Suoraan sisältöön

Hae tehtävää

Avoimia tehtäviä: 1613

Valitse ammattiala
Vapaa sanahaku / työavain

Alue

Palvelussuhteen tyyppi

Ilmoituksen kieli

Kesätyöt

Avoimia tehtäviä: 667

Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Avoimet työpaikat

Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Hakuehdot täyttäviä tehtäviä  667 kpl  (18 ilmoitusta )

Lähihoitajat

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Pohjoinen palvelualue, Syystien seniorikeskus, Madetojan palvelutalo, Ryhmäkodit Sinikaisla ja Emmakoti

SOTE-03-915-22

25.7.2022 - 14.9.2022

14.06.2022 klo 16:00

1996,31 €/kk

Madetojankuja 3 , 00720 HKI

HOX, kesätöitä loppukesälle tarjolla hoitajien lomasijaiseksi!

Haemme 16-paikkaiseen ryhmäkoti Sinikaislaan muistisairaiden hoivatyöstä kiinnostunutta lähihoitajaopiskelijaa. Tule antamaan arvokas työpanoksesi sekä asiakkaillemme, että työkaveriksi Sinikaislan henkilökunnalle. Kesätöistä saat arvokasta käytännön kokemusta opintojesi jatkoa ajatellen. Tiimiimme kuuluu lähihoitajien lisäksi sairaanhoitaja sekä terapiatiimi. Meillä tarjotaan asukkaille perushoivan lisäksi runsaasti virikkeitä sekä kuntouttavaa toimintaa. Sinikaislassa on vastuuhoitajajärjestelmä, jonka myötä pääset suunnittelemaan yhdessä asukkaiden kanssa mielekästä arkea.

Toivomme sinulta iloista mieltä ja aitoa välittämistä. Me puolestamme tarjoamme sinulle mukavan työilmapiirin ja kattavan perehdytyksen Sinikaislan tapoihin.

Tervetuloa meille tekemään arvokasta, mielenkiintoista ja palkitsevaa työtä!

Kelpoisuusehto:
Ammatillisesta tutkinnonosista on suoritettuna vähintään Hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen (30op) ja olet oppilaitoksen kirjoilla.

Työtehtävästä on rajattu pois lääkehoidon toteuttaminen itsenäisesti, lääkehoidon vastuuhenkilönä toimiminen työvuorossa, hoitosuunnitelmien sekä RAI:n tekeminen.

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Lännen palvelualue, Lounainen kotihoitoyksikkö, Helsingin yökotihoito

SOTE-03-1010-22

20.6.2022 - 21.8.2022

02.06.2022 klo 16:00

Lh 2345,68 e/kk, hoitaja 2247,20 e/kk

Käpyläntie 11, N-talo, 1. krs, 00600 Helsinki, 00600 

Yökotihoidossa odotamme sinua joukkoomme ja voit olla kokenut konkari tai vielä hoitotyötä opiskeleva. Perehdytämme tehtäviisi tarvittaessa aluksi parityönä. Työrytmi on pääsääntöisesti 5 yötä töitä ja 5 yötä vapaata tai toiveiden mukaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.


Kelpoisuusehto:

Lähihoitaja: lähihoitajan tutkinto tai alan opiskelija

Hoitaja: tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai opintoja

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:

Ajokortti ja ajotaito Helsingissä on välttämätön

Luemme eduksi:

Apotti-/ Rover-osaaminen

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Helsingin sairaala/Malmin sairaala

SOTE-03-998-22

8.6.2022-25.9.2022

01.06.2022 klo 16:00

2218,25

Talvelantie 6, 00700 Helsinki

Tervetuloa tekemään merkityksellistä työtä Malmin ja Suursuon sairaalaan yhteiseen varahenkilöstöön. Haemme lähihoitajaa kesäloman sijaisuuteen 8.6.2022 alkaen.

Varahenkilöstössä sinulla on mahdollisuus vahvistaa monipuolisesti osaamistasi. Tarjoamme sinulle yksilöllisen perehdytyksen aikaisemman työkokemuksesi pohjalta.

Varahenkilöstön lähihoitajana työskentelet kahdessa eri sairaalassa suunniteltujen työvuorojen mukaisesti.

Malmin sairaalassa on viisi osastoa. Osastot ovat 25-paikkaisia akuuttigeriatrisia kuntouttavia osastoja. Osastolla 15 sijaitsee 12 paikkainen konfuusioyksikkö. Potilaat tulevat osastoille hoitoon jonkin akuutin terveydentilassa tapahtuneen muutoksen vuoksi pääsääntöisesti HUS Malmin päivystyksen kautta.

Suursuon sairaalassa on kahdeksan osastoa; akuuttigeriatrian lisäksi palliatiivinen ja saattohoito-osasto, psykogeriatrinen osasto, kirurginen jatkokokuntoutusosasto sekä päihdepotilaiden akuuttikuntoutusosasto. Näihin potilaat tulevat HUS päivystyksestä tai HUS osastoilta.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on hyvät kliiniset taidot, hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ja kykenet työskentelemään moniammatillisen tiimin jäsenenä itsenäisesti. Työssäsi auttaa, jos sinulla on kokemusta varahenkilöstössä työskentelystä sekä työkokemusta eri erikoisaloilta.

Helsingin kaupunki työnantajana palkitsee hyvästä työsuorituksesta. Kertaluonteisia Tavoite- ja Heti-palkkioita sekä Idea- palkkioita voidaan myöntää läpi vuoden. Palkkion voi saada yksittäinen työntekijä tai tiimi hyvistä työsuorituksista ja toiminnan kehittämisestä. Työsuhde-etuihin kuuluu mm. työsuhdematkalippu, kulttuuriseteli, alennus uimahallilipuista ja kaupunkipyörä.

Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto ja/tai parhaillaan suoritettavat sairaanhoitajan opinnot, joissa opinto-oikeus on voimassa.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Munkkiniemi 1, 2 ja 3 Lähipalvelualue

SOTE-03-931-22

2.5.2022-30.9.2022 (sopimuksen mukaan)

30.05.2022 klo 16:00

Lh 2345,68 e/kk, hoitaja 2247,20 e/kk

Laajalahdentie 30 tai Professorintie 3 A 4, 00330 

Hei lähihoitaja tai hoitoalan opiskelija, tervetuloa työskentelemään kesäksi Munkkiniemen kotihoitoon.

Haemme Munkkiniemi 1-3 lähipalvelualueille kesäsijaisia. Toimipisteenäsi olisi Laajalahdentie 30 tai Professorintie 3 A 4. Voit itse päättää mille alueelle haluat tulla työskentelemään.

Työt ajoittuvat toukokuusta syyskuuhun, ja sijaisuudet ovat kestoltaan 2-3 kuukauden pituisia. Kesätöiden tarkka ajoitus sovitaan tilanteen mukaan niin, että työ sopii joustavasti yhteen mahdollisten opintojesi kanssa.

Tiimeissämme on hyvä ja reilu henki, ja pidämme siitä, että töihin on mukava tulla. Tuemme tiimissämme toinen toisiamme ja kollegan puoleen voi aina kääntyä. Tarjoamme sinulle siis osaavan ja vastuullisen työyhteisön kesän ajaksi. Työtä on mahdollista jatkaa myös kesäsijaisuuden päätyttyä.

Toivomme sinulta reipasta ja itseohjautuvaa asennetta, sekä halua hoitaa työsi parhaalla mahdollisella tavalla. Tärkeimpänä lähtökohtana näemme asiakkaiden hyvinvoinnin ja heidän tarpeisiinsa vastaamisen. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen kollegan ohjauksessa sekä opastamme tietojärjestelmien käyttöön.

Kuukausipalkkasi määräytyy opintojesi vaiheen ja osaamisesi mukaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitaja: lähihoitajan tutkinto tai lähihoitajaopiskelijoilla vähintään hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen 30 op hyväksytysti suoritettuna.

Hoitaja: tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai alan opiskelija, joka on suorittanut hyväksytysti vähintään hyvinvoinnin- ja toimintakyvyn opinnot 30op.

Huomioimme haussa myös sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajaopiskelijat, joilla on soveltuvaa terveydenhuoltoalan harjoittelukokemusta.

Valmistuneilta edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Luemme eduksi kokemuksen kotihoidosta ja Apotti-järjestelmän osaamisen.

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutu- ja hoivapalvelut, Pohjoinen kotihoitoyksikkö, Maunula 1- ja Maunula 2-lähipalvelualueet

SOTE-03-932-22

6.6.2022 tai sopimuksen mukaan

31.05.2022 klo 16:00

Lh 2345,68 e/kk, hoitaja 2247,20 e/kk

Suursuonlaita 3 B, 2. krs, 00630 

Hei, sinä jo valmistunut hoitoalan ammattilainen tai alan opiskelija, etsitkö kesäksi vaihtelevaa ja liikkuvaa työtä? Tule kesätöihin meille Maunulan kotihoitoon!

Haemme kesätyöntekijöitä kahdelle lähipalvelualueelle, jotka sijaitsevat samassa toimipisteessä. Lähipalvelualueemme tekevät tiivistä yhteistyötä ja kehitämme työtä yhdessä. Perehdytämme sinut hyvin ja tuemme itsenäistä työskentelyäsi. Jos liikut mielelläsi ja pidät itsenäisestä sekä vaihtelevasta työstä, niin tule meille kesäksi! Asikaskäynneille on helppo liikkua kävellen, pyörällä tai autolla. Meillä on käytettävissä sähkö- ja polkupyöriä sekä sähköautoja, joiden käyttöön opastamme.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut., kuten työsuhdeasunnon sekä alennuksia liikunta- ja kulttuuriaktivitetteihin. Kaupunkipyöräetu on voimassa ja siihen ovat oikeutettuja kaikki vähintään kuukauden työsuhteessa olevat työntekijät. Helsingin kaupungilla on myös työsuhdematkalippuetu tai vaihtoehtoisesti rahallinen tuki polkupyörän hankkimiseksi. Lisätietoja henkilöstöetuuksista saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi

Opiskelijan palkkaus määräytyy suoritettujen opintojen sekä osaamisen mukaan. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työsuhteen aloitus ja lopetus sopimuksen mukaan. Kesän jälkeen on mahdollista jatkaa työtä sijaisena (vanhempainvapaa, opintovapaa).

Tule meille kesäksi; me jo odotamme sinua!


Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto tai lähihoitaja-opiskelijoilla vähintään hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen (30 op) hyväksytysti suoritettuna.

Hoitaja: tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto.

Huomioimme haussa myös sairaanhoitaja- ja terveydenhoitaja-opiskelijat, joilla on soveltuvaa terveydenhuoltoalan harjoittelukokemusta sekä lääketieteen opiskelijat.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Idän palvelualue, Roihuvuoren seniorikeskus

SOTE-03-934-22

16.5.2022 - 31.8.2022

13.06.2022 klo 16:00

2218,12 €/kk

Punahilkantie 16, 00820 

Kesäsijaiseksi Roihuvuoren Seniorikeskukseen!

Hei sinä hoitoalan opiskelija. Oletko vielä kesätöitä vailla?
Roihuvuoren Seniorikeskuksessa on vielä kesätöitä tarjolla erilaisissa yksiköissä. Kesäsijaisuuksia on tarjolla eri pituisille jaksoille toukokuun puolesta välistä elokuun loppuun.

Roihuvuoren seniorikeskus on tunnettu yhteisöllisyydestään ja meillä otetaan uudet työntekijät hyvin vastaan. Sinulla on työsi tukena kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta, panostamme uusien työntekijöiden hyvään perehdytykseen.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. Ole rohkesti yhteydessä ja kerromme lisää tai laita hakemusta tulemaan :)

Halutessasi voit olla yhteydessä Osastonhoitaja Hanna Gädda-Paasoseen p. 09 310 60728

Kelpoisuusehto:

Hoitoalan opiskelija (lähihoitajaopiskelija, sairaanhoitajaopiskelija, geronomiopiskelija), lähihoitajaopiskelijalla suoritettuna vähintään
Hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen (30 op)

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Palvelukeskus Helsinki, Turvapuhelinpalvelut, Vallila

PALKE-03-14-22

2.5.2022 tai sopimuksen mukaan

27.05.2022 klo 16:00

2277,14 e/kk + lisät

Elimäenkatu 15 00510 Helsinki, 00510 

LÄHIHOITAJA!

Haemme kesäksi hoivapalveluihimme lähihoidon ammattilaista lähihoitajan työtehtävään.

Meillä lähihoitajat luovat edellytykset asiakkaillemme asua kotona pidempään. Lähihoitajana tehtäviisi kuuluu kotihoidon käyntien tekeminen etäpalveluna kuva- ja äänivälitteisesti. Sen lisäksi työtehtäviin kuuluu turvapuhelinhälytysten vastaanotto, hoidontarpeen arviointi, asiakkaiden neuvonta sekä osallistuminen pareittain tehtäville kotihälytyskäynneille.

Teemme tiivistä yhteistyötä kaupungin kotihoidon ja omaisten kanssa. Työ on kolmivuorotyötä.

Tarjoamme sinulle:
- Ammattitaitoisen, noin 50 ammattilaisen työyhteisön turvapuhelinpalvelussa ja noin 100 hoiva-alan ammattilaisen työyhteisön koko hoivapalveluissamme
- Työpisteen hyvin kulkuyhteyksien varrella Helsingin Vallilassa
- Edullista henkilöstöliikuntaa
- Ilmaisen Alepa-polkupyörän - maksa pyörän kausimaksi, tuo kuitti esihenkilöllesi ja saat rahat takaisin
- Henkilöstökortin, jolla mm saat alennuksen Uimastadikan pääsylipusta, useita kulttuurietuja ja pääsyn kaupungin henkilöstön omaan saareen

Ja jos tulet muualta päin Suomea, voimme auttaa sinua asunnon etsimisessä.

Helsingin kaupungin työsuhde-eduista löydät tietoa täältä https://palkerekry.hel.fi/henkilostoedut/


Edellytämme sinulta:
- lähihoitajan tutkintoa
- ajokorttia

Sen lisäksi toivomme sinulta:
- Kokemusta terveyden ja hyvinvointialan työskentelystä, erityisesti ensihoidossa ja vanhusten parissa
- Paineensietokykyä
- Kiinnostusta toimia terveyden ja hyvinvointialan kehittyvässä työympäristössä, uudenlaisten kotona asumista tukevien palvelujen parissa
- Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- Hyvää suomen kielen taitoa

Jätä hakemuksesi ja tule kehittymään meidän kanssamme!


Työ alkaa mahdollisimman pian ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Ennen työn aloittamista valituksi tulleen on esitettävä hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto ja huumausainetestiä koskeva todistus. Tartuntatautilain 48 a § mukaisesti edellytämme työntekijöiltämme suojaa covid-19-tautia vastaan.

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Lännen palvelualue, Läntinen kotihoitoyksikkö, Haaga 5 lähipalvelualue

SOTE-03-676-22

2.5.2022 - 4.9.2022

27.05.2022 klo 16:00

Lh 2345,68 e/kk

Leiviskätie 11, 00440 Helsinki

Haemme Pohjois-Haagan kotihoidon lähipalvelualueille Haaga 4 ja Haaga 5 kesätyöntekijöitä. Voit olla valmis lähihoitaja tai vasta hoitoalalle opiskeleva.

Kotihoidossa päivät ovat vaihtelevia ja nyt on loistava tilaisuus päästä työskentelemään ja kokemaan kotihoidon ainutlaatuisuus. Sijaisuuden pituuden voimme räätälöidä sinulle sopivaksi ja meillä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen sijaisuuteen. Otamme työvuorotoiveesi huomioon, jonka avulla voit vaikuttaa omaan työhyvinvointiisi ja työssä jaksamiseesi.

Toivomme oma-aloitteisuutta ja reippautta työn tekemiseen sekä myönteistä asennetta hoitotyöhön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön sekä sen tuen. Hoitajana huolehdit kotihoidon asiakkaiden lääkehoidosta, hygienian sekä ravitsemuksen hoidosta. Huolehdimme, että saat riittävän perehdytyksen työhön. Työ on kaksivuorotyötä arkisin ja viikonloppuisin. Viihtyisät työtilamme sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella Pohjois-Haagassa. Kotihoidossa matkat asiakkaille taittuvat kävellen, pyöräillen tai autolla.

Kiinnostuitko? Kysy rohkeasti lisää avoimista kesän työmahdollisuuksista alueen esihenkilöltä.

Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitaja: lähihoitajan tutkinto.
Valmistuneen lähihoitajan kohdalla edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Lähihoitajaopiskelijoilla vähintään hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen (30 op) hyväksytysti suoritettuna.

Huomioimme haussa myös sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajaopiskelijat, joilla on soveltuvaa terveydenhuoltoalan harjoittelukokemusta.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kustaankartanon seniorikeskus

SOTE-03-177-22

sopimuksen mukaan

31.05.2022 klo 16:00

Oltermannintie 32, 00620 Helsinki

Meille Kustaankartanolaisille on tärkeää olla paikassa, jossa ihmiset haluavat elää, asua, työskennellä ja oppia. Emme ole koskaan valmiita, mutta rakennamme Kustaankartanoa yhdessä joka päivä. Kustaankartanossa yhdistyy myös moderni teknologia ja innovatiivinen gerontologinen hoitotyö. Työtehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevia sekä luovat puitteet jatkuvalle oppimiselle.

Etsimme sinua, joka olet kiinnostunut työskentelemään iäkkäiden parissa Kustaankartanon kodinomaisissa yksiköissä. Toiminnassamme painopisteenämme on mm. yhteisöllisyys ja elämänmakuinen elämä. Kustaankartano sijaitsee Oulunkylässä hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Puistomaisessa milijöössä ja etenkin kesällä meillä on paljon toimintaa ulkona. Kurkkaahan facebook- sivustot!

Haemme nyt kesätöihin sairaanhoitajia, lähihoitajia ja alan opiskelijoita Kustaankartanon seniorikeskuksen eri osastoille.

Meillä pääset työskentelemään ja vaikuttamaan moniammatillisessa tiimissä eri ammattiryhmien kanssa. Pääset mukaan tiimiin, jossa voit vaikuttaa omalla osaamisellasi, asenteellasi ja taidoillasi päivittäiseen tekemiseen sekä sen kehittämiseen. Työ-otteemme on kuntouttavaa ja asiakaslähtöistä.

Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana.

Tarjoamme sinulle:
-perehdytyksen työhön
-mahdollisuuden oppia uutta
-ammattiasi tukevaa jatkuvaa täydennyskoulutusta
-työmatkaedun
-huipputiimin
-tarvittaessa työsuhdeasunnon
-Helsingin kaupungin henkilöstöedut, tutustu tarkemmin www.hel.fi/toihinsoteen


Kelpoisuusehto:
Lähihoitajan tutkinto: Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Sairaanhoitajan tutkinto: Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Sosiaali- ja terveystoimiala

SOTE-04-2-22

30.5. - 31.8.2022 tai sop. mukaan.

20.06.2022 klo 16:00

Tehtävän ja opintojen mukaisesti.

Helsingin kaupungin toimipisteet, 00530 Helsinki

Hei lähihoitaja tai sellaiseksi opiskeleva, kiinnostaisiko sinua kesätyö Suomen suurimman työnantajan palveluksessa? Tervetuloa Helsingin soteen kesäsijaiseksi!

Sijaisuuksia on eri puolilla kaupunkia, eniten kotihoidossa, seniorikeskuksissa, palvelutaloissa ja vammaistyössä. Joitakin paikkoja on myös sairaaloihin sekä psykiatrian palveluihin. Laita rohkeasti hakemus tulemaan, niin etsitään yhdessä osaamiseesi ja mielenkiinnon kohteisiisi sopiva kesätyöpaikka.

Kesätyöt ajoittuvat toukokuusta elokuulle, ja sijaisuudet ovat kestoltaan 2-3 kuukauden pituisia. Kesätöiden tarkka ajoitus sovitaan tilanteen mukaan niin, että työ sopii joustavasti yhteen opintojesi kanssa. Lyhyet keikkatyöt järjestyvät kesälläkin Seure Henkilöstöpalveluiden kautta.

MILLAISESTA TYÖSTÄ ON KYSE?

Lähihoitajana tehtävänäsi on huolehtia asiakkaan laadukkaasta perushoidosta joko asiakkaan kotona, seniorikeskuksessa, palvelutalossa, vammaistyössä tai sairaalassa. Tarkempi työnkuvasi riippuu siitä, missä kohteessa työskentelet.

Kotihoidossa pidät huolen siitä, että asiakkaan arki kotona sujuu hyvin ja turvallisesti. Tehtävä on itsenäinen ja vastuullinen, mutta saat työhön kunnon perehdytyksen. Alkuun hoidat asiakaskäynnit toisen työntekijän kanssa, kunnes pärjäät asiakkaan luona itsenäisesti. Silloinkin tiimin tuki on koko ajan puhelimen päässä. Kotihoidossa töitä tehdään kahdessa vuorossa.

Seniorikeskuksissa ja palvelutaloissa hoidat ikäihmisiä tiiviissä yhteistyössä muun tiimin kanssa. Vammaistyön puolella ohjaat eri ikäisiä asiakkaita arjen toiminnoissa ja huolehdit perushoidosta. Sairaaloissa tehtävänäsi on hoitaa potilaiden hygieniaa, ravitsemusta, lääkehuoltoa sekä kuntoutusta. Psykiatriassa lähihoitajat työskentelevät pääsääntöisesti sairaalan osastoilla. Seniorikeskuksissa, palvelutaloissa, psykiatriassa, sairaaloissa ja vammaistyössä töitä tehdään useimmiten kolmessa vuorossa.

MITÄ TYÖ HELSINGIN SOTESSA TARJOAA SINULLE?

Olemme luotettava ja turvallinen työpaikka. Meillä teet tärkeää työtä, jolla on valtava merkitys helsinkiläisten hyvinvoinnille ja terveydelle.

Saat tehdä monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä, jotka antavat sinulle erinomaiset eväät ammattitaitosi ja ammatti-identiteettisi vahvistamiselle. Aikaisemmat kesäsijaiset ovat kertoneet, että työ meillä on antanut roppakaupalla itsevarmuutta ja opettanut vastuunkantoa sekä päätöksentekokykyä.

Helsingin kaupunki on Suomen suurin työnantaja, ja kesätyö meillä voi avata sinulle laajasti erilaisia uramahdollisuuksia. Moni meillä kesätöissä aloittanut onkin jatkanut keikkatyöntekijänä ja edennyt hoitajan työstä muihin tehtäviin. Mahdollisuuksia on monia!

Kuukausipalkkasi määräytyy työskentelykohteen ja opintojesi vaiheen mukaan. Palkan lisäksi tarjoamme sinulle mm. kaupunkipyöräedun sekä mahdollisuuden työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

MITÄ ODOTAMME SINULTA?

- olet lähihoitaja ja sinulla on Valviran ammattihenkilöiden rekisteröinti.
- olet lähihoitajaopiskelija ja suorittanut hyväksytysti vähintään hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämisen opinnot (30 osaamispistettä).
- psykiatriassa työskennelläksesi tarvitset joko lähihoitajan tutkinnon (suuntautuminen mielenterveys- ja päihdetyöhön) tai vaihtoehtoisesti mielisairaanhoitajan tai mielenterveyshoitajan tutkinnon.
- huomioimme haussa myös sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajaopiskelijat, joilla on soveltuvaa terveydenhuoltoalan harjoittelukokemusta.
- pystyt työskentelemään suomen kielellä. Tarvitsemme kesäsijaisia myös ruotsinkielisiin kohteisiimme, eli kerrothan meille, jos puhut lisäksi sujuvaa ruotsia. Raportointi- ja kirjaamiskielenä käytämme kaikissa kohteissa suomea.
- rekrytoivan yksikön esihenkilöltä saat tietoa, millaista rokotussuojaa kyseisessä yksikössä tarvitaan.
- sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, vastuullinen työtapa ja ennen kaikkea intoa oppia uutta.

KUULOSTAAKO SILTÄ, ETTÄ SINÄ VOISIT ENSI KESÄNÄ OLLA YKSI MEISTÄ?

Jätä hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti - älä siis turhaan aikaile! Otamme sinuun yhteyttä joko sähköpostilla tai soittamalla viimeistään viikon kuluttua hakemuksen jättämisestä.

Jäikö sinulle kysyttävää? Laita viestiä osoitteeseen sotekesa@hel.fi, niin kerromme sinulle mielellämme lisää.

Sosiaalityöntekijät

Määräaikainen virkasuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Nuorten palvelut ja aikuissosiaalityö

SOTE-01-430-22

1.6.2022

27.05.2022 klo 16:00

3424,78 €/kk

Työpajankatu 14 A, 00580 Helsinki

Haemme Etelän nuorten sosiaalityö 2 -tiimiin sosiaalityöntekijää kesäsijaisuuteen ajalle 1.6.-26.8.2022. Työn aloitus- ja päättymisajankohta ovat kuitenkin sovittavissa joustavasti.

Tiimissämme työskentelee vakituisesti kahdeksan sosiaalityöntekijää, kolme sosiaaliohjaajaa ja johtava sosiaalityöntekijä. Tiimissämme on vähän vaihtuvuutta, ammattitaitoiset työntekijät ja hyvä työilmapiiri. Uudet työntekijät perehdytetään suunnitelmallisesti. Tiimin työtilat sijaitsevat Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksessa, osoitteessa Työpajankatu 14 A.

Sosiaalityöntekijän tehtävänä on vastata nuorten kanssa tehtävästä sosiaalityöstä. Tiimin asiakkaat ovat 16-29-vuotiaita nuoria. Työhön sisältyy sosiaalihuoltolain mukaisten palvelutarpeen arvioiden ja sosiaalityön suunnitelmien laatiminen, suunnitelmallinen ja tavoitteellinen työskentely nuorten ja heidän verkostojensa kanssa, ehkäisevän ja täydentävän toimeentulotuen päätösten tekeminen sekä muu sosiaalityöhön kuuluva avuntarpeen arviointi ja asiakastyöskentely sekä rakenteellinen sosiaalityö. Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskus mahdollistaa asiakkaiden tarpeiden mukaisen moniammatillisen työskentelyn.

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen työn, mahdollisuuden työn kehittämiseen ja työnohjauksen. Helsingin kaupungin monipuoliset henkilöstöedut, mm. työsuhdematkalippuetu ja ammattia tukeva koulutus ovat käytettävissä. Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.


Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §, 32 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, kehittämismyönteisyyttä, joustavuutta sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja kykyä pari- ja tiimityöhön.

Luemme eduksi kokemuksen nuorten sosiaalityöstä sekä Helsingin palvelujärjestelmän tuntemuksen.

Sairaanhoitajat ja terveydenhoitajat

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Palvelukeskus Helsinki, Turvapuhelinpalvelut, Vallila

PALKE-03-15-22

Sopimuksen mukaan

03.06.2022 klo 16:00

2688e/kk+lisät

Elimäenkatu 15, 00510 Helsinki, 00510 

SAIRAANHOITAJA!

Meillä on tarjolla kesätyöpaikka turvapuhelinpalveluissamme ehkäpä juuri sinulle.

Meillä sairaanhoitajana ensisijaisena työtehtävänäsi on toimia turvapuhelinpalvelun ammattilaisena delegoiden hälytyskäyntejä kiireellisyysjärjestyksen mukaisesti. Vastaat turvapuhelinhälytyksiin, neuvot asiakkaita ja osallistut myös itse pareittain tehtäville kotihälytyskäynneille, joilla arvioidaan asiakkaan vointia ja jatkohoidon tarvetta.

Sen lisäksi välillä pääset osallistumaan etähoidon työtehtäviin. Etähoidossa hoiva-alan ammattilaiset tekevät kotihoidon käyntejä etähoitopalveluna kuva- ja äänivälitteisesti. Teemme tiivistä yhteistyötä kaupungin kotihoidon ja omaisten kanssa.

Työ on kolmivuorotyötä sisältäen viikonloppu- ja yötyötä.

Sovit joukkoomme, jos sinulla on:
- Sairaanhoitajan, terveydenhoitajan, ensihoitajan tai vastaavan tutkinto
- Voimassa oleva ajokortti
- Kokemusta terveyden ja hyvinvointialan työskentelystä, erityisesti ensihoidossa ja vanhusten parissa
- Paineensietokykyä
- Tietoteknistä osaamista
- Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- Hyvää suomen kielen taitoa

Tarjoamme Sinulle:
- Ammattitaitoisen, noin 50 ammattilaisen työyhteisön turvapuhelinpalvelussa ja noin 120 hoiva-alan ammattilaisen työyhteisön koko hoivapalveluissamme
- Ilmaisen Alepa-polkupyörän - maksa pyörän kausimaksi, tuo kuitti esihenkilöllesi ja saat rahat takaisin
- Työyhteisön ja uusia työkavereita
- Edullista henkilöstöliikuntaa
- Henkilöstökortin, jolla mm saat alennuksen Uimastadikan pääsylipusta, useita kulttuurietuja ja pääsyn kaupungin henkilöstön omaan saareen
- Ja jos tulet muualta päin Suomea, voimme auttaa sinua asunnon etsimisessä

Lisätietoa henkilöstöeduista löydät täältä: https://palkerekry.hel.fi/henkilostoedut/

Vuosilomansijaisuudet ovat 1-4 kuukauden mittaisia ja alkavat sopimuksen mukaan, aikaisintaan kuitenkin 1.5.2022.
Voimme mahdollisesti tarjota sinulle töitä myös kesätyön jälkeen!

Haluaisitko sinä olla mukana tekemässä ja kehittämässä kotiin vietäviä palveluja?
Jätä hakemuksesi ja tule kehittymään meidän kanssamme!

Ennen työn aloittamista valituksi tulleen on esitettävä hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto ja huumausainetestiä koskeva todistus. Tartuntatautilain 48 a § mukaisesti edellytämme työntekijöiltämme suojaa covid-19-tautia vastaan.

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Sosiaali- ja terveystoimiala

SOTE-04-1-22

30.5. - 31.8.2022 tai sop. mukaan

20.06.2022 klo 16:00

Tehtävän ja opintojen mukaisesti.

Helsingin kaupungin toimipisteet, 00530 Helsinki

Hei sairaanhoitaja, terveydenhoitaja tai sellaiseksi opiskeleva, kiinnostaisiko sinua kesätyö Suomen suurimman työnantajan palveluksessa? Tervetuloa Helsingin soteen kesäsijaiseksi!

Sijaisuuksia on eri puolilla kaupunkia, erityisesti sairaaloissa. Tekijöitä tarvitaan myös kotihoitoon, seniorikeskuksiin, palvelutaloihin ja kotisairaalaan. Joitakin paikkoja on myös psykiatrian palveluihin, vammaistyöhön sekä terveysasemille. Laita rohkeasti hakemus tulemaan, niin etsitään yhdessä osaamiseesi ja mielenkiinnon kohteisiisi sopiva kesätyöpaikka.

Kesätyöt ajoittuvat toukokuusta elokuulle, ja sijaisuudet ovat kestoltaan 2-3 kuukauden pituisia. Kesätöiden tarkka ajoitus sovitaan tilanteen mukaan niin, että työ sopii joustavasti yhteen opintojesi kanssa. Lyhyet keikkatyöt järjestyvät kesälläkin Seure Henkilöstöpalveluiden kautta.

MILLAISESTA TYÖSTÄ ON KYSE?

Sairaalassa ja kotisairaalassa tehtävänäsi on huolehtia potilaiden laadukkaasta ja kokonaisvaltaisesta hoidosta, kuten lääke- ja nestehoidosta. Sairaalatyössä tukenasi on pääosin muista sairaanhoitajista koostuva tiimi.

Seniorikeskuksen, palvelutalon, kotihoidon tai vammaispalvelun sairaanhoitajana huolehdit asiakkaiden laadukkaasta hoidosta ja toimit tiimisi asiantuntijatukena. Vastuullista tehtävänkuvaa ei kannata hätkähtää: saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen, ja osaava tiimi sekä esihenkilösi ovat tukenasi. Kotihoidossa työ on itsenäistä, mutta sielläkin kollegojen tuki on aina puhelinsoiton päässä. Terveysasemalla teet mm. vastaanottotyötä sekä hoidontarpeen arviointia. Psykiatriassa sairaanhoitajat työskentelevät pääsääntöisesti sairaalan osastoilla.

Sairaalassa, kotisairaalassa, psykiatriassa ja vammaistyössä teet kolmivuorotyötä, kotihoidossa, seniorikeskuksissa ja palvelutaloissa kaksivuorotyötä. Terveysasemilla teet joko päivä- tai kaksivuorotyötä.

MITÄ TYÖ HELSINGIN SOTELLA TARJOAA SINULLE?

Olemme luotettava ja turvallinen työpaikka. Meillä teet tärkeää työtä, jolla on valtava merkitys helsinkiläisten hyvinvoinnille ja terveydelle.

Saat tehdä monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä, jotka antavat sinulle erinomaiset eväät ammattitaitosi ja ammatti-identiteettisi vahvistamiselle. Sairaalatyössä tarjoamme sinulle koulutuksen tarvittavien iv-lupien suorittamiseksi eli pääset kehittämään osaamistasi monella tavalla.

Helsingin kaupunki on Suomen suurin työnantaja, ja kesätyö meillä voi avata sinulle laajasti erilaisia uramahdollisuuksia. Moni meillä kesätöissä aloittanut onkin jatkanut keikkatyöntekijänä ja edennyt hoitajan työstä muihin tehtäviin. Mahdollisuuksia on monia!

Kuukausipalkkasi määräytyy työskentelykohteen ja opintojesi vaiheen mukaan. Palkan lisäksi tarjoamme sinulle mm. kaupunkipyöräedun sekä mahdollisuuden työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

MITÄ ODOTAMME SINULTA?

- olet sairaanhoitaja- tai terveydenhoitaja ja sinulla on Valviran ammattihenkilöiden rekisteröinti.
- olet alan opiskelija ja suorittanut hyväksytysti vähintään 140 opintopistettä sekä lääkeaineopin, sisätautien, anatomian ja fysiologian opinnot.
- psykiatriassa työskennelläksesi olet suorittanut vähintään 150 op sisältäen psykiatrian opinnot.
- kotisairaalassa työskennelläksesi olet suorittanut vähintään 180 op.
- jos olet terveydenhoitajaopiskelija ja haluat työskennellä terveydenhoitajan sijaisena, olet suorittanut vähintään 160 op.
- pystyt työskentelemään suomen kielellä. Tarvitsemme kesäsijaisia myös ruotsinkielisiin kohteisiimme, eli kerrothan meille, jos puhut lisäksi sujuvaa ruotsia. Raportointi- ja kirjaamiskielenä käytämme kaikissa kohteissa suomea.
- rekrytoivan yksikön esihenkilöltä saat tietoa, millaista rokotussuojaa kyseisessä yksikössä tarvitaan.
- sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, vastuullinen työtapa ja ennen kaikkea intoa oppia uutta.

Jos olet suorittanut alle 140 opintopistettä, voit hakea meille lähihoitajan sijaiseksi, työavain SOTE-04-2-22.

KUULOSTAAKO SILTÄ, ETTÄ SINÄ VOISIT ENSI KESÄNÄ OLLA YKSI MEISTÄ?

Jätä hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti - älä siis turhaan aikaile! Otamme sinuun yhteyttä joko sähköpostilla tai soittamalla viimeistään viikon kuluttua hakemuksen jättämisestä.

Jäikö sinulle kysyttävää? Laita viestiä osoitteeseen sotekesa@hel.fi, niin kerromme sinulle mielellämme lisää.

Sote-alan muut tehtävät

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Sosiaali- ja terveystoimiala, Psykiatria- ja päihdepalvelut, Asumisen tuki

SOTE-02-309-22

7.6.2022-18.9.2022

06.06.2022 klo 16:00

2188,12 €/kk

Vanha viertotie 22 A B, 00350 Helsinki

Haemme kahta ohjaajaa kolmivuorotyöhön Vanhan viertotien asumisyksikköön määräaikaisiin tehtäviin ajalle 7.6.-4.9.2022 sekä ajalle 27.6.-18.9.2022.

Vanha viertotien asumisyksikkö tarjoaa tuettua asumista asunnottomuustaustaisille täysi-ikäisille. Asuminen perustuu vuokrasopimukseen. Päihteettömyyteen tukevan asumisyksikön toiminnan periaatteina on asukaslähtöisyys ja yhteisöllisyys. Yksikössä järjestetään ryhmätoimintaa. Yksikköön hakeudutaan asumisen tuen sijoitus- ja arviointiryhmän kautta. Henkilökuntaan kuuluu 13 ohjaajaa, 2 sairaanhoitajaa, 4 sosiaaliohjaajaa sekä johtaja. Henkilökunnasta ohjaajat ovat paikalla ympäri vuorokauden. Yksikön tavoitteena on asukkaiden toipuminen kohti itsenäistä asumista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:
Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto, lähihoitaja tai muu soveltuva tutkinto.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Luemme eduksi:
Kokemuksen asunnottomien sekä päihde- ja mielenterveysongelmaisten parissa työskentelystä.

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lastensuojelu ja perhesosiaalityö, Nuorten vastaanotto

SOTE-01-450-22

6.6.2022 - 31.8.2022

06.06.2022 klo 16:00

2223,12-2519,39 e/kk

Toinen linja 4 L, 00530 

Hei! Onko kesän työsuunnitelmat vielä auki? Haemme vielä ohjaajia erityisesti kesän ajalle vahvistamaan vastaanotto-osastojemme työryhmiä Kalliossa ja Herttoniemessä.

Sinulla on sotealan amk-koulutus (esimerkiksi sosionomi, sairaanhoitaja tai kuntoutuksen ohjaaja) ja olet kiinnostunut vaihtelevasta ja monipuolisesta lastensuojelun vastaanottotoiminnasta ja arviointityöstä. Huomioimme myös alan loppuvaiheen opiskelijat, jos sinulla on vähintään 75% opinnoistasi tehtynä.

Asiakkaitamme ovat helsinkiläiset 13-17-vuotiaat nuoret, jotka on sijoitettu vastaanottoon kiireellisenä sijoituksena tai avohuollon sijoituksena. Sijoitukset ovat vastaanotossa lyhyitä, parin kuukauden mittaisia arviointijaksoja, jolloin vastaanotossa pyritään vakauttamaan ja arvioimaan nuoren tilannetta ja tuen tarvetta. Työ vastaanotossa on vaihtelevaa ja monipuolista ympärivuorokautista lastensuojelutyötä, jossa työskennellään yhdessä asiakkaan, perheen, lähiverkoston ja muiden viranomaisten ja toimijoiden kanssa.

Olet etsimämme henkilö, jos haluat tarjota tukeasi elämän käännekohdassa oleville nuorille ja heidän läheisilleen. Työssä onnistumista tukevat ymmärrys nuorten maailmasta sekä kyky tunnistaa erilaisia voimavaroja. Asiakkaamme toivovat työntekijöiltä rehellisyyttä, rauhallisuutta ja aikaansaavuutta.

Tarjoamme mahdollisuuden viettää tuleva kesä Helsingissä, jossa voit työskennellä vaihtelevissa ympäristöissä asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Arjen perustana toimii turvallinen aikuisjohtoinen arki, jossa nuoren ja perheen tuen tarpeita arvioidaan moniammatillisen työryhmän johdolla.

Sijaisia haetaan kesäkuukausille eri mittaisiin työsuhteisiin. Työsuhteen kestosta ja osastosta, jolla työ tapahtuu, sovitaan yhdessä hakijoiden kanssa. Haethan mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Kelpoisuusehto:

Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi tai kuntoutuksen ohjaaja) tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitaja) tai aikaisempi amk-tutkintoon rinnastettava sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Luemme eduksi:
Arvostamme kokemusta lastensuojelun laitoshoidosta ja kokemusta nuorten kanssa työskentelystä.

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Vuorensyrjän palvelutalo

SOTE-03-997-22

6.6.2022 - 28.8.2022

31.05.2022 klo 16:00

2594,71 e/kk

Vuorensyrjä 7, 00770 

Vuorensyrjän palvelutalo on Pohjois-Helsingissä toimiva ympärivuorokautista hoitoa ja hoivaa tarjoava vanhusten palvelutalo. Meillä on kolme hoitotiimiä, asiakkaita yhteensä 68 sekä päivätoimintayksikkö Louhi. Toiminta-ajatuksena on edistää ikäihmisten valinnanvapautta ja itsemääräämisoikeutta sekä tarjota keinoja kokea osallisuutta. Tavoitteenamme on turvallinen ja arvokas elämä, jonka vanhus voi kokea merkitykselliseksi.

Haemme vanhustyöstä kiinnostunutta oma-aloitteista hyvän organisointikyvyn sekä positiivisen asenteen omaavaa fysioterapeuttia sijaisuuteen ajalle 6.6.2022 - 28.8.2022 Vuorensyrjän palvelutalon Kuntoutustiimiin.

Fysioterapeutin työ on kuntoutumista edistävää ja kuntoa ylläpitävää vanhustyötä. Tehtävänä on asiakkaiden toimintakyvyn tukeminen yksilö- ja ryhmäohjauksena, sisältäen tarvittavat mittaukset, suunnittelun, toteutuksen ja arvioinnin. Tehtävään kuuluvat monialainen yhteistyö asiakkaiden toimintakyvyn ja aktiivisen arjen tukemiseksi, omaisten ja henkilökunnan ohjaus sekä apuvälinetarpeen arviointi, huollon koordinointi ja neuvonta ja ohjaus.

Kelpoisuusehto:

Fysioterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Huomioimme haussa myös fysioterapeutti opiskelijat, joilla on soveltuvaa terveydenhuoltoalan harjoittelukokemusta.

Valmistuneilta edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Lisäksi edellytetään:
Kokemusta vanhustyöstä.

Tekninen ja yhdyskuntasuunnittelun ala

Fixed-term contractual employment, Summer jobs and summer temporary posts

Stara, Kaupunkitekniikan ylläpito

STARA-03-13-22

30.5.2022 - 30.10.2022

03.06.2022 klo 16:00

Atomitie 6, 00370 

We are a reliable and committed Helsinki city's own service provider. Our inspiring task is to take care of Helsinki, the capital of Finland. We want to constantly evolve in our work.

We are now looking for environment workers for the care and maintenance of street and park green areas. The duration of employment from June to fall is 2 to 5 months. Join us to take care of city's parks and green areas!

What you do?

Your job will be varied and physical outdoor work, including taking care of vegetation, cleaning public areas, and taking care of equipment and furniture in park areas. Your job also includes using small machines such as a lawn mower and trimmer. The functions of rotary mowers are also available.

Who are you?

The training requirement is a professional qualification in the field of greenery or work experience in the field.

The task requires teamwork skills and initiative.

The experience of using small work machines and lawn mowers is considered an advantage.

The work is physical, so we require good physical condition.

We require adequate proficiency in English or Finnish.

What we offer?

We offer you a variety of physical outdoor work in a good work community.

Stara has room to grow and develop. We familiarize our staff well and we are an education-friendly house that takes care of its employees.

Occupational safety is an important part of our operations. Our goal is always zero accidents.

Only applications received through the recruitment system will be considered. We will interview applicants already during the application period.

************************************************************************

Olemme luotettava ja sitoutunut kaupungin oma palveluntuottaja. Inspiroiva tehtävämme on pitää huolta Helsingistä, Suomen pääkaupungista. Haluamme kehittyä työssämme jatkuvasti.

Haemme nyt määräaikaisiin työsuhteisiin viherhoitotyöntekijöitä katu- ja puistoviheralueiden hoitoon ja puhtaanapitoon.
Työsuhteen kesto kesäkuusta syksyyn on 2-5 kuukautta. Tule kanssamme pitämään huolta Stadin puistoista ja viheralueista!

Mitä teet?

Työtehtäväsi tulevat olemaan monipuolisia ja fyysisiä ulkotöitä, sisältäen muun muassa kasvillisuuden hoidon, yleisten alueiden puhtaanapidon sekä puistoalueiden varusteista ja kalusteista huolehtimisen. Työtehtäviisi sisältyy myös pienkoneiden esimerkiksi ruoholeikkurin ja siimaleikkurin käyttöä. Myös päältä ajettavien ruoholeikkureiden tehtäviä on tarjolla.

Kuka olet?

Sinulla on suoritettuna soveltuva viheralan ammattitutkinto tai työkokemusta alalta.

Työntekijänä olet oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja ryhmätyötaidot ja vastuullinen työskentelyote.

Työt ovat fyysisiä, jolloin edellytämme hyvää fyysistä kuntoa.

Edellytämme riittävää englannin tai suomen kielen taitoa.

Mitä Stara tarjoaa sinulle?

Tarjoamme sinulle monipuolista fyysistä ulkotyötä mukavassa työyhteisössä.

Starassa on tilaa kasvaa ja kehittyä. Perehdytämme henkilöstön hyvin ja olemme koulutusmyönteinen talo, joka pitää huolta työntekijöistään.

Työturvallisuus on tärkeä osa toimintaamme. Tavoitteemme on aina nolla tapaturmaa.

Vain rekrytointijärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Asiakaspalvelu- ja toimistoalan tehtävät

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Taloushallintopalvelu liikelaitos

TALPA-02-38-22

1.6.2022 - 30.9.2022

03.06.2022 klo 16:00

2280,80

Sörnäisten rantatie 27 A, 00500 

Etsimme sinua palkkahallinnon tehtävistä kiinnostunut tulevaisuuden ammattilainen.

Oletko kiinnostunut palkka- ja HR-prosesseista ja haluaisit saada käytännön kokemusta? Tule Talpaan - tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan pääkaupungin palkkahallintoon.

Haemme mukavaan ja asiantuntevaan joukkoomme palkkasihteereitä kesätöihin palkkahallinnon osastolle, jossa vastaamme Helsingin kaupungin henkilöstön palkanmaksusta. Palkkasihteerinä vastaat yhdessä tiimisi kanssa palkanlaskennan peruspalvelusta, palvelussuhdeasioiden hoidosta sekä muista palkanlaskennan asiantuntijatehtävistä.

Olet etsimämme henkilö, kun:
- sinulla on kiinnostusta tai kokemusta palkanlaskennasta ja työehtosopimuksista
- opiskelet kaupallista alaa
- omaat erinomaiset tietotekniset taidot ja kyvyn omaksua nopeasti uutta
- olet mahdollisesti käyttänyt palkanlaskentajärjestelmiä, esim. Mepco tai Mepco Pro-järjestelmän käyttökokemus luetaan eduksi
- nautit tiimityöstä, mutta työskentelet tottuneesti myös itsenäisesti.

Kaupungin palkka- ja HR-järjestelmä on vaihtunut uuteen huhtikuussa 2022. Pääset mukaan vaiheeseen, jossa prosesseja vielä hiotaan ja tutustutaan modernin järjestelmän tuomiin mahdollisuuksiin.

Palkkasihteerin tehtävässä menestyminen edellyttää positiivista, joustavaa ja kehittämismyönteistä asennetta sekä paineensietokykyä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja kommunikoit sujuvasti hyvällä suomen kielellä.
Tarjoamme hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen ja uralla etenemiseen.
Helsingin kaupunki on luotettava ja vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa kattavat työterveys- ja liikuntapalvelut sekä monet muut henkilöstöedut. Suosimme myös joustavia työskentelymahdollisuuksia ja etätyötä.

Palkkasihteerin kesätyö alkaa mahdollisimman pian. Tehtävä on määräaikainen 30.9.2022 saakka tai päättyy sopimuksen mukaan. Mahdollisuus työtehtävän jatkumiselle on myös määräajan jälkeen.

Täytäthän hakemuksen pian, että pääsemme tutustumaan sinuun! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

1