Suoraan sisältöön

Hae työpaikkoja

Avoimia tehtäviä: 349

Valitse ammattiala
Hakusana tai työavain

Kesätyöt

Avoimia tehtäviä: 24

Kesätyöt ja kesäsijaisuudet
Recruitment banner

Palvelussuhteen tyyppi

Ilmoituksen kieli

Avoimet työpaikat

Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Hakuehdot täyttäviä tehtäviä 24 kpl  (11 ilmoitusta )

Lähihoitajat

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Palvelukeskus Helsinki, Hoivapalvelut, Vallila

PALKE-03-15-20

4.5.-30.9.2020 tai sopimuksen mukaan

10.04.2020 klo 15:00

Elimäenkatu 15 00510 Helsinki, 00510 

Lähihoitaja etäpalvelujen tuottamiseen

Haemme nyt hoivapalveluihimme lähihoidon ammattilaista määräaikaiseen palveluneuvojan tehtävään noin 40 ammattilaisen tiimiin, Helsingin Vallilaan. Työpiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Vallilassa.

Meillä palveluneuvojat luovat edellytykset asiakkaillemme asua kotona pidempään. Palveluneuvojana tehtäviisi kuuluvat turvapuhelinhälytysten vastaanotto, hoidontarpeen arviointi sekä asiakkaiden neuvonta. Osallistut pareittain tehtäville kotihälytyskäynneille, joilla arvioidaan asiakkaan vointia ja jatkohoidon tarvetta. Teemme kotihoidon käyntejä myös etäpalveluna kuva- ja äänivälitteisesti, ja olemme läsnä asiakkaan arjessa uutta teknologiaa hyödyntäen. Teemme tiivistä yhteistyötä kaupungin kotihoidon ja omaisten kanssa. Työ on kolmivuorotyötä.

Tarjoamme Sinulle:

- Mielenkiintoisen työn
- Mahdollisuuden olla mukana tuottamassa ja luomassa terveydenhoitoalan innovatiivisia palveluita
- Työkalut viihtyisään ja onnistuneeseen työskentelyyn
- Ison kaupungin kattavat työsuhde-edut
- Tarvittaessa voimme auttaa sinua myös asunnon löytämisessä
- Kattavan perehdytyksen

Toivomme Sinulta:

- Lähihoitajan tutkintoa
- Kokemusta terveyden ja hyvinvointialan työskentelystä, erityisesti ensihoidossa ja vanhusten parissa
- Paineensietokykyä
- Kiinnostusta toimia terveyden ja hyvinvointialan kehittyvässä työympäristössä, uudenlaisten kotona asumista tukevien palvelujen parissa
- Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- Hyvää suomen kielen taitoa

Panostamme meille arvokkaisiin työntekijöihimme, ja huolehdimme henkilöstömme jatkuvasta kouluttamisesta ja valmennuksesta. Meillä jokainen saa osallistua palveluiden ja työyhteisön kehittämiseen.
Tule kehittymään meidän kanssamme

Jos haluat kysyä lisää tehtävästä tai Palvelukeskus Helsingistä työnantajana, voit olla yhteydessä

Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastattelutyökalun avulla.
Työ alkaa mahdollisimman pian ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Ennen työn aloittamista valituksi tulleen on esitettävä hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto.

Palvelukeskus - Parasta yhdessä! Bäst tillsammans! Best together!

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Sosiaali- ja terveystoimiala

SOTE-04-3-20

Sopimuksen mukaan.

08.05.2020 klo 16:00

Toinen linja 4 A, 00540 Helsinki

Helsingin kaupungin lähihoitajien kesäsijaiset rekrytoidaan vuonna 2020 Seure Henkilöstöpalveluiden kautta. Runsaasta tarjonnasta voit valita osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan sopivan työkohteen. Kesätyökohteita on tarjolla ympäri Helsinkiä kotihoidon, Helsingin sairaalan, seniorikeskusten (entinen monipuolinen palvelukeskus), psykiatrisen sairaanhoidon sekä vammaispalveluiden toiminnoissa. Hakuaika alkaa 27.1.2020. Katso lisätietoja ilmoituksen linkistä.

Sosiaalityöntekijät

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Sosiaali- ja terveystoimiala, Lastensuojelu, Sijaishuollon asiakasohjaus

SOTE-01-130-20

15.5.2020 - 31.7.2020

06.04.2020 klo 16:00

3259€/kk

Sturenkatu 8, HELSINKI, 00510 HELSINKI

Haemme sosiaalityöntekijää sijaisuuteen ajalle 15.5.-31.7.2020.

Tehtävänäsi on sopivan sijaishuoltopaikan etsiminen huostaanotetuille lapsille ammatillisista perhekodeista tai lastensuojelulaitoksista. Työhösi ei sisälly asiakastyötä. Sijaishuoltopaikan haussa apuna on hakukone Socfinder. Keskustelut sijaishuoltopaikkojen ja sosiaalityöntekijöiden kanssa käydään pääasiassa puhelimitse, kun sopivaa paikkaa etsitään lapselle .

Tiimiin kuuluu kolme sosiaalityöntekijää, päällikkö ja kolme sosiaaliohjaajaa, jotka tekevät valvontatyötä.

Kelpoisuusehto:
Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Lisäksi edellytämme: Hyviä yhteistyötaitoja.

Luemme eduksi: Lastensuojelun työkokemuksen ja sijaishuollon tuntemuksen.

Sairaanhoitajat ja terveydenhoitajat

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Palvelukeskus Helsinki, Hoivapalvelut, Vallila

PALKE-03-11-20

4.5.2020 - 27.9.2020

03.04.2020 klo 15:00

Elimäenkatu 15, 00510 Helsinki, 00510 

Palvelukeskus Helsingin hoivapalvelut etsii kesälomakaudeksi sairaanhoidon ammattilaisia vuosilomansijaisuuksiin vastaavaan palveluneuvojan tehtäviin.

Haluatko mukaan tuottamaan uudenlaisia hoivapalveluja kotihoidon asiakkaille? Oletko kiinnostunut terveysteknologian tarjoamista mahdollisuuksista?

Hoivapalveluissamme vastaanotamme asiakkaidemme turvapuhelinhälytyksiä ja avustamme heitä tarvittaessa hälytyskäynneillä. Teemme myös kotihoidon kanssa yhteishoitona etähoitokäyntejä asiakkaillemme kuva- ja äänivälitteisesti uutta teknologiaa hyödyntäen. Kehitys on vahvuutemme ja testaamme ja käyttöönotamme uusia ja innovatiivisia digitaalisia palveluja kotona asumisen tueksi yhteistyössä sosiaali- ja terveystoimialan eri toimijoiden kanssa. Jos innostut uudesta, olet ehkä hakemamme henkilö.

Vastaavana palveluneuvojana vastaat työvuorossasi turvapuhelinhälytysten vastaanotosta, hoidontarpeen arvioinnista ja tehtävien kiireellisyysjärjestyksestä. Huolehdit työtehtävien delegoinnista turvapuhelinpartioille ja osallistut myös itse hälytyskäynneille, jotka tehdään pareittain.

Työssäsi huolehdit myös etähoitajana kotihoidon käyntejä kuva- ja äänivälitteisesti. Etähoitotyössä korostuu asiakkaiden neuvonta ja ohjaus sekä yhteistyö kotihoidon ja omaisten kanssa.

Edellytämme vastaavalta palveluneuvojalta terveydenhoitajan, sairaanhoitajan, ensihoitajan tai vastaavan tutkintoa. Katsomme alan työkokemuksen eduksi.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä toimia muuttuvassa ja kehittyvässä työympäristössä sekä paineensietokykyä. Tehtävän hoitaminen edellyttää tietoteknisiä taitoja, hyvää suomen kielen osaamista ja ajokorttia.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä alan ammattilaisten kanssa, olla mukana luomassa ja tuottamassa uusia, uraauurtavia hoitoalan digitaalisia palveluja, jotka kiinnostavat jopa kansainvälistä yleisöä.

Helsingin kaupunki toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.


Palvelukeskus Helsinki - Parasta yhdessä - Bäst Tillsammans! Best together!

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Sosiaali- ja terveystoimiala

SOTE-04-2-20

Sopimuksen mukaan.

08.05.2020 klo 16:00

Toinen linja 4 A, 00530 Helsinki

Helsingin kaupungin sairaanhoitajien/terveydenhoitajien kesäsijaiset rekrytoidaan vuonna 2020 Seure Henkilöstöpalveluiden kautta. Runsaasta tarjonnasta voit valita osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan sopivan työkohteen. Kesätyökohteita on tarjolla ympäri Helsinkiä kotihoidon, Helsingin sairaalan, seniorikeskusten (entinen monipuolinen palvelukeskus), psykiatrisen sairaanhoidon, terveysasemien sekä vammaispalveluiden toiminnoissa. Hakuaika alkaa 27.1.2020. Katso lisätietoja ilmoituksen linkistä.

Tekninen ja yhdyskuntasuunnittelun ala

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

HKL, Infra ja kalustoyksikkö, Hankepalvelut, Kiinteistöprojektit

HKL-01-8-20

1.5.2020

13.04.2020 klo 16:00

Hämeentie 86, 00550 Helsinki

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä, jossa vaikutat kaupunkilaisten arjen sujuvuuteen? Tervetuloa mukaan kaupungin parhaaseen liikkeeseen!

Tule meille kiinteistöharjoittelijaksi!
Tulevaisuuden kaupunkilaiset kulkevat yhä enemmän raiteilla, ja siten myös HKL:n rooli kaupunkiliikenteen asiantuntijana ja toteuttajana kasvaa. Meillä pääset vaikuttamaan siihen, millaiseksi tulevaisuuden kaupunki kehittyy! HKL:n Infra- ja kalustoyksikkö vastaa HKL:n infra- ja kalusto-omaisuuden investointien ja elinkaaren hyvästä hallinnasta. Kiinteistöihin kuuluvat asunnot, varikot, asemat ja muut tilat.

Etsimme kesäkaudeksi 2020 kiinteistöharjoittelijaa kiinteistöprojektitiimiin. Kiinteistötiimissä työskentelee 6 projektipäällikköä ja 2 asiantuntijaa (LVI + sähkö). Tehtäviisi kuuluu projektipäälliköiden avustamista hankeseurannan järjestelmissä ja kustannusseurannassa, projektien dokumentointia sekä lisäksi muita projektinhoidon tehtäviä mielenkiinnosta ja suuntautumisesta riippuen. Olet mukana kiinteistöjen korjausprojekteissa, joissa pääset tutustumaan koko hankkeeseen suunnittelusta toteutusvaiheeseen. Opit työssä projektinhallintaa ja -johtoa sekä julkisten hankintojen menettelytapaa. Lisäksi projekteihin liittyy usein myös talotekniikkaa ja automatiikkaa, joihin tehtävässä on mahdollisuus myös perehtyä.

Mitä haemme?
Toivomme sinulta rakennus- tai kiinteistöalan koulutusta ja hyvää tietoteknistä osaamista.
Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, itseohjautuvaa työotetta sekä hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa. Aikaisempi kokemus vastaavista kiinteistö- ja rakennusalan tehtävistä luetaan eduksi.

Mitä saat meiltä?
Meiltä saat hyvän perehdytyksen ja pääset kartuttamaan alan työkokemusta mielenkiintoisten tehtävien parissa. Opit ja kehityt alan ammattilaisten tukemana. Palkkaa täydentävät ison talon työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalippu, työnantajantukema lounas ja alennuksia mm. liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa.

Kesätyöntekijä palkataan aikavälillä 1.5.-31.8.2020, kuitenkin enintään kolmeksi kuukaudeksi. Aloitusajankohta on sovittavissa.

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Kaupunkiympäristön toimiala, Maankäyttö ja kaupunkirakenne, Maaomaisuuden kehittäminen ja tontit, Maa- ja kallioperä, Pohjarakennus

KYMP-01-15-20

Työsuhteen kesto on 3 kuukautta välillä 1.5.-30.9.2020

01.04.2020 klo 15:00

Palkka määräytyy opintopisteiden mukaan.

Sörnäistenkatu 1, 00580 Helsinki

Tule tekemään merkityksellistä työtä kaupunkiympäristön toimialalle!

Haemme maa- ja kallioperäyksikköön pohjarakennustiimiin SUUNNITTELIJAHARJOITTELIJAA.

Maa- ja kallioperäyksikön tehtävinä ovat maanalaisen maaomaisuuden kehittäminen, maa- ja kallioperään liittyvien selvitysten ja suunnitelmien tuottaminen, tiedon jakaminen sekä näihin liittyvä maanomistajan edunvalvonta.

Tehtäviisi kuuluu rakennettavuusselvitysten laatiminen sekä avustaminen pohjarakennussuunnitelmien laatimisessa ja työmaiden asiantuntijavalvonnassa.

Työsuhteen kesto on 3 kk ajalla 1.5.-30.9.2020, aloitus sopimuksen mukaan.

Saat osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä hyvät työsuhde-edut. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Kelpoisuusehdot: Teknisen alan korkeakouluopiskelija sekä suoritettuja kursseja maa- ja pohjarakentamisessa


Eduksi luetaan: B-ajokortti

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

HKL, Infra ja kalustoyksikkö

HKL-01-7-20

1.5.2020

06.04.2020 klo 16:00

Hämeentie 86, 00550 

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä, jossa vaikutat kaupunkilaisten arjen sujuvuuteen? Tervetuloa mukaan kaupungin parhaaseen liikkeeseen!

Tulevaisuuden kaupunkilaiset kulkevat yhä enemmän raiteilla, ja siten myös HKL:n rooli kaupunkiliikenteen asiantuntijana ja toteuttajana kasvaa. Meillä pääset vaikuttamaan siihen, millaiseksi tulevaisuuden kaupunki kehittyy!

Tule meille projektiharjoittelijaksi (2 tehtävää)!
HKL:n infra- ja kalustoyksikkö vastaa infra-ja kalusto-omaisuuden investointien ja elinkaaren hyvästä hallinnasta. Etsimme kesäkaudeksi 2020 projektiharjoittelijaa. Tulet työskentelemään rata- ja sähköprojektitiimissä monipuolisissa projekteja avustavissa tehtävissä, kuten projektitoimiston työtehtävissä, dokumentoinnissa ja projektiraporttien avustamisessa. Pääset tutustumaan eri projektikohteisiin Helsingin kaupunkiympäristön alueella sekä raitiotien ja metron työmaakohteisiin.

Mitä haemme?
Edellytämme sinulta tekniikan alan alemman tai ylemmän korkeakoulututkinnon opintoja. Olethan mielellään puolivälissä tai lopettelemassa opintojasi. Sinulla on suoritettuna työturvallisuus- tai sähköturvallisuuskurssit. Olet vastuullinen ja tarkka ja turvallisuus on etusijalla kaikessa työskentelyssäsi. Arvostamme itseohjautuvaa työotetta sekä hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa.

Mitä saat meiltä?
Meiltä saat hyvän perehdytyksen ja pääset kartuttamaan alan työkokemusta mielenkiintoisten tehtävien parissa. Opit ja kehityt alan ammattilaisten tukemana. Palkkaa täydentävät ison talon työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalippu, työnantajantukema lounas ja alennuksia mm. liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa.
Kesätyöntekijä palkataan aikavälillä 1.5.-30.9.2020, kuitenkin enintään kolmeksi kuukaudeksi. Aloitusajankohta on sovittavissa.

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi?
Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Ari Pentikäinen. Voit olla Ariin yhteydessä puhelimitse 040 1511981.

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

HKL, Kunnossapitoyksikkö

HKL-02-23-20

1.6.2020 - 31.8.2020

03.04.2020 klo 16:00

Eino Leinon katu 1, 00250 

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä, jossa vaikutat kaupunkilaisten arjen sujuvuuteen? Tervetuloa mukaan kaupungin parhaaseen liikkeeseen!

Kunnossapidon yksikkömme mahdollistaa HKL:n tuottaman turvallisen, luotettavan ja ympäristöystävällisen matkustuskokemuksen varmistamalla, että kalusto ja infra pysyvät kunnossa.

Tule meille huoltotyöntekijäksi (4 tehtävää)!
Etsimme kesäkaudeksi 2020 huoltotyöntekijää kunnossapidon yksikköön Töölön huoltotiimiin. Tehtäviisi kuuluvat raitiovaunun huoltotehtäviä ja korjaustehtäviä sekä varikolla suoritettavia tuotantolaitteiden huolto- ja korjaustehtäviä. Työtä tehdään opastettuna ja huoltoryhmän mukana. Työ on sisältää vuorotyötä.

Mitä haemme?
Edellytämme sinulta sähkö- tai elektroniikka-alan koulutusta, normaalia fyysistä kuntoa, hyvää suomen kielen taitoa ja B-ajokorttia. Olethan yli 18-vuotias ja valmis tekemään vuorotyötä.

Mitä saat meiltä?
Meiltä saat työhösi hyvän perehdytyksen ja pääset kartuttamaan työkokemusta mielenkiintoisten tehtävien parissa. Opit ja kehityt alan ammattilaisten tukemana. Palkkaa täydentävät ison talon työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalippu, työnantajantukema lounas ja alennuksia mm. liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa.

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi?
Lisätietoja tehtävästä antaa huoltomestari Ari Backman. Voit olla Ariin yhteydessä puhelimitse 040 5439538 ja sähköpostilla ari.backman@hel.fi
Kurkista arkeemme @hklhst #meidänhkl www.hkl.fi.

Keittiö- ja puhtaanapitoalan tehtävät

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Palvelukeskus Helsinki, Koskelan seniorikeskus, Koskela

PALKE-02-87-20

6.7.-16.8.2020

23.04.2020 klo 15:00

1863,45

Käpyläntie 11 N-rak. C-rappu, 00600 

Tule kesätöihin tekemään kanssamme kaupungin merkittävimpiä ruokailuelämyksiä!

Kokkina työskentelet Koskelan seniorikeskuksen keittiössä osana asiantuntevaa ja osaavaa tiimiämme.
Työtehtäviisi kuuluu perus- ja erityisruokavalioruokien valmistus reseptejä noudattaen sekä keittiön siisteydestä ja astiahuollosta huolehtiminen. Tarvittaessa hoidat myös jakelu- ja muita ruokatuotantotehtäviä.

Keskeisiä työtehtäviäsi ovat: Ruoan valmistus ja jakelu alusta loppuun yhdessä tiimimme kanssa. Työ sisältää kaikkia keittiötyön yleisiä tehtäviä. Valmistamme ruokaa: Laakson Sairaalaan, Koskelan seniorikeskukseen ja ravintolasaliimme. Lounaalla valmistamme noin. 750 ateriaa. Lounaan lisäksi toimitamme asiakkailemme myös: Aamupalan, päiväkahvin, päivällisen ja iltapalan.

Tarjoamme asiakkaillemme maistuvan ja ravitsevan ruokailuelämyksen vuoden jokaisena päivänä, eli työt sijoittuvat ajoittain myös viikonlopuille ja pyhille.
Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti 05.30-18.00 välille. Viikonloppu töitä on keskimäärin joka toinen viikonloppu. Meillä et joudu työskentelemään yksin, vaan työvuorossa on päivittäin useamapi työkaveri. Tiimiimme kuuluu tällä hetkellä 38 työntekijää.

Olisiko tässä kesätyö sinun makuusi?

Tarjoamme viihtyisän ja vastuullisen työympäristön sekä kannustavat ja ammattitaitoiset työkaverit, joilta voit aina kysyä neuvoja. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja tueksesi lähes 100 vuoden kokemuksemme ruokapalveluista sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi merkityksellisessä työssä suurkeittiöalalla.

Viihdyt meillä, jos:
- sinulla on alalta jo jonkin verran työkokemusta ja halua oppia uutta
- olet alan opiskelija tai sinulta löytyy tehtävään soveltuva koulutus tai riittävää kokemusta vastaavasta työstä
- kohtaat ajoittaisen kiireen ja muuttuvat tilanteet rohkeudella ja hyvässä hengessä
- työskentelet sujuvasti suomen kielellä ja sinulla on hygieniapassi

Vuosilomansijaisuudet ovat 1-4 kuukauden mittaisia ja alkavat sopimuksen mukaan, aikaisintaan kuitenkin 01.05.2020.
Voimme mahdollisesti tarjota sinulle töitä myös kesätyön jälkeen!

Tule tekemään kanssamme maailman toimivinta kaupunkia!

Palvelukeskus Helsinki - Parasta yhdessä - Bäst Tillsammans! Best together!

Liikenne-, logistiikka- ja kiinteistöalan tehtävät

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

HKL, Kunnossapitoyksikkö

HKL-02-22-20

1.6.2020 - 31.8.2020

03.04.2020 klo 16:00

Eino Leinon katu 1, 00250 Helsinki

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä, jossa vaikutat kaupunkilaisten arjen sujuvuuteen? Tervetuloa mukaan kaupungin parhaaseen liikkeeseen!

Kunnossapidon yksikkömme mahdollistaa HKL:n tuottaman turvallisen, luotettavan ja ympäristöystävällisen matkustuskokemuksen varmistamalla, että kalusto ja infra pysyvät kunnossa.

Tule meille siivoojaksi (2 tehtävää)!
Etsimme kesäkaudeksi 2020 siivoojaa kunnossapidon yksikköön Töölön huoltotiimiin. Tehtäviisi kuuluvat kiinteistön ja raitiovaunujen siivoustehtävät Töölön raitiovaunuvarikolla.

Mitä haemme?
Haemme innokkaita ja motivoituneita kesätyöntekijöitä tehtävään. Edellytämme sinulta normaalia fyysistä kuntoa ja suomen kielen taitoa. Lisäksi toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Mitä saat meiltä?
Meiltä saat työhösi hyvän perehdytyksen ja pääset kartuttamaan työkokemusta mielenkiintoisten tehtävien parissa. Opit ja kehityt alan ammattilaisten tukemana. Palkkaa täydentävät ison talon työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalippu, työnantajantukema lounas ja alennuksia mm. liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa.

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi?
Lisätietoja tehtävästä antaa Huoltomestari Ari Backman. Voit olla Ariin yhteydessä puhelimitse 040 5439538 ja sähköpostilla ari.backman@hel.fi.

1