellä myös etänä, ratkaisijalääkärinä, tehdä toimenpiteitä tai ehkäisyvastaanottoa.

Kannustamme ammatilliseen kehittymiseen ja kouluttautumiseen. Tukenasi sinulla on kouluttajalääkärimme Torda Szilvay ja oma ohjaajalääkäri. Työaika on 38,25 tuntia viikossa. Potilastietojärjestelmämme on Apotti. THK- konsepit toimii verkostamaisena yhteistyönä alueellamme.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.


Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri tai lääketiteen kandidaatti.
Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.
Virkaan valitun tulee esittää työterveyshuollon todistus sopivuudestaan tehtävään.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Vakinainen virkasuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Koillisen terveysasema / Puistola

SOTE-02-359-22

5.9.2022

04.07.2022 klo 16:00

Ajurinaukio 1, 00750 

Tervetuloa ylilääkäriksi terveysasemalle, missä jää aikaa myös kliiniseen työhön! Haemme ylilääkäriä vakituiseen virkaan 5.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan Koillisen terveysasemalle Puistolan toimipisteelle. Vastaat yhdessä osastonhoitajan kanssa toimipisteen toiminnasta ja toimit lähiesihenkilönä kahdeksalle lääkärille. Puistolan terveysaseman väestön koko on noin 16000 asukasta. Terveysasema sijaitsee Puistolan juna-aseman välittömässä läheisyydessä.

Terveysaseman tiimiin kuuluu lääkäreiden ja hoitajien lisäksi fysioterapeutti, farmaseutti sekä mielenterveys- ja päihdetyön sairaanhoitaja. Teet tiimisi kanssa tiivistä yhteistyötä myös sosiaalityön, psykiatrian, päihdepalvelujen ja kuntoutuksen kanssa verkostomaisesti toimivassa pohjoisen alueen terveys- ja hyvinvointikeskuksessa.

Työstäsi noin 50 prosenttia on esimiestyötä ja 50 prosenttia kliinistä potilastyötä akuutti- ja ajanvarauspotilaiden parissa. Voit halutessasi tehdä myös neuvolatyötä. Työpäivät terveysaseman lähiesihenkilönä ovat mielenkiintoisia ja monipuolisia. Saat työssäsi kokemusta johtamisesta ja terveysasematoiminnan kehittämisestä. Toimit tiiviissä yhteistyössä Koillisen muiden asemien (Malmin, Jakomäen ja Suutarilan toimipisteet) esimiesten kanssa saaden heiltä myös tukea työhösi. Kannustamme kaikkia työntekijöitämme ammatilliseen kehittymiseen sekä osallistumaan koulutuksiin. Etätyötä on myös mahdollista tehdä.

Helsingin kaupungin työntekijänä nautit laajoista kouluttautumismahdollisuuksista ja muista työsuhde-eduista. Tarvittaessa järjestämme sinulle työsuhdeasunnon.


Kelpoisuusehdot:

Erikoislääkäri yleislääketieteen tai muulla soveltuvalla alalla.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Luemme eduksi vankan kokkemuksen perusterveydenhuollon avovastaanotosta sekä
esihenkilökokemuksen perusterveydenhuollosta.

Määräaikainen virkasuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Helsingin sairaala/Laakson sairaala

SOTE-03-1026-22

1.8.2022 - 31.7.2023

31.08.2022 klo 16:00

Lääkärinkatu 8, 00250 

Laakson sairaala on yksi Helsingin sairaalan yksiköistä. Osastot ovat profiloituneet akuuttiin geriatriaan, traumakuntoutukseen, ortogeriatriseen kuntoutukseen, aivoverenkiertohäiriöpotilaiden jatkokuntoutukseen, haavahoitoon sekä infektiokohorttipotilaiden hoitoon.

Erikoistuva lääkäri toimii osastolla potilaan hoidosta vastaavana lääkärinä. Kullakin osastolla on keskimäärin 24 potilaspaikkaa ja 2 erikoistuvan vaiheen lääkäriä. Osaston seniorina toimii joku sairaalan apulaisylilääkäreistä tai osastonlääkäreistä.

Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri.

Lääkärisijaisella vähintään neljännen vuoden Valviran kandiluvat tai Valviran rajoitettu lääkärin toimilupa

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.


Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Määräaikainen työsuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Suun terveydenhuolto

SOTE-02-161-22

Sijaisuuksia 9/2022 -1/2023

31.10.2022 klo 16:00

KVTES:n ja LS:n mukaisesti

Rautalammintie 2, 3 krs, 00550 

Hei sinä innokas ja iloinen hammaslääkäri, tule meille työkaveriksi suun terveydenhuoltoon Helsinkiin!

Ylpeänä voimme todeta, että viime vuoden sijaisemme kokivat olleensa tervetulleita työyhteisöihimme. Sinäkin olet meille lämpimästi tervetullut.

Voit olla urasi alussa tai jo kokenut hammaslääkäri. Tarvitsemme sinua vahvistamaan toiminnan sujuvuutta ja tarjoamaan helsinkiläisille suun hoidon palveluja.

Meillä suun terveydenhuollossa hammaslääkäri työskentelee moniammatillisessa tiimissä hammaslääketieteen kliinisenä asiantuntijana. Suun hoidon palvelut tuotetaan osana Terveys- ja hyvinvointikeskus (THK) -toimintaa. Sote-palveluita on asiakkaiden käytettävissä myös aamu- ja ilta-aikoina. Suun terveydenhuollon työntekijöillä on pääsääntöisesti kerran viikossa iltavuoro klo 20 saakka. Monipuolisia terveyskeskushammaslääkärin tehtäviä on eri puolilla Helsinkiä perushammashoidossa ja päivystyksessä.
Haemme ensisijaisesti kokopäiväisiä työntekijöitä, mutta huomiomme myös toiveet osa-aikaisuudesta.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi. Olemme hakijoihin yhteydessä koko haun aikana. Voit ilmoittaa hakemuksessa ensisijaisen toiveesi alueesta, johon haluaisit sijoittua ja ajanjakson, jonka pystyt työskentelemään sijaisuudessa.


Kelpoisuusehdot:
Ennen työsuhteen alkua hakijan tulee olla suorittanut vaadittavat hammaslääketieteen opinnot hammaslääkärin työtehtävissä ja oikeudet tulee Sosiaali- ja Terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteristä (JulkiTerhikki).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja tyydyttävä ruotsin kielen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Arvostamme positiivista asennetta, innokkuutta ja halua kehittyä työssäsi.

Vakinainen työsuhde

Työterveys Helsinki

TYHE-01-5-22

2.5.2022

31.12.2022 klo 16:00

Sopimuksen mukaan

Helsinginkatu 24, 00099 Helsinki

Tule TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIKSI vahvistamaan moniammatillista tiimiä ja tekemään vaikuttavia työterveystekoja.

Työterveys Helsingissä työterveyslääkäri pystyy kehittymään omalla urallaan ja laajentamaan omaa osaamista moniammatillisen tiimin tuella. Työskentelet tiiviisti asiakkaiden työhyvinvoinnin ja työkykyjohtamisen kehittämisessä.

Meillä pääset keskittymään työterveyshuollon ydinkysymyksiin. Lääkäri ei koskaan jää yksin haasteidensa kanssa. Työtäsi tukevat työterveyshoitajat, työfysioterapeutit, työterveyspsykologit ja kuntoutussuunnittelijat sekä työterveyshuollon lääkärit. Laboratorio ja röntgen toimivat samoissa tiloissa.

Saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja tarvittavan tuen. Toimitilamme sijaitsevat keskeisellä paikalla Helsinginkadulla Kalliossa. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, joustavuutta työnantajana sekä kaupungin henkilöstöedut. Voit myös toimia meillä ammatinharjoittajana.

Tulet osaksi isompaa tarinaa maailman toimivimman kaupungin rakentamisessa ja sen työntekijöiden hyvinvoinnin edistämisessä. Olemme olemassa, jotta Helsinki voi hyvin.

Kelpoisuusehto:
Työterveyshuollon erikoislääkäri, työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri tai työterveyshuollosta kiinnostunut lääkäri

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa

Kokemus työterveyshuollosta

1