Suoraan sisältöön

Hae työpaikkoja

Avoimia tehtäviä: 736

Valitse ammattiala
Hakusana tai työavain
Recruitment banner

Palvelussuhteen tyyppi

Ilmoituksen kieli

Avoimet työpaikat

Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Hakuehdot täyttäviä tehtäviä 228 kpl  (35 ilmoitusta )

Lähihoitajat

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Palvelukeskus Helsinki, Hoivapalvelut, Vallila

PALKE-03-15-20

4.5.-30.9.2020 tai sopimuksen mukaan

13.03.2020 klo 15:00

Elimäenkatu 15 00510 Helsinki, 00510 

Lähihoitaja etäpalvelujen tuottamiseen

Haemme nyt hoivapalveluihimme lähihoidon ammattilaista määräaikaiseen palveluneuvojan tehtävään noin 40 ammattilaisen tiimiin, Helsingin Vallilaan. Työpiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Vallilassa.

Meillä palveluneuvojat luovat edellytykset asiakkaillemme asua kotona pidempään. Palveluneuvojana tehtäviisi kuuluvat turvapuhelinhälytysten vastaanotto, hoidontarpeen arviointi sekä asiakkaiden neuvonta. Osallistut pareittain tehtäville kotihälytyskäynneille, joilla arvioidaan asiakkaan vointia ja jatkohoidon tarvetta. Teemme kotihoidon käyntejä myös etäpalveluna kuva- ja äänivälitteisesti, ja olemme läsnä asiakkaan arjessa uutta teknologiaa hyödyntäen. Teemme tiivistä yhteistyötä kaupungin kotihoidon ja omaisten kanssa. Työ on kolmivuorotyötä.

Tarjoamme Sinulle:

- Mielenkiintoisen työn
- Mahdollisuuden olla mukana tuottamassa ja luomassa terveydenhoitoalan innovatiivisia palveluita
- Työkalut viihtyisään ja onnistuneeseen työskentelyyn
- Ison kaupungin kattavat työsuhde-edut
- Tarvittaessa voimme auttaa sinua myös asunnon löytämisessä
- Kattavan perehdytyksen

Toivomme Sinulta:

- Lähihoitajan tutkintoa
- Kokemusta terveyden ja hyvinvointialan työskentelystä, erityisesti ensihoidossa ja vanhusten parissa
- Paineensietokykyä
- Kiinnostusta toimia terveyden ja hyvinvointialan kehittyvässä työympäristössä, uudenlaisten kotona asumista tukevien palvelujen parissa
- Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- Hyvää suomen kielen taitoa

Panostamme meille arvokkaisiin työntekijöihimme, ja huolehdimme henkilöstömme jatkuvasta kouluttamisesta ja valmennuksesta. Meillä jokainen saa osallistua palveluiden ja työyhteisön kehittämiseen.
Tule kehittymään meidän kanssamme

Jos haluat kysyä lisää tehtävästä tai Palvelukeskus Helsingistä työnantajana, voit olla yhteydessä

Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastattelutyökalun avulla.
Työ alkaa mahdollisimman pian ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Ennen työn aloittamista valituksi tulleen on esitettävä hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto.

Palvelukeskus - Parasta yhdessä! Bäst tillsammans! Best together!

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Sosiaali- ja terveystoimiala

SOTE-04-3-20

Sopimuksen mukaan.

08.05.2020 klo 16:00

Toinen linja 4 A, 00540 Helsinki

Helsingin kaupungin lähihoitajien kesäsijaiset rekrytoidaan vuonna 2020 Seure Henkilöstöpalveluiden kautta. Runsaasta tarjonnasta voit valita osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan sopivan työkohteen. Kesätyökohteita on tarjolla ympäri Helsinkiä kotihoidon, Helsingin sairaalan, seniorikeskusten (entinen monipuolinen palvelukeskus), psykiatrisen sairaanhoidon sekä vammaispalveluiden toiminnoissa. Hakuaika alkaa 27.1.2020. Katso lisätietoja ilmoituksen linkistä.

Sairaanhoitajat ja terveydenhoitajat

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Palvelukeskus Helsinki, Hoivapalvelut, Vallila

PALKE-03-11-20

4.5.2020 - 27.9.2020

06.03.2020 klo 15:00

Elimäenkatu 15, 00510 Helsinki, 00510 

Palvelukeskus Helsingin hoivapalvelut etsii kesälomakaudeksi sairaanhoidon ammattilaisia vuosilomansijaisuuksiin vastaavaan palveluneuvojan tehtäviin.

Haluatko mukaan tuottamaan uudenlaisia hoivapalveluja kotihoidon asiakkaille? Oletko kiinnostunut terveysteknologian tarjoamista mahdollisuuksista?

Hoivapalveluissamme vastaanotamme asiakkaidemme turvapuhelinhälytyksiä ja avustamme heitä tarvittaessa hälytyskäynneillä. Teemme myös kotihoidon kanssa yhteishoitona etähoitokäyntejä asiakkaillemme kuva- ja äänivälitteisesti uutta teknologiaa hyödyntäen. Kehitys on vahvuutemme ja testaamme ja käyttöönotamme uusia ja innovatiivisia digitaalisia palveluja kotona asumisen tueksi yhteistyössä sosiaali- ja terveystoimialan eri toimijoiden kanssa. Jos innostut uudesta, olet ehkä hakemamme henkilö.

Vastaavana palveluneuvojana vastaat työvuorossasi turvapuhelinhälytysten vastaanotosta, hoidontarpeen arvioinnista ja tehtävien kiireellisyysjärjestyksestä. Huolehdit työtehtävien delegoinnista turvapuhelinpartioille ja osallistut myös itse hälytyskäynneille, jotka tehdään pareittain.

Työssäsi huolehdit myös etähoitajana kotihoidon käyntejä kuva- ja äänivälitteisesti. Etähoitotyössä korostuu asiakkaiden neuvonta ja ohjaus sekä yhteistyö kotihoidon ja omaisten kanssa.

Edellytämme vastaavalta palveluneuvojalta terveydenhoitajan, sairaanhoitajan, ensihoitajan tai vastaavan tutkintoa. Katsomme alan työkokemuksen eduksi.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä toimia muuttuvassa ja kehittyvässä työympäristössä sekä paineensietokykyä. Tehtävän hoitaminen edellyttää tietoteknisiä taitoja, hyvää suomen kielen osaamista ja ajokorttia.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä alan ammattilaisten kanssa, olla mukana luomassa ja tuottamassa uusia, uraauurtavia hoitoalan digitaalisia palveluja, jotka kiinnostavat jopa kansainvälistä yleisöä.

Helsingin kaupunki toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.


Palvelukeskus Helsinki - Parasta yhdessä - Bäst Tillsammans! Best together!

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Sosiaali- ja terveystoimiala

SOTE-04-2-20

Sopimuksen mukaan.

08.05.2020 klo 16:00

Toinen linja 4 A, 00530 Helsinki

Helsingin kaupungin sairaanhoitajien/terveydenhoitajien kesäsijaiset rekrytoidaan vuonna 2020 Seure Henkilöstöpalveluiden kautta. Runsaasta tarjonnasta voit valita osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan sopivan työkohteen. Kesätyökohteita on tarjolla ympäri Helsinkiä kotihoidon, Helsingin sairaalan, seniorikeskusten (entinen monipuolinen palvelukeskus), psykiatrisen sairaanhoidon, terveysasemien sekä vammaispalveluiden toiminnoissa. Hakuaika alkaa 27.1.2020. Katso lisätietoja ilmoituksen linkistä.

Sote-alan muut tehtävät

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Sosiaali- ja terveystoimiala, Lastensuojelu, Outamon lastenkoti

SOTE-01-34-20

1.6.2020 - 16.8.2020

16.03.2020 klo 15:00

2342,11 e/ kk

KARKALINTIE 148 , 08100 

Outamon lastenkoti sijaitsee Lohjalla. Lastenkodin lapset ovat nuorisoikäisiä.

Helsingin kaupunki on järjestänyt lastensuojelutoimintaa vuodesta 1911 lähtien Outamossa. Outamo on yksi alansa vanhempia toimijoita. Nykyaikaiset lasten asuin- ja toimintatilat ovat vanhassa ja luonnonkauniissa kartanomiljöössä.

Outamo on moniammatillinen työyhteisö jossa ohjaajan tehtävissä työtä tekevät ensisijaisesti sosionomin, sairaanhoitajan ja yhteisöpedagogin koulutuksen saaneet henkilöt. Outamossa on myös lähihoitajia. Sijaisina voi työskennellä myös näiden alojen opiskelijat. Outamossa on myös muita Outamolaisista huolta pitäviä henkilöitä kuten laitosapulaisia, keittäjiä, kiinteistöistä huoltapitäviä, psykologi, Outamon koulun henkilökunta.

Työtä tehdään kaikkina vuorokauden aikoina. Kesällä meillä on avoinna neljä lastenkotiosastoa. Kesäkaudella pyritään järjestämään lapsille töitä Outamon alueella ja virikkeellistä harrastustoimintaa hoito- ja kasvatustyön tueksi. Kesällä työtä tehdään myös lasten kotipaikkakunnalle Helsinkiin. Hoidollinen viitekehys perustuu terapeuttiseen laitoskasvatukseen.

Kesäloman sijaisuuden ajankohdasta voi sopia, mutta sijaisuudet ajoittuvat pääsääntöisesti koulun loma-aikaan.

Sijaisuuden palkka määräytyy työtehtävän mukaan. Mikäli työtehtävään ei voi sisällyttää kaikkia tehtävän vaatimuksia voi palkka olla 5% alempi tehtäväkohtaisesta palkasta. Osa palkan kokonaisuudesta tulee erilaisista vuorolisistä.

Kelpoisuusehto:

Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto sosionomi tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto sairaanhoitaja tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto.
Valmistuneilta tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Lisäksi huomiodaan yhteisöpedagogit ja lähihoitaja sekä muut hoito- ja kasvatusalalle soveltuvat tutkinnot ja niiden opiskelijat.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Mikäli sijaisuuden kesto sitä vaatii.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:

Outamoon ei ole julkista liikennettä joten tehtävä vaatii ajokortin.
Mielenkiinnon puberteetiin kuohuntavaiheessa olevien nuorten ohjaukseen.
Lähtökohdat sekä itselliseen että tiimityöhön.

Luemme eduksi:
Hygeniapassin, lääkeluvat sekä kiinnostuksen erilaisiin harrastuksiin ja arjen askareisiin.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Tekninen ja yhdyskuntasuunnittelun ala

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

HKL, Kunnossapitoyksikkö

HKL-02-8-20

1.5.2020

20.03.2020 klo 16:00

Valtimontie 10 , 00610 Helsinki

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä, jossa vaikutat kaupunkilaisten arjen sujuvuuteen? Tervetuloa mukaan kaupungin parhaaseen liikkeeseen!

Tule meille ratatyöntekijäksi (3 tehtävää)!
Etsimme kesäkaudeksi 2020 ratatyöntekijää kunnossapidon yksikköömme infran kunnossapitoon. Tehtäviisi kuuluvat Helsingin raitiorataverkon radan kokoonpanotyöt.

Mitä haemme?
Haemme sinua, joka olet oma-aloitteinen, innokkaalla asenteella varustettu ja sinulla on mielenkiintoa ja innokkuutta fyysisiin ulkotöihin. Olethan vähintään 18-vuotias.

Mitä saat meiltä?
Meiltä saat työhösi hyvän perehdytyksen ja pääset kartuttamaan työkokemusta mielenkiintoisten tehtävien parissa. Opit ja kehityt alan ammattilaisten tukemana. Palkkaa täydentävät ison talon työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalippu, työnantajantukema lounas ja alennuksia mm. liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa.

Kesätyöntekijä palkataan aikavälillä 1.5.-30.9.2020, kuitenkin enintään kolmeksi kuukaudeksi. Aloitusajankohta on sovittavissa.

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

HKL, Kunnossapitoyksikkö

HKL-02-9-20

1.6.2020

20.03.2020 klo 16:00

Valtimontie 10 , 00610 Helsinki

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä, jossa vaikutat kaupunkilaisten arjen sujuvuuteen? Tervetuloa mukaan kaupungin parhaaseen liikkeeseen!

Kunnossapidon yksikkömme mahdollistaa HKL:n tuottaman turvallisen, luotettavan ja ympäristöystävällisen matkustuskokemuksen varmistamalla, että kalusto ja infra pysyvät kunnossa.

Tule meille asentajaksi!
Etsimme kesäkaudeksi 2020 autoasentajaa kunnossapidon yksikköömme infran kunnossapitoon. Tehtäviisi kuuluvat HKL:n kunnossapitokaluston huolto ja korjaustyöt.

Mitä haemme?
Haemme sinua, joka olet oma-aloitteinen ja jolla on mielenkiintoa ja innokkuutta monipuolisiin huolto ja korjaustöihin Olethan vähintään 18-vuotias.

Mitä saat meiltä?
Meiltä saat työhösi hyvän perehdytyksen ja pääset kartuttamaan työkokemusta mielenkiintoisten tehtävien parissa. Opit ja kehityt alan ammattilaisten tukemana. Palkkaa täydentävät ison talon työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalippu, työnantajantukema lounas ja alennuksia mm. liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa.

Kesätyöntekijä palkataan aikavälillä 1.6.-30.8.2020, kuitenkin enintään kolmeksi kuukaudeksi. Aloitusajankohta on sovittavissa.

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Stara, Rakennustekniikka , Korjausrakentaminen

STARA-05-10-20

1.5.2020 - 30.9.2020

09.03.2020 klo 16:00

Hämeentie 115, 00560 Helsinki

Olemme luotettava ja sitoutunut kaupungin oma palveluntuottaja. Inspiroiva tehtävämme on rakentaa ja hoitaa Helsinkiä, Suomen pääkaupunkia. Haluamme kehittyä työssämme jatkuvasti.

Haemme nyt kesäksi rakennusharjoittelijoita uudis- ja korjausrakennuskohteisiin. Tule pitämään kanssamme huolta kaupungin rakennuskannasta!

Rakentajamme ovat erikoistuneet etenkin Helsingin kaupungin rakennusten korjaamiseen ja käytön aikaiseen remontointiin. Monet arvorakennusten ja erikoisrakenteiden korjaukset sekä entisöinnit ovat Staran käsialaa.

Mitä teet?

Toimit vanhemman ammattimiehen työparina tai työryhmän jäsenenä uudis- ja korjausrakennuskohteissa. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen.

Kuka olet?

Olet täysi-ikäinen, työntekijänä yhteistyökykyinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Odotamme sinulta innostunutta otetta työhön.

Rakennusalan koulutuksesta on tässä työssä etua.

Työn kesto yhdestä kolmeen kuukautta ja työsuhteen aloitus 1.5. tai sopimuksen mukaan. Ilmoitathan hakemuksellasi, milloin voit aloittaa ja mihin asti voit työskennellä.

Mitä Stara tarjoaa sinulle?

Tarjoamme monipuolisia ja fyysisiä töitä sekä mukavan työyhteisön Helsingin omassa palvelutuotannossa. Me teemme Helsingistä yhä toimivamman ja viihtyisämmän. Luomme myös reilumpaa maailmaa, sillä harmaan talouden torjunta, eettiset hankinnat ja ympäristöstä huolehtiminen ovat työmme arkea.

Starassa on tilaa kasvaa ja kehittyä. Perehdytämme henkilöstön hyvin ja olemme koulutusmyönteinen talo, joka pitää huolta työntekijöistään.

Työturvallisuus on tärkeä osa toimintaamme. Tavoitteemme on aina nolla tapaturmaa.

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Stara, Rakennustekniikka , Rakennusprojektit

STARA-05-14-20

1.5.2020 - 30.9.2020

09.03.2020 klo 16:00

Hämeentie 115, 00560 Helsinki

Olemme luotettava ja sitoutunut kaupungin oma palveluntuottaja. Inspiroiva tehtävämme on rakentaa ja hoitaa Helsinkiä, Suomen pääkaupunkia. Haluamme kehittyä työssämme jatkuvasti.

Haemme nyt kesäksi työnjohtoharjoittelijoita rakennusprojekteihin. Tule pitämään kanssamme huolta kaupungin rakennuskannasta!

Rakentajamme ovat erikoistuneet etenkin Helsingin kaupungin rakennusten korjaamiseen ja käytön aikaiseen remontointiin. Monet arvorakennusten ja erikoisrakenteiden korjaukset sekä entisöinnit ovat Staran käsialaa.

Mitä teet?

Työnjohtoharjoittelijana osallistut osana työmaaorganisaatiota esimerkiksi koulujen ja päiväkotien rakentamiseen ja kunnostamiseen. Pääset oppimaan työnjohtotehtäviä vanhemman ammattimiehen valvonnassa. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen.

Kuka olet?

Olet kolmannen tai neljännen vuosikurssin rakennusalan insinööri- tai diplomi-insinööriopiskelija.

Työsuhteen aloitus 1.5. tai sopimuksen mukaan. Ilmoitathan hakemuksellasi, milloin voit aloittaa ja mihin asti voit työskennellä.

Mitä Stara tarjoaa sinulle?

Tarjoamme monipuolisia ja fyysisiä töitä sekä mukavan työyhteisön Helsingin omassa palvelutuotannossa. Me teemme Helsingistä yhä toimivamman ja viihtyisämmän. Luomme myös reilumpaa maailmaa, sillä harmaan talouden torjunta, eettiset hankinnat ja ympäristöstä huolehtiminen ovat työmme arkea.

Starassa on tilaa kasvaa ja kehittyä. Perehdytämme henkilöstön hyvin ja olemme koulutusmyönteinen talo, joka pitää huolta työntekijöistään.

Työturvallisuus on tärkeä osa toimintaamme. Tavoitteemme on aina nolla tapaturmaa.

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Stara, Rakennustekniikka , Rakennusprojektit

STARA-05-7-20

1.5.2020 - 30.9.2020

09.03.2020 klo 16:00

Hämeentie 115, 00560 Helsinki

Olemme luotettava ja sitoutunut kaupungin oma palveluntuottaja. Inspiroiva tehtävämme on rakentaa ja hoitaa Helsinkiä, Suomen pääkaupunkia. Haluamme kehittyä työssämme jatkuvasti.

Haemme nyt kesäksi rakennusharjoittelijoita rakennusprojekteihin. Tule pitämään kanssamme huolta kaupungin rakennuskannasta!

Rakentajamme ovat erikoistuneet etenkin Helsingin kaupungin rakennusten korjaamiseen ja käytön aikaiseen remontointiin. Monet arvorakennusten ja erikoisrakenteiden korjaukset sekä entisöinnit ovat Staran käsialaa.

Mitä teet?

Rakennusharjoittelijana toimit vanhemman ammattimiehen työparina tai työryhmän jäsenenä. Osallistut esimerkiksi koulujen ja päiväkotien rakentamiseen ja kunnostamiseen. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen.

Kuka olet?

Olet ensimmäisen tai toisen vuosikurssin rakennusalan insinööri- tai diplomi-insinööriopiskelija.

Työsuhteen aloitus 1.5. tai sopimuksen mukaan. Ilmoitathan hakemuksellasi, milloin voit aloittaa ja mihin asti voit työskennellä.

Mitä Stara tarjoaa sinulle?

Tarjoamme monipuolisia ja fyysisiä töitä sekä mukavan työyhteisön Helsingin omassa palvelutuotannossa. Me teemme Helsingistä yhä toimivamman ja viihtyisämmän. Luomme myös reilumpaa maailmaa, sillä harmaan talouden torjunta, eettiset hankinnat ja ympäristöstä huolehtiminen ovat työmme arkea.

Starassa on tilaa kasvaa ja kehittyä. Perehdytämme henkilöstön hyvin ja olemme koulutusmyönteinen talo, joka pitää huolta työntekijöistään.

Työturvallisuus on tärkeä osa toimintaamme. Tavoitteemme on aina nolla tapaturmaa.

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Kaupunkiympäristön toimiala

KYMP-01-5-20

1.5.-30.9.2020

06.03.2020 klo 15:00

Kansakoulukatu 3, 00100 Helsinki

Oletko kiinnostunut asemakaavatasoisesta maankäytön maisemasuunnittelusta ja julkisen tilan kehittämisestä? Tule meille kehittämään osaamistasi ammattilaisten opissa!

Haemme kahta maisema-arkkitehtiharjoittelijaa alueellisen suunnittelu-yksikön länsi- ja itätiimiin.

Tehtäviisi kuuluu osallistua tiimin hankkeisiin läntisessä tai itäisessä Helsingissä sekä omat suunnittelu- ja selvitystehtävät julkisen ulkotilan kehittämisessä ja maankäytön maisemasuunnittelussa.

Meiltä saat monipuolista työkokemusta julkiselta puolelta ja mahdollisuuden päästä tekemään merkityksellistä työtä, joka näkyy helsinkiläisten arjessa. 

Edellytämme sinulta maisema-arkkitehtuurin korkeakouluopintoja. Katsomme eduksi hyvät vuorovaikutus ja yhteistyötaidot sekä innostuksen maisema-arkkitehtuuriin.

Työsuhteen kesto on 3 kuukautta välillä 1.5.-30.9.2020.

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

HKL, Kunnossapitoyksikkö, Kaluston kunnospito, Vallila sähkökorjaamo

HKL-02-5-20

1.5.2020

09.03.2020 klo 16:00

Hämeentie 86, 00550 Helsinki

Tule meille sähkökorjaamoharjoittelijaksi (2 tehtävää)!
Kunnossapidon yksikkömme mahdollistaa HKL:n tuottaman turvallisen, luotettavan ja ympäristöystävällisen matkustuskokemuksen varmistamalla, että kalusto ja infra pysyvät kunnossa. Etsimme kesäkaudeksi 2020 sähkökorjaamoharjoittelijaa kunnossapidon yksikköön Vallilan sähkökorjaamolle. Tehtäviisi kuuluvat raitiovaunukaluston korjaus- ja kunnossapitotyöt. Sisältää muun muassa raitiovaunukuljettajan hallintalaitteiden korjaamista ja huoltamista.

Mitä haemme?
Haemme vähintään 18-vuotiasta B-ajokortin omaavaa henkilöä, jolla on sähkö-tai elektroniikka-asentajan ammattikouluopintoja takana.

Mitä saat meiltä?
Meiltä saat työhösi hyvän perehdytyksen ja pääset kartuttamaan työkokemusta mielenkiintoisten tehtävien parissa. Opit ja kehityt alan ammattilaisten tukemana. Palkkaa täydentävät ison talon työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalippu, työnantajantukema lounas ja alennuksia mm. liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa.

Kesätyöntekijä palkataan aikavälillä 1.5.-30.9.2020 kuitenkin enintään kolmeksi kuukaudeksi. Aloitusajankohta on sovittavissa.

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Kaupunkiympäristön toimiala, Maankäyttö ja kaupunkirakenne, Maankäytön yleissuunnittelu, Yleiskaavoitus

KYMP-01-11-20

1.5.-30.9.2020

27.02.2020 klo 15:00

Palkka määräytyy opintopisteiden perusteella.

Kansakoulukatu 3, 00100 Helsinki

Haluatko hyvän ja mielenkiintoisen harjoittelupaikan alan ammattilaisten parissa?

Haemme kahta suunnittelijaharjoittelijaa yleiskaavoitusyksikköön

A) tekemään maankäyttötarkasteluja liittyen uuden pikaraitiotien ja muuttuvan väyläympäristön yhteensovittamiseen (vaatimuksena suunnitteluosaaminen)
B) laatimaan selvitystä kansainvälisistä kaupunkiuudistus- ja täydennysrakentamisesimerkeistä

Meiltä saat monipuolista työkokemusta julkiselta puolelta sekä mahdollisuuden oppia ja kehittyä asiantuntevassa organisaatiossa.

Odotamme sinulta opintoja suunnitteluun liittyen (esim. arkkitehtuuri, SPT/USP, maisema-arkkitehtuuri, suunnittelumaantiede), monipuolista kiinnostusta Helsinkiä ja kaupunkisuunnittelua kohtaan, oma-aloitteisuutta sekä rohkeutta tarttua haasteisiin.

Katsomme eduksi alan työkokemuksen.

Työsuhteen pituus on kolme kuukautta välillä 1.5.-30.9. 2020

Määräaikainen virkasuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

HKL-liikelaitos

HKL-02-3-20

1.5.2020

06.03.2020 klo 16:00

Euratie 5-7, 00550 Helsinki

Tule meille ratatyöntekijäksi (2 tehtävää)!
Kunnossapidon yksikkömme mahdollistaa HKL:n tuottaman turvallisen, luotettavan ja ympäristöystävällisen matkustuskokemuksen varmistamalla, että kalusto ja infra pysyvät kunnossa. Etsimme kesäkaudeksi 2020 ratatyöntekijää kunnossapidon yksikköömme infran kunnossapitoon. Tehtäviisi kuuluvat Helsingin raitiorataverkon rakennus- ja kunnossapito työt.

Mitä haemme?
Haemme henkilöä, joka on oma-aloitteinen ja jolla on mielenkiintoa ja innokkuutta fyysisiin kenttätöihin. Olethan vähintään 18-vuotias.

Mitä saat meitä?
Meiltä saat työhösi hyvän perehdytyksen ja pääset kartuttamaan työkokemusta mielenkiintoisten tehtävien parissa. Opit ja kehityt alan ammattilaisten tukemana. Palkkaa täydentävät ison talon työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalippu, työnantajantukema lounas ja alennuksia mm. liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa.

Kesätyöntekijä palkataan aikavälillä 1.5.-30.9.2020, kuitenkin enintään kolmeksi kuukaudeksi. Aloitusajankohta on sovittavissa.

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

HKL, Kunnossapitoyksikkö, Infran kunnossapito, Metrosähkö

HKL-02-4-20

18.5.2020

06.03.2020 klo 16:00

1712-2080€/kk

Metrovarikonkuja 6, 00880 Helsinki

Tule meille nuoremmaksi vaununkorjaajaksi (2 tehtävää)!
Kunnossapidon yksikkömme mahdollistaa HKL:n tuottaman turvallisen, luotettavan ja ympäristöystävällisen matkustuskokemuksen varmistamalla, että kalusto ja infra pysyvät kunnossa. Etsimme kesäkaudeksi 2020 nuorempaa sähköasentajaa kunnossapidon yksikköömme infran kunnossapitoon. Tehtäviisi kuuluvat metron infrakunnossapidon ratasähkö- ja turvalaitejärjestelmien huolto- ja kunnossapitotyöt (max. 1000V).

Mitä haemme?
Edellytämme sinulta vähintään 2 vuoden sähkövoimatekniikan ammattikouluopintoja tai 1 vuoden soveltuvaa tekniikan alan ammattikorkeakouluopintoja sekä voimassaolevia SFS 6002 sähkötyöturvallisuuskorttia ja työturvakorttia. Olethan vähintään 18-vuotias ja sinulla B-ajokortti. Olet myös valmis tekemään yötyötä.

Mitä saat meiltä?
Meiltä saat työhösi hyvän perehdytyksen ja pääset kartuttamaan työkokemusta mielenkiintoisten tehtävien parissa. Opit ja kehityt alan ammattilaisten tukemana. Palkkaa täydentävät ison talon työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalippu, työnantajantukema lounas ja alennuksia mm. liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa. Kesätyöntekijä palkataan aikavälillä 11.5.-13.9.2020, kuitenkin enintään kolmeksi kuukaudeksi. Aloitusajankohta on sovittavissa.

Määräaikainen virkasuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

HKL, Kunnossapitoyksikkö, Kaluston kunnospito, Metrovarikko korjaamo

HKL-02-2-20

1.6.2020-31.8.2020

09.03.2020 klo 16:00

Metrovarikonkuja 6, 00880 Helsinki

Tule meille vaununhuoltoapulaiseksi!

Etsimme kesäkaudeksi 2020 vaununhuoltoapulaista metrovaunujen korjaamolle. Tehtäviisi kuuluvat telien peruskorjaukseen liittyvät avustavat työt. Toimit osana korjaustiimiä haastavissa korjaus- ja huoltotehtävissä liittyen metrojunan teleihin, akseleihin, pyöriin sekä muihin vaihto-osiin. Opit käyttämään nostureita, mutterinvääntimiä ja mittaustyökaluja sekä muita työtehtävissä tarvittavia työkaluja. Työ sisältää itsenäistä työskentelyä sekä pari-/tiimityöskentelyä.

Mitä haemme?
Haemme innokkaalla ja iloisella asenteella varustettua kesätyöntekijää, joka on kiinnostunut mekaanisesta korjaustyöstä. Olethan vähintään 18-vuotias. Katsomme eduksi teknisen alan opiskelun ja/tai työkokemuksen.

Mitä saat meiltä?
Meiltä saat työhösi hyvän perehdytyksen ja pääset kartuttamaan työkokemusta mielenkiintoisten tehtävien parissa. Opit ja kehityt alan ammattilaisten tukemana. Palkkaa täydentävät ison talon työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalippu, työnantajantukema lounas ja alennuksia mm. liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa.

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

HKL, Kunnossapitoyksikkö, Infran kunnossapito, Tuotannon tuki infra

HKL-02-1-20

1.5-31.8.2020

28.02.2020 klo 16:00

Valtimontie 10, 00610 Helsinki

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä, jossa vaikutat kaupunkilaisten arjen sujuvuuteen? Tervetuloa mukaan kaupungin parhaaseen liikkeeseen!

HKL on metron, raitioliikenteen ja Suomenlinnan lautan liikennöitsijä ja Helsingin raideliikenneinfrastruktuurin omistaja. Helsingin kaupunkipyörät ovat uusin kestävää liikkumista tukeva palkittu palvelumme. Vihreällä sähköllä toimiva raideliikenne laajenee voimakkaasti mahdollistaen pääkaupunkiseudun kehittymisen ja kasvun. Raideliikenne laajenee niin kantakaupungissa, Raide-Jokerilla kuin tulevaisuudessa myös säteittäisillä pääväylillä. Metroliikenne kehittyy uusien asemien myötä, ja liikenteen tiheyttä kasvatetaan. Pidämme kaupunkilaiset liikkeessä noin 1200 ammattilaisen voimin ja työskentelemällä 130 eri ammatissa.

Tule meille maanmittausharjoittelijaksi (3 tehtävää)!

Tulevaisuuden kaupunkilaiset kulkevat yhä enemmän raiteilla, ja siten myös HKL:n rooli kaupunkiliikenteen asiantuntijana ja toteuttajana kasvaa. Meillä pääset vaikuttamaan siihen, millaiseksi tulevaisuuden kaupunki kehittyy! Etsimme kesäkaudeksi 2020 maanmittausharjoittelijaa. Tehtäviisi kuuluvat erilaiset mittatyöt raitiorataverkolla sekä mittatiedon käsittely.

Mitä haemme?
Edellytämme sinulta vähintään toisen vuosikurssin opintoja joko mittaustekniikasta tai muusta soveltuvasta tekniikan alan korkeakouluopinnoista. Edellytämme myös, että sinulla on B-ajokortti ja olet vähintään 18-vuotias.
Arvostamme aikaisempaa kokemusta mittaustehtävistä. Lisäksi katsomme suunnittelu- ja piirto-ohjelman (esim. Microstation) osaaminen katsotaan eduksi. Olethan myös valmis tekemään yötöitä.

Mitä saat meiltä?
Meiltä saat hyvän perehdytyksen ja pääset kartuttamaan alan työkokemusta mielenkiintoisten tehtävien parissa. Opit ja kehityt alan ammattilaisten tukemana. Palkkaa täydentävät ison talon työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalippu, työnantajantukema lounas ja alennuksia mm. liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa.

Kesätyöntekijä palkataan aikavälillä 1.5.-31.8.2020, kuitenkin enintään kolmeksi kuukaudeksi. Aloitusajankohta on sovittavissa.

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

HKL, Infra ja kalustoyksikkö, Infrapalvelut

HKL-01-3-20

1.5.2020-30.9.2020

28.02.2020 klo 16:00

Hämeentie 86, 00550 Helsinki

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä, jossa vaikutat kaupunkilaisten arjen sujuvuuteen? Tervetuloa mukaan kaupungin parhaaseen liikkeeseen!

HKL on metron, raitioliikenteen ja Suomenlinnan lautan liikennöitsijä ja Helsingin raideliikenneinfrastruktuurin omistaja. Helsingin kaupunkipyörät ovat uusin kestävää liikkumista tukeva palkittu palvelumme. Vihreällä sähköllä toimiva raideliikenne laajenee voimakkaasti mahdollistaen pääkaupunkiseudun kehittymisen ja kasvun. Raideliikenne laajenee niin kantakaupungissa, Raide-Jokerilla kuin tulevaisuudessa myös säteittäisillä pääväylillä. Metroliikenne kehittyy uusien asemien myötä, ja liikenteen tiheyttä kasvatetaan. Pidämme kaupunkilaiset liikkeessä noin 1200 ammattilaisen voimin ja työskentelemällä 130 eri ammatissa.

Tule meille kiinteistöassistentiksi!
Tulevaisuuden kaupunkilaiset kulkevat yhä enemmän raiteilla, ja siten myös HKL:n rooli kaupunkiliikenteen asiantuntijana ja toteuttajana kasvaa. Meillä pääset vaikuttamaan siihen, millaiseksi tulevaisuuden kaupunki kehittyy! HKL:n Infra- ja kalustoyksikkö vastaa HKL:n infra-ja kalusto-omaisuuden investointien ja elinkaaren hyvästä hallinnasta. Kiinteistöihin kuuluvat asunnot, varikot, asemat ja muut tilat.

Etsimme kesäkaudeksi 2020 kiinteistöassistenttia. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa vuokralaisyhteistyö, kuten vuokratilojen katselmoinnit ja näytöissä avustaminen, kiinteistö- ja vuokralaisrekisterin ylläpito, ohjeistuksen ja tiedotteiden laatiminen sekä muut kiinteistöjen päivittäiseen hallinnointiin liittyvät avustavat tehtävät.

Mitä haemme?
Edellytämme sinulta vähintään yo- tai amk-opintoja vähintään 1 vuoden /60 opintopisteen verran. Lisäksi edellytämme B-ajokorttia.

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, itseohjautuvaa työotetta sekä hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa. Aikaisempi kokemus vastaavista kiinteistöalan tehtävistä luetaan eduksi.

Mitä saat meiltä?
Meiltä saat hyvän perehdytyksen ja pääset kartuttamaan alan työkokemusta mielenkiintoisten tehtävien parissa. Opit ja kehityt alan ammattilaisten tukemana. Palkkaa täydentävät ison talon työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalippu, työnantajantukema lounas ja alennuksia mm. liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa.

Kesätyöntekijä palkataan aikavälillä 1.5.-30.9.2020, kuitenkin enintään kolmeksi kuukaudeksi. Aloitusajankohta on sovittavissa.

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

HKL, Infra ja kalustoyksikkö, Infrapalvelut

HKL-01-4-20

1.5.-30.9.2020

28.02.2020 klo 16:00

Hämeentie 86, 00550 Helsinki

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä, jossa vaikutat kaupunkilaisten arjen sujuvuuteen? Tervetuloa mukaan kaupungin parhaaseen liikkeeseen!

HKL on metron, raitioliikenteen ja Suomenlinnan lautan liikennöitsijä ja Helsingin raideliikenneinfrastruktuurin omistaja. Helsingin kaupunkipyörät ovat uusin kestävää liikkumista tukeva palkittu palvelumme. Vihreällä sähköllä toimiva raideliikenne laajenee voimakkaasti mahdollistaen pääkaupunkiseudun kehittymisen ja kasvun. Raideliikenne laajenee niin kantakaupungissa, Raide-Jokerilla kuin tulevaisuudessa myös säteittäisillä pääväylillä. Metroliikenne kehittyy uusien asemien myötä, ja liikenteen tiheyttä kasvatetaan. Pidämme kaupunkilaiset liikkeessä noin 1200 ammattilaisen voimin ja työskentelemällä 130 eri ammatissa.

Tule meille sähköinsinööriksi!

Tulevaisuuden kaupunkilaiset kulkevat yhä enemmän raiteilla, ja siten myös HKL:n rooli kaupunkiliikenteen asiantuntijana ja toteuttajana kasvaa. Meillä pääset vaikuttamaan siihen, millaiseksi tulevaisuuden kaupunki kehittyy! HKL:n infra- ja kalustoyksikkö vastaa infra-ja kalusto-omaisuuden investointien ja elinkaaren hyvästä hallinnasta.

Etsimme kesäkaudeksi 2020 sähköinsinööriä. Tulet työskentelemään raitiotieradan sähköjärjestelmien parissa. HKL:lla on kaksi valvomoa sähköjakeluverkon ja oman keskijännitejakeluverkon valvontaa varten. Lisäksi kiinteistöjen suurjännitejakeluverkko ja muuntamot kuuluvat sähköjärjestelmien vastuualueeseen. Automaatiojärjestelmillä valvotaan ja ohjataan metron, raitiotien sekä kiinteistöissä tapahtuvan laitekannan toimintaa.

Tehtäviisi kuuluvat muun muassa infran sähköjärjestelmien ja sähkölaitteiden sekä automaation ohjeistus ja kunnossapidon seuranta, huoltokirjan seuranta, Meridiaani-ohjelman käyttäminen, sähköasemien tarkastus ja kunnossapitotyöt, raitiotie- ja metrorata-automaatiosähköistyksen erilaiset työt ja tehtävät. Opastus ohjelmien käyttöön ja tehtäviin annetaan perehdytysohjelman mukaisesti.

Mitä haemme?
Edellytämme sinulta vähintään sähkö/automaatioalan peruskoulutusta ja/tai riittävää alan työkokemusta (vähintään 6 kk) tai korkeakouluopintoja vähintään 3 vuotta (tai vastaavasti min. 160 opintopistettä). Lisäksi edellytämme B-ajokorttia.
Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, itseohjautuvaa työotetta sekä hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa. Tehtävä painottuu valittavan henkilön pohjakoulutuksen ja opintosuuntauksen mukaisesti.

Mitä saat meiltä?
Meiltä saat hyvän perehdytyksen ja pääset kartuttamaan alan työkokemusta mielenkiintoisten tehtävien parissa. Opit ja kehityt alan ammattilaisten tukemana. Palkkaa täydentävät ison talon työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalippu, työnantajantukema lounas ja alennuksia mm. liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa.

Kesätyöntekijä palkataan aikavälillä 1.5.-30.9.2020, kuitenkin enintään kolmeksi kuukaudeksi. Aloitusajankohta on sovittavissa.

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Kaupunkiympäristön toimiala, Kaupunkimittauspalvelu, Karttatiedot

KYMP-03-4-20

Työsuhteen kesto on 3 kuukautta välillä 1.5.-30.9.2020

28.02.2020 klo 15:00

Määräytyy opintopisteiden mukaan

Sörnäistenkatu 1, 00580 Helsinki

Haluatko hyvän ja mielenkiintoisen kesätyöpaikan alan ammattilaisten parissa?

Haemme karttatiedottiimiin kartoittajaharjoittelijaa.

Tehtäviisi kuuluu Helsingin kaupungin kartastotehtävät, mm. kanta-, kiinteistö- ja johtokarttojen ylläpitotyö. Pääset myös tutustumaan kaupunkimittauspalvelun muihin tehtäviin kiinostuksesi mukaan.

Meiltä saat monipuolista työkokemusta julkiselta puolelta ja mahdollisuuden päästä tekemään merkityksellistä työtä, joka näkyy helsinkiläisten arjessa.

Odotamme huolellista työotetta, ryhmätyötaitoja ja kiinnostusta paikkatiedon käsittelyyn karttaohjelmalla.

Etsimme ensisijaisesti opiskelijaa, jotka opiskelee maanmittausalan perustutkintoa.

Eduksi luetaan MicroStationin perusteiden hallinta ja ryhmätyötaidot.

Työsuhteen kesto on 3 kuukautta välillä 1.5.-30.9.2020.

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Kaupunkiympäristön toimiala, Palvelut ja luvat, Asukas- ja yrityspalvelut, Alueiden käyttö ja valvonta, Alueidenkäyttö

KYMP-03-5-20

1.5.-31.7.2020 tai sopimuksen mukaan

28.02.2020 klo 15:00

Opintopisteiden mukaan

Sörnäistenkatu 1, 00580 Helsinki

Tule tekemään näkyvää työtä kaupunkiympäristön toimialalle!

Haemme nyt alueidenkäyttö ja -valvontayksikköön teknisen alan harjoittelijoita.

Yksikkö ohjaa yleisten alueiden käyttöä kunnossapitolain mukaisen ilmoitusmenettelyn mukaisesti, vuokraamalla maa-alueita lyhytaikaisesti eri tarpeisiin ja valvomalla katutöitä koskevien määräysten sekä kiinteistöille kuuluvien kadun kunnossapitovelvoitteiden noudattamista ja luvatonta maankäyttöä.

Tehtävänäsi on joko yleisten alueiden sopimusten tai katutöitä koskevien suostumusten ja määräysten valmistelu sekä niihin liittyvä asiakaspalvelu alueidenkäyttötiimissä:

1. Tapahtumasopimukset ja lyhytaikainen maanvuokraus (2 harjoittelijaa)
2. Katutyöilmoituspäätökset ja tilapäiset liikennejärjestelyt (1 harjoittelija)

Tehtävässä on hyötyä opinnoista, jotka ovat teknispainotteisia (esim. maanmittaus, liikennesuunnittelu) tai liittyvät yleisesti kaupunkikehitykseen (esim. maantiede, aluetiede). Katsomme eduksi kokemuksen asiakaspalvelutehtävistä ja erilaisten tieto- ja karttajärjestelmien käyttämisestä sekä hyvät vuorovaikutus- ja ryhmätyötaidot.

Meiltä saat monipuolista työkokemusta julkiselta puolelta ja mahdollisuuden päästä tekemään merkityksellistä työtä, joka näkyy helsinkiläisten arjessa. Tukenasi on osaava, moniammatillinen työyhteisö.

Aloitus sopimuksen mukaan, mieluiten jo toukokuun alussa.

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Kaupunkiympäristön toimiala, Palvelut ja luvat, Asukas- ja yrityspalvelut, Alueiden käyttö ja valvonta, Alueidenvalvonta

KYMP-03-6-20

1.5.-31.7.2020 tai sopimuksen mukaan

28.02.2020 klo 15:00

Opintopisteiden mukaan

Sörnäistenkatu 1, 00580 Helsinki

Haluatko hyvän ja mielenkiintoisen harjoittelupaikan alan ammattilaisten parissa?

Haemme alueidenkäyttö ja -valvontayksikköön teknisen alan harjoittelijoita.

Yksikkö ohjaa yleisten alueiden käyttöä kunnossapitolain mukaisena viranomaisena, vuokraamalla maa-alueita lyhytaikaisesti eri tarpeisiin ja valvomalla katutöitä koskevien määräysten sekä kiinteistöille kuuluvien kadun kunnossapitovelvoitteiden noudattamista ja luvatonta maankäyttöä.

Tehtäviisi kuuluvat alueidenvalvontatiimissä mm.:
- työnaikaisten liikennejärjestelyjen turvallisuuden ja sujuvuuden tarkistaminen
- kaupunkiomaisuuden arvon turvaaminen
- kadun kunnossapitovelvoitteiden ja luvattoman maankäytön kenttävalvonta

Toivomme, että olet hyvät vuorovaikutus- ja ryhmätyötaidot omaava teknisen alan opiskelija (esim. liikennesuunnittelu, rakennustekniikka), jolla on kokemusta kunnallisteknisistä töistä, tilapäisistä liikennejärjestelyistä sekä karttajärjestelmien ja maankäyttöä koskevien tietoaineistojen käytöstä. Edellytämme sinulta ajokorttia ja Helsingin kaupungin paikallistuntemuksesta saat plussaa.

Meiltä saat monipuolista työkokemusta julkiselta puolelta, mahdollisuuden oppia ja kehittyä alan ammattilaisten parissa. Tukenasi on osaava, moniammatillinen työyhteisö.

Työsuhteen kesto on 3 kk, aloitus sopimuksen mukaan touko- tai kesäkuussa.

Keittiö- ja puhtaanapitoalan tehtävät

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Palvelukeskus Helsinki, Suursuon sairaala

PALKE-02-17-20

1.5.2020-31.8.2020

28.02.2020 klo 15:00

Suursuonlaita 3 B, 00630 

Etsimme vastuullista ja monipuolisesta työstä innostuvaa
KESÄTYÖNTEKIJÄÄ Suursuon sairaalaan
tekemään yhdessä kaupungin merkittävimpiä ruokailuelämyksiä!


Tarjoamme asiakkaillemme ravitsevan ja maistuvan ruokailuelämyksen vuoden jokaisena päivänä.
Asiakkaita on päivittäin noin 530 joista noin 110 ruokailee henkilöstöravintolassa arkisin.
Etsimme vahvistukseksi sinua, joka hurmaat asiakkaamme laadukkaalla sekä palvelualttiilla asenteella.


Kesätyöntekijänä vastaat kohteen ruokapalveluista yhdessä työtovereidesi kanssa. Työhösi kuuluu keittiön avustavat työtehtävät sekä keittiön siisteydestä ja astiahuollosta huolehtiminen. Osana myös salaatin valmistusta ja leipomista.


Meillä on reilu ja vauhdikas työyhteisö, jossa otamme innolla vastaan sekä kokeneet konkarit, että tuoreemmatkin taitajat! Työvuorot sijoittuvat arkisin ja viikonloppuisin pääasiassa 6.15-17.00 välille.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuvaa koulutusta tai aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Olet innostunut tiimipelaaja, joka ei kaihda muuttuvia tilanteita. Arvostamme reipasta ja joustavaa työotetta sekä tahtoa kasvaa ja kehittää kanssamme. Sinulle on tärkeää työskennellä parasta yhdessä arvolupauksemme mukaisesti - yhdessä, luotettavasti, luovasti ja vastuullisesti. Toimit sujuvasti suomen kielellä ja sinulla on positiivista asennetta sekä raipasta mieltä ja kykyä toimia osana ryhmää.


Olisiko tässä kesätyö sinun makuusi?

Tarjoamme viihtyisän ja vastuullisen työympäristön sekä kannustavat ja ammattitaitoiset työkaverit, joilta voit aina kysyä neuvoja. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja tueksesi lähes 100 vuoden kokemuksemme ruokapalveluista sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi merkityksellisessä työssä suurkeittiöalalla.

Viihdyt meillä, jos:
- sinulla on alalta jo jonkin verran työkokemusta ja halua oppia uutta
- olet alan opiskelija tai sinulta löytyy tehtävään soveltuva koulutus tai riittävää kokemusta vastaavasta työstä
- kohtaat ajoittaisen kiireen ja muuttuvat tilanteet rohkeudella ja hyvässä hengessä
- työskentelet sujuvasti suomen kielellä ja sinulla on hygieniapassi

Vuosilomansijaisuudet ovat 1-4 kuukauden mittaisia ja alkavat sopimuksen mukaan, aikaisintaan kuitenkin 01.05.2020.
Voimme mahdollisesti tarjota sinulle töitä myös kesätyön jälkeen!

Tule tekemään kanssamme maailman toimivinta kaupunkia!

Palvelukeskus Helsinki - Parasta yhdessä - Bäst Tillsammans! Best together!

Kirjasto-, nuoriso-, liikunta- ja kulttuurialan tehtävät

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala, Kulttuuri

KUVA-03-27-20

1.6.- 29.7.2020

04.03.2020 klo 15:00

1611,53 euroa/kk

Yliskylän puistokatu 4, 00840 

Haemme media-alan opiskelijaa, jolla on erityistä osaamista ja kiinnostusta toimia nuorten viestintäapulaisten kesätöiden järjestelijänä. Olet hyvä organisoimaan asioita ja pystyt toimimaan töidenjärjestelijän ominaisuudessa viestinnän alaikäisille kesätyöntekijöille.

Tehtävään valitulla opiskelijalla on hyvä olla perustaidot viestinnästä ja markkinoinnista, erilaisista editointi- ja kuvankäsittelyohjelmista (InDesign, Adobe Premiere Pro CC tms.) sekä hyvät sosiaalisen median taidot. Lisäksi hakijalta edellytetään media-alan opiskeluja, esim. media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon opintoja.

Työ tapahtuu eri kohteissa, pääosin kuitenkin Nuorten ympäristötilassa Laajasalossa sekä ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikön muissa kurssi- ja leirikeskuskohteissa. Työ saattaa sisältää viikonloppu- ja iltatyötä, mutta pääosin työtehtävät suoritetaan klo 10-18 välillä. Työnjohtaja perehdyttää tehtäviin ja on tarvittaessa harjoittelijan tukena ja apuna.

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

KUVA-02-6-20

1.6.-9.8.2020

28.02.2020 klo 16:00

1794,55 €/kk

Paavo Nurmen kuja 1 b , 00250 

Nyt sinulla on mahdollisuus saada Stadin kuumin kesäduuni itsellesi. Jos olet sporttinen, asiakaspalveluhenkinen ja täsmällinen sekä vastuuntuntoinen, paikka rantapelastajien tiimissä voi olla sinun.

Rantapelastajan työ ajoittuu ajalle kesä-elokuu. Työ sisältää muun muassa asiakkaiden opastusta, rantojen turvallisuudesta ja viihtyvyydestä huolehtimista sekä asiakaspalvelua. Työ on tiimityötä, mutta edellyttää myös itsenäistä työotetta (esim. toisinaan vastaat rantojen turvallisuudesta yksin). Työpäivä on joko klo 10-18 tai klo 12-20. Työhön kuuluu myös viikonlopputyötä. Valvottavat uimarannat (12 kpl) sijaitsevat ympäri Helsinkiä, joten työpiste saattaa vaihtua kesän aikana.

Tarjoamme sinulle vastuullisen työn ja monipuoliset työtehtävät. Huolehdimme, että sinulla on laadukkaat työvälineet ja -vaatteet. Opastamme ja koulutamme sinut tehtävään. Lisäksi tarjoamme sinulle Helsingin kaupungin työsuhde-edut.

Liikuntapalvelut maksaa rantapelastajakurssin potentiaalisille hakijoille. Ennen työsuhteen solmimista Liikuntapalvelut testaa hakijoiden uimataidon ja valmiuden rantapelastajan tehtäviin.

Tehtävän vaatimukset:
Työn alkaessa 1.6.2020 vähintään 18 v. ikä.
Vähintään EA 1 suoritettu 1.6.2020 mennessä.
Uimavalvojan testiuinti suoritettu hyväksytysti 1.6.2020 mennessä (liikuntapalvelut testaa kaikki potentiaaliset hakijat).

Eduksi luetaan yhteistyökyky, täsmällisyys, paineensietokyky, joustavuus sekä oma-aloitteisuus. Työkokemus alalta, mahdolliset terveysalan opinnot, hyvät taidot vedessä liikkumiseen ja vesipelastukseen liittyvät opinnot/kurssit.Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala, Liikunta, Ulkoilupalvelut, Lähiliikuntayksikkö, Lähiliikuntatiimi

KUVA-02-7-20

4.5.2020 - 28.8.2020

28.02.2020 klo 16:00

1794,55 €/kk

Paavo Nurmen kuja 1 b, 00250 

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan lähiliikuntatiimi etsii yhdeksää työntekijää 2-6 kuukauden palvelussuhteisiin. Työ sijoittuu pääasiallisesti touko-elokuulle.

Kausityöntekijän tehtäviin kuuluu mm. uimarantojen ja miehittämättömien kenttien huolto, siivous-ja hoitotyöt. Osa työtehtävistä on ns. vihertöitä (nurmen leikkausta yms.). Työ vaatii oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Lisäksi työssä vaaditaan asiakaspalveluhenkisyyttä. Osa tehtävistä sisältää viikonlopputyötä. Arvostamme, jos voit työskennellä koko toimintakauden.

Tarjoamme sinulle vastuullisen työn ja monipuoliset työtehtävät. Huolehdimme, että sinulla on laadukkaat työvälineet ja -vaatteet. Opastamme ja koulutamme sinut tehtävään. Lisäksi tarjoamme sinulle Helsingin kaupungin työsuhde-edut.

Hakemuksien käsittely ja haastattelut pyritään toteuttamaan maaliskuun aikana. Kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnoista huhtikuun aikana.

Tehtävän vaatimukset: ab-ajokortti

Eduksi luetaan: oma-aloitteisuus ja joustavuus, kaupunkituntemus, asiakaspalveluhenkisyys, ahkeruus ja joustavuus sekä pienimuotoisten korjaus- ja huoltotöiden osaaminen.

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala, Liikunta, Liikuntapaikat, Läntinen alueyksikkö

KUVA-02-10-20

välillä 6.4.-4.10.2020 sopimuksen mukaan

28.02.2020 klo 15:00

1611,53-1794,55 euroa/kk

Toivonkatu 2, 00250 

Liikuntapalvelut hakee siivoustyöntekijöitä Uimastadionin ja Kumpulan maauimaloihin.

Tehtävään kuuluu ulko- ja sisäsiivoustyötä sekä asiakkaiden opastamista. Lisäksi työhön voi tarpeen mukaan sisältyä kassatyöntekijöiden tauotusta ja avustavia liikuntapaikan hoitoon liittyviä tehtäviä muissa Liikuntapalveluiden toimipisteissä. Työhön sisältyy ilta- ja viikonlopputyötä. Uimastadionin kesäaukioloaika on 10.5- 13.9.2020. Kumpulan maauimalan kesäaukioloaika on 24.5- 23.8.2020.

Tehtävään vaaditaan vähintään 18 vuoden ikää.

Arvostamme positiivista asiakaspalveluasennetta, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta sekä mahdollisuutta työskennellä koko kauden ajan. Tarjoamme sinulle monipuolisen työn ja mukavan työyhteisön, jossa on helppo viihtyä. Huolehdimme, että sinulla on laadukkaat työvälineet ja -vaatteet. Opastamme ja koulutamme sinut tehtävään. Lisäksi tarjoamme sinulle Helsingin kaupungin työsuhde-edut.

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala, Liikunta, Liikuntapaikat, Läntinen alueyksikkö

KUVA-02-8-20

välillä 6.4.-4.10.2020 sopimuksen mukaan

28.02.2020 klo 16:00

1611,53€-1794,55€/kk

Toivonkatu 2, 00250 

Liikuntapalvelut hakee uimavalvojia (30) Uimastadionin ja Kumpulan maauimaloihin sekä Pirkkolan Plotille 2-5 kuukauden palvelussuhteisiin.

Uimavalvojan työtehtäviin kuuluvat uinninvalvonta, asiakaspalvelu ja muut liikuntapaikan hoitoon liittyvät tehtävät. Työ vaatii asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Tehtävä sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Uimastadionin kesäaukioloaika on 10.5.-13.9.2020 ja Kumpulan 24.5.-23.8.2020.

Tarjoamme sinulle vastuullisen työn ja monipuoliset työtehtävät. Huolehdimme, että sinulla on laadukkaat työvälineet ja -vaatteet. Opastamme ja koulutamme sinut tehtävään. Lisäksi tarjoamme sinulle Helsingin kaupungin työsuhde-edut.

Uimavalvojan tehtävään valittavalta edellytetään vähintään 18 vuoden ikää, Kuluttajaviraston ohjeiden mukaisen uimavalvojan testiuinnin hyväksyttyä suoritusta ja vähintään EA 1 ensiaputaitoja. Testiuinti on suoritettava ennen työsopimuksen solmimista (liikuntapalvelut testaa potentiaaliset hakijat).

Tehtävässä luetaan eduksi asiakaspalveluhenkisyys, vastuullisuus ja itsenäinen työote. Arvostamme aikaisempaa kokemusta alalta, kielitaitoa ja mahdollisuutta työskennellä koko toimintakauden ajan.

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala, Liikunta, Liikuntapaikat, Läntinen alueyksikkö

KUVA-02-9-20

välillä 6.4.-4.10.2020 sopimuksen mukaan

28.02.2020 klo 16:00

1611,53-1794,55 €/kk

Toivonkatu 2, 00250 

Liikuntapalvelut hakee työntekijöitä Helsingin maauimaloiden kassoille 2-5 kuukauden työsuhteisiin.

Tehtäviin sisältyy kassanhoitoa, asiakaspalvelua ja asiakkaiden opastamista. Työhön kuuluu aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä. Uimastadionin kesäaukioloaika on 10.5.-13.9.2020 ja Kumpulan 24.5.-23.8.2020.

Yli 18 vuoden ikä ja sujuva suomen kielen taito.

Tehtävässä luetaan eduksi kokemus kassatyöstä, asiakaspalveluhenkisyys, kielitaito, oma-aloitteisuus ja joustavuus. Arvostamme, jos voit työskennellä koko toimintakauden.

Asiakaspalvelu- ja toimistoalan tehtävät

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Kaupunginkanslia, Henkilöstöosasto

KANSLIA-03-1-20

1.6.2020 - 31.7.2020

09.03.2020 klo 16:00

1 000 euroa kuukaudessa

Siltasaarenkatu 18-20 C (Ympyrätalo), 00530 Helsinki

Haluatko mukaan tekemään merkityksellistä työtä Helsingin kaupungilla? Palkkaamme ensi kesäksi kuukauden pituisiin työsuhteisiin laaduntarkkailijoita havainnoimaan, kuinka pitkällä Helsinki on maailman toimivimman kaupungin rakentamisessa.

Maailman toimivin kaupunki on ennen kaikkea parhaiden mahdollisten olosuhteiden tarjoamista hyvälle ja toimivalle kaupunkiarjelle. Toimivimman kaupungin laaduntarkkailijoita rekrytoidaan siksi erityisesti niihin palveluihin ja toimintoihin joihin halutaan löytää uusia ja innovatiivisiakin ratkaisuja.

Haemme nyt 28 palveluiden laaduntarkkailijaa arvioimaan, miltä kaupunki näyttää asukkaiden ja vierailijoiden silmin. Työssäsi havainnoit julkisia alueita ja tiloja, kuten kaupungin asiakaspalvelupisteitä, ulkoilualueita, puistoja ja leikkipuistoja, opasteita, seniorikeskuksia sekä kirjastoja. Työ ei ole pelkkää havainnointia, vaan välittömiin korjaustarpeisiin puututaan ja niistä raportoidaan.

Helsinki on jaettu alueellisesti suurpiireittäin seitsemään suurpiiriin. Tulet havainnoimaan ja arvioimaan työparisi kanssa oman alueesi palveluita muun muassa seuraavista näkökulmista:

- palveluiden laatu ja toimivuus
- opasteet ja monikielisyys
- helppokulkuisuus ja esteettömyys
- ympäristön ja tilojen siisteys ja viihtyisyys.

Lisäksi tehtäviisi kuuluvat yllä mainituista asioista raportointi mobiilisti sekä loppuraportin laatiminen työstä ja havainnoistasi.

Toiveemme olisi saada erilaisia ja eri-ikäisiä ihmisiä arviointia tekemään ja kirittämään kaupunkia tavoitteidemme toteuttamisessa. Sinun tulee olla kuitenkin täyttänyt 16-vuotta ennen työsuhteen alkua. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet valmis liikkumaan kaupunkiympäristössä päivittäin. Puolet avoimista tehtävistä sijoittuvat kesäkuulle ja puolet heinäkuulle. Kerro hakemuksessasi, kumpana kuukautena haluaisit ensisijaisesti työskennellä.

Tarjoamme sinulle konkreettisen mahdollisuuden tulla vaikuttamaan kaupungin kehittymiseen. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja hyvät työsuhde-edut. Työskentelet osana laaduntarkkailijoiden tiimiä ja saat mukavat työkaverit tukemaan sinua työssäsi.

Haastattelut tullaan toteuttamaan videohaastatteluna viikoilla 11-12 ja valinnoista ilmoitetaan viikolla 13.

Tehtävään valituksi tulleille laaduntarkkailijoille järjestetään yhteinen perehdytystilaisuus toukokuussa.

(kuva: Vesa Laitinen / Helsinki Marketing)

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Kaupunkiympäristön toimiala, Palvelut ja luvat, Asukas- ja yrityspalvelut, Asuntopalvelut

KYMP-03-11-20

1.6. - 31.8.2020 tai sopimuksen mukaan

03.03.2020 klo 15:00

Sörnäistenkatu 1, 00580 Helsinki

Haemme asuntopalvelut-yksikköön kesätyöntekijää asuntoneuvojan tehtäviin.

Tehtäviisi kuuluu:
- asumisoikeuspäätösten valmistelu
- asiakaspalvelu puhelimitse, sähköpostitse ja henkilökohtaisesti
- muissa asuntopalvelut-yksikön tehtävissä avustaminen

Olet esim. kaupallisen alan opiskelija tai sinulla on muuta soveltuvaa koulutusta. Palvelet asiakkaita mielelläsi hyvällä suomen kielen taidolla sekä käytännön englannin kielen taidolla. Päätöksiä valmistelet huolellisesti ja tarkasti.

Arvostamme aiempaa kokemusta asumisoikeusasioista ja asiakaspalvelusta sekä ruotsin kielen taitoa.

Kesätyön kesto on enintään 3 kk, aloitus sopimuksen mukaan.

Tule tekemään merkityksellistä työtä kaupunkiympäristön toimialalle. Meiltä saat arvokasta työkokemusta julkiselta puolelta ja mahdollisuuden oppia uutta alan ammattilaisten parissa.

Osassa tämän tehtävänimikkeen rekrytoinneissa kokeillaan anonyymiä rekrytointia ja työhakemuksesta piilotetaan hakijan henkilökohtainen tieto. Työhakemus täytetään normaalisti. Lisätietoa anonyymistä rekrytoinnista osoitteessa www.helsinkirekry.fi/anonyymirekrytointi​

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Kaupunkiympäristön toimiala, Palvelut ja luvat, Asukas- ja yrityspalvelut, Asuntopalvelut

KYMP-03-13-20

1.6. - 31.8.2020 tai sopimuksen mukaan

03.03.2020 klo 15:00

Sörnäistenkatu 1, 00580 

Stadin asuntojen neuvontatiimi hakee kesäksi taitavia asiakaspalvelijoita ASUNTONEUVOJAN tehtävään.

Asiakkaitamme ovat Helsingin kaupungin ara-vuokra-asunnon hakijat. Neuvot hakijoita puhelimessa, asiakaspalvelutiskillä ja chatissa sekä vastaat sähköpostikyselyihin. Toimenkuvaan kuuluu myös muita asiakaspalvelu- ja toimistotehtäviä.

Edellytyksenä on aiempi asiakaspalvelukokemus sekä sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Muun kielitaidon katsomme eduksi. Työssä tarvitaan myös hyviä vuorovaikutustaitoja ja tietoteknisiä valmiuksia sekä paineensietokykyä, tarkkuutta ja joustavuutta.

Tule tekemään merkityksellistä työtä kaupunkiympäristön toimialalle. Meiltä saat arvokasta työkokemusta julkiselta puolelta ja mahdollisuuden oppia uutta alan ammattilaisten parissa.

Osassa tämän tehtävänimikkeen rekrytoinneissa kokeillaan anonyymiä rekrytointia ja työhakemuksesta piilotetaan hakijan henkilökohtainen tieto. Työhakemus täytetään normaalisti. Lisätietoa anonyymistä rekrytoinnista osoitteessa www.helsinkirekry.fi/anonyymirekrytointi​

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Kaupunkiympäristön toimiala, Hallinto- ja tukipalvelut, Hallinto- ja lakipalvelut, Toimistopalvelut

KYMP-04-3-20

15.6.2020 - 13.9.2020

09.03.2020 klo 15:00

Opintopisteiden mukaan

Kansakoulukatu 1-3, 00100 Helsinki

Kaupunkiympäristön toimiala muuttaa uuteen Kymp-taloon Kalasatamaan heinä-elokuun välisenä aikana.

Haemme nyt kahta toimistoharjoittelijaa avustamaan muutossa.

Tehtäväviisi kuuluvat mm. tavaroiden pakkaaminen ja niiden kuljettaminen eri toimipisteiden välillä sekä muut avustavat toimistotyöt. Tulet työskentelemään eri toimipisteissämme tarpeesta riippuen: Sörnäistenkatu 1, Elimäenkatu 5, Viikinkaari 2a, Kansakoulukatu 1-3.

Odotamme sinulta reipasta työotetta, oma-aloitteisuutta ja avointa mieltä uusille asioille.

Lisäksi tehtävässä edellytetään B-ajokorttia.

Työsuhteenkesto on 3 kk, aloitus sopimuksen mukaan.

Asiantuntijatehtävät

Määräaikainen virkasuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

HKL-liikelaitos

HKL-04-2-20

1.6.2020

06.03.2020 klo 16:00

Hämeentie 86, 00550 Helsinki

Tule meille lakimiessihteeriksi!
Henkilöstö ja liiketoiminnan tuki -yksikömme tukee muiden yksiköiden toimintaa HR-, hankinta-, viesitnät, laki - ja hallinnollisilla palveluilla. Haemme lakimiessihteeriä lainopillisiin tehtäviin sekä lakimiehiä avustavaan toimistotyöhön kesäkaudeksi 2020. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa sopimusten tarkastaminen tietosuojaliitteiden osalta, Länsimetrosopimusten tietojen koonti sekä muita kirjoitus- ja selvitystöitä.

Mitä haemme?
Edellytämme sinulta soveltuvia oikeustieteellisiä korkeakoulutason opintoja ja luemme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavasta työstä. Palkkaus määräytyy tehtävän sisällön ja valittavan henkilön soveltuvan koulutuksen ja kokemuksen mukaisesti.
Arvostamme reipasta ja oma-aloitteista työotetta sekä hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa.

Mitä saat meiltä?
Meiltä saat hyvän perehdytyksen ja pääset kartuttamaan alan työkokemusta mielenkiintoisten tehtävien parissa. Opit ja kehityt alan ammattilaisten tukemana. Palkkaa täydentävät ison talon työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalippu, työnantajantukema lounas ja alennuksia mm. liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa.

Liikenne-, logistiikka- ja kiinteistöalan tehtävät

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

HKL, Henkilöstö ja liiketoiminnan tuki -yksikkö, Hankintapalvelut

HKL-04-3-20

1.5.2020

09.03.2020 klo 16:00

Hämeentie 86, 00550 Helsinki

Tule meille varastotyöntekijäksi!
Etsimme kesäkaudeksi 2020 varastotyöntekijää Vallilan varikon ja metrovarikon varastoille. Tehtäviisi kuuluvat saapuvan tavaran vastaanotto ja purku, vastaanottotarkastuksen tekeminen saapuville tuotteille ja varastotapahtumien syöttäminen SAP-järjestelmään. Tehtäviisi kuuluvat myös lähtevän tavaran keräily, pakkaaminen ja lastaus sekä järjestely- ja siivoustehtävät. Lisäksi työhösi kuuluu varaston inventointi. Työssäsi opit käyttämään trukkia sekä muita tarvittavia apuvälineitä. Työ on fyysisesti keskiraskasta.

Mitä haemme?
Haemme henkilöä, joka on tarkka sekä omaa hyvän ja tunnollisen asenteen. Sinulla tulee olla halu ja kyky toimia itsenäisesti sekä oma-aloitteisesti. Lisäksi omaksut uusia asioita nopeasti. Edellytämme, että sinulla on vähintään B-luokan ajokortti. Olethan myös vähintään 18-vuotias.

Mitä saat meiltä?
Meiltä saat työhösi hyvän perehdytyksen ja pääset kartuttamaan työkokemusta mielenkiintoisten tehtävien parissa. Opit ja kehityt alan ammattilaisten tukemana. Palkkaa täydentävät ison talon työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalippu, työnantajantukema lounas ja alennuksia mm. liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa.

Kesätyöntekijä palkataan aikavälillä 1.5.-1.9.2020, kuitenkin enintään kolmeksi kuukaudeksi. Aloitusajankohta on sovittavissa.

1