Suoraan sisältöön

Hae tehtävää

Avoimia tehtäviä: 1262

Valitse ammattiala
Vapaa sanahaku / työavain

Alue

Palvelussuhteen tyyppi

Ilmoituksen kieli

Kesätyöt

Avoimia tehtäviä: 17

Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Avoimet työpaikat

Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Hakuehdot täyttäviä tehtäviä  17 kpl  (4 ilmoitusta )

Tekninen ja yhdyskuntasuunnittelun ala

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Stara, Kaupunkitekniikan rakentaminen , Mittaus

STARA-02-13-21

1.5.2022 tai sopimuksen mukaan

28.01.2022 klo 16:00

Talttakuja 1, 00700 

Olemme luotettava ja sitoutunut kaupungin oma palveluntuottaja. Inspiroiva tehtävämme on pitää huolta Helsingistä, Suomen pääkaupungista. Haluamme kehittyä työssämme jatkuvasti.

Haemme kesäkaudeksi 2022 maanmittausalan opiskelijoita Staran kaupunkitekniikan rakentamisen neljään mittausyksikköön. Tule rakentamaan kaupunki-infraa kanssamme!

Myös opiskeluun liittyvä työharjoittelupaikka on mahdollinen.

Mitä teet?

Työhösi sisältyvät kunnallistekniset rakentamis- ja suunnittelumittaustehtävät katu- ja viheralueilla mittausryhmän jäsenenä. Kalustomme on modernia, robottitakymetreistä drooneihin ja staattisiin skannereihin sekä mobiili- ja käsilaserskannereihin.

Kuka olet?

Olet maanmittausalan korkeakoulu-, ammattikorkeakoulu- tai ammattikouluopiskelija. Edellytämme täysi-ikäisyyttä.

Etuna pidämme, jos sinulla on suoritettuna tie- tai katuturva 1 -kurssi sekä vähintään henkilöauton ajokortti.

Työntekijänä olet oma-aloitteinen ja oppimishaluinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja ryhmätyötaidot ja vastuullinen työskentelyote.

Työsuhteen aloitus toukokuussa tai sopimuksen mukaan.

Mitä Stara tarjoaa sinulle?

Starassa on tilaa kasvaa ja kehittyä. Perehdytämme henkilöstön hyvin ja olemme koulutusmyönteinen talo, joka pitää huolta työntekijöistään.

Työturvallisuus on tärkeä osa toimintaamme. Tavoitteemme on aina nolla tapaturmaa.

Vain rekrytointijärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Keittiö- ja puhtaanapitoalan tehtävät

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala, Nuoriso, Itäinen Nuorisotyö, Ympäristötoiminnan Nuorisotyöyksikkö, Bengtsår

KUVA-03-78-21

2.5.2022 - 28.8.2022

30.01.2022 klo 16:00

2450€/kk

Bengtsårin laituri, Bengtsår 920, 10900 

Bengtsårin leirisaareen haetaan kolmea kokkia vastaamaan ruuan valmistuksesta leiriläisille kesäkaudella 2022.

Bengtsårin leirisaari sijaitsee Hankoniemen pohjoispuolella noin 120 kilometriä Helsingistä. Leirisaari on n. 4,5 km pitkä ja 1,5 km leveä paratiisi. Luonnonkauniilla saarella on seitsemän erillistä leirialuetta, joissa majoittuu kerrallaan jopa 300-400 nuorta leiriläistä. Henkilökunnalla on saarella oma mökkikylä, jonne henkilökunta majoittuu. Sieltä löytyy oma sauna sekä oma grillipaikka jotka on henkilökunnan käytössä iltaisin. Saarelta mantereelle on 800m vesiteitse, joka taittuu saaren omalla yhteysveneellä.

Kokkina työtehtäviisi kuuluu työvuorosta riippuen aamupalan, lounaan ja päivällisen valmistus leiriläisille sekä saaren henkilökunnalle. Kokit vastaavat keittiöapulaisten kanssa keittiön ja ruokailutilan siisteydestä. Kokit ovat keittiöpäällikön apuna keittiöapulaisten työhön opastamisessa. Bengtsårin leirisaarella on käytössä ilmastomenu sekä valmistamme useita erikoisruokavalioita, joten työnkuvaasi kuuluu myös näiden valmistaminen. Keittiö on auki lounaalla ja päivällisellä seitsemänä päivänä viikossa, joten työ sisältää viikonlopputyötä.

Tehtävään vaaditaan soveltuva koulutus.

Tehtävässä edellytetään osaamista erikoisruokavalioiden valmistuksesta sekä kykyä työskennellä omatoimisesti ja järjestelmällisesti.

Eduksi luetaan aikaisempi kokemus leiriolosuhteissa tai muussa suurtalouskeittiössä kokkina/keittiöapulaisena työskentelystä. Eduksi luetaan myös aikaisempi kokemus nuorten kanssa työskentelystä, positiivinen asenne sekä paineensietokyky.

Henkilön on vaadittaessa esitettävä itsestään rikosrekisteriote (504/2002).

Kirjasto-, nuoriso-, liikunta- ja kulttuurialan tehtävät

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala, Nuoriso, Itäinen Nuorisotyö, Ympäristötoiminnan Nuorisotyöyksikkö, Bengtsår

KUVA-03-77-21

2.5.2022 - 28.8.2022

30.01.2022 klo 16:00

1600-1800€/kk

Bengtsårin laituri, Bengtsår 920, 10900 

Bengtsårin leirisaareen haetaan neljää täysi-ikäistä opiskelijaa nuoriso-ohjaajan työhön.

Bengtsårin leirisaari sijaitsee Hankoniemen pohjoispuolella noin 120 kilometriä Helsingistä. Leirisaari on n. 4,5 km pitkä ja 1,5 km leveä paratiisi. Luonnonkauniilla saarella on seitsemän erillistä leirialuetta, joissa majoittuu kerrallaan jopa 300-400 nuorta leiriläistä. Henkilökunnalla on saarella oma mökkikylä, jonne henkilökunta majoittuu. Sieltä löytyy myös oma sauna joka on henkilökunnan käytössä iltaisin sekä oma grillipaikka missä on mukava illalla paistaa makkaraa ja viettää iltaa muiden työntekijöiden kanssa. Saarelta mantereelle on 800m matka vesiteitse, joka taittuu saaren omalla yhteysveneellä.

Ensisijainen työtehtäväsi on toimia nuoriso-ohjaajana 16-17-vuotiaille kaupungin palkkaamille kesätyöntekijöille. Sinulla on työparina Helsingin kaupungin nuoriso-ohjaaja, jonka kanssa ohjaatte yhdessä tiimiänne erilaisissa saaren päivittäisen toiminnan kannalta tärkeissä työtehtävissä.

Päivittäiset työtehtävät vaihtelevat veneessä kansihenkilönä olemisesta nurmikon leikkaamiseen, puutarhan hoitoon ja pieniin saaren päivittäisiin huoltotöihin. Tämän takia olisikin toivottavaa, että sinulta löytyisi hieman peruskädentaitoja sekä intoa tehdä ulkotöitä. Työtehtävät eivät ole teknisesti vaativia ja jokainen niitä kyllä pystyy tekemään, mutta ne vaativat välillä hieman käsien likaamista onnistuakseen.

Ota huomioon, että työ tapahtuu saaressa ja sisältää mahdollisesti myös viikonloppu- sekä iltatyötä. Tehtävään valitulta edellytetään vähintään 18 vuoden ikää.

Tehtävän vaatimukset: tehtävään soveltuva koulutus

Eduksi luetaan aikaisempi kokemus työstä nuorten kanssa sekä kokemus veneilystä, huoltotöistä ja pihatöistä. Lisäksi eduksi luetaan positiivinen asenne, reipas mieli ja kyky tehdä töitä osana ryhmää.

Henkilön on vaadittaessa esitettävä itsestään rikosrekisteriote (504/2002).

Liikenne-, logistiikka- ja kiinteistöalan tehtävät

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala, Nuoriso, Itäinen Nuorisotyö, Ympäristötoiminnan Nuorisotyöyksikkö, Bengtsår

KUVA-03-76-21

2.5.2022 - 28.8.2022

30.01.2022 klo 16:00

2450€/kk

Bengtsårin laituri, Bengtsår 920, 10900 

Bengtsårin leirisaari etsii kahta (2) veneenkuljettaja -kortin omaavaa oma-aloitteista monitoimikipparia ajalle:

2.5.2022-28.8.2022

Monitoimikipparin tehtävänä on vastata erityisesti Bengtsårin leirisaaren vesikuljetuksista sekä veneiden perushuolloista ja kunnossapidosta.
Päivittäisiin tehtäviin kuuluu m/s Merikatin (8.5 m pitkä lastialus) ja m/s Bengtsårin (puurunkoinen vesibussi) kuljettamista, koneen huolto- ja korjaustöitä sekä muita saaren arkeen liittyviä huolto- ja kunnostustöitä.

Olemme päivittäin tekemisissä asiakkaiden kanssa, joten edellytämme, että asiakaspalvelun pitää hoitua myös tyylikkäästi. Asiakkaina on paljon lapsia ja nuoria, joka asettaa erityisvaatimuksia turvallisuuteen ja huomiokykyyn liittyen vesillä liikuttaessa.

Arvostamme erityisesti vastuuntuntoa, kykyä tulla toimeen nuorten kanssa sekä kokemusta leiriolosuhteissa työskentelystä.

Tämä lisäksi haemme monitoimikipparia vielä samalle ajalle:

2.5.2022-28.8.2022.

Vartiosaaren (Helsinki) ja Granön (Sipoon saaristo) etsii yhtä (1) veneenkuljettajaa. Veneenkuljettajan tehtäviin leirialueilla kuuluvat leiriläisten ja tavaroiden kuljettaminen toimintapisteisiin yhteysveneillä (Buster xxl, Faster 650 cat ) ja niiden kunnossa pitäminen sekä siisteys.

Tehtävä edellyttää veneilyosaamista Helsingin sisäsaaristossa liikkumiseen. Lisäksi osa tehtävistä on leirialueiden yleisiä huoltotöitä yhdessä nuorten kesätyöläisten kanssa, kuten pieniä korjaus- ja maalaustöitä, polttopuuhuoltoa leirialueille jne. Työ sisältää viikonlopputöitä.

Arvostamme kokemusta leiriolosuhteista, joustavuutta ja vastuuntuntoa. Tehtävää täyttäessämme huomioimme myös alan opiskelijat.

Tehtävän vaatimukset:

Veneenkuljettajan kortti, SRC-radiolupa ja voimassa oleva merimieslääkärin todistus

Lisäksi tehtävässä edellytetään:

Perusosaaminen päivittäisestä veneen -ja sen koneiden huollosta.

Eduksi luetaan:

Kykyä tulla toimeen nuorten kanssa sekä kokemusta leiriolosuhteissa työskentelystä.
Kirvesmiehen ja talonmiehen taidot luetaan myös eduksi työssä.

Valituksi tulleen henkilön tulee tarvittaessa toimittaa ennen työsuhteen vastaanottamista työnantajalle nähtäväksi rikosrekisterilain 6§:n 2. momentin mukaisesti rikosrekisteriote.

1