Kesätyöt

Kesätyökaudella touko-syyskuussa Helsingin kaupungilla työskentelee vuosittain nelisentuhatta kesätyöntekijää tai -sijaista. Kesätyöntekijöitä palkataan muun muassa hoitoalalle, puistotyöntekijöiksi, erilaisiin toimistotehtäviin, suunnittelijaharjoittelijoiksi, rakennusapumiehiksi ja liikuntapaikanhoitotehtäviin. Alan opiskelijoita ja ammattilaisia kaupunki tarvitsee erityisesti sosiaali- ja terveystoimialan palvelukseen vuosilomansijaisiksi.

Kesätöissä pääset konkreettisesti pitämään huolta Stadista ja sen asukkaista!

Kesätöiden hakeminen

Helsingin kaupungin kesätyöhaku 2019 käynnistyy tammikuun puolivälissä viikolla 3 ja uusia paikkoja julkaistaan pitkin kevättä. Nuorten 16-17-vuotiaiden kesätyöhaku ja Siisti kesä! -hankkeen haku kaudella 2019 alkaa 4.3.2019 ja päättyy 18.3.2019 klo 16.

Katso kaikki avoimet kesätyöt ja -sijaisuudet täältä.   


Osallistu sosiaali- ja terveystoimen walk-in kesätyöinfoihin 
Stadin sote tarjoaa kesätyötä tänäkin vuonna lähes 700 lähihoitajalle, sairaanhoitajalle, terveydenhoitajalle tai hoitoalan opiskelijalle. Kesärekryt käynnistyvät tammikuussa teemallisilla walk in -tapahtumilla, joissa kuulet erityisesti kotihoidon kesätyöpaikoista ja saat sinua kiinnostavaa tietoa suoraan esimiehiltä ja rekrytointikonsulteilta.

Infoissa sinulla on mahdollisuus jättää kesätyöhakemus ja päästä pikahaastatteluun. Kaikissa tilaisuuksissa on avoimet ovet klo 13–17. Tervetuloa!

Infoja järjestetään seuraavasti:

16.1.  Kotihoidon toimisto, Hiomotie 6   

23.1.  Koskelan monipuolinen palvelukeskus, Käpyläntie 11     

31.1.  Kustaankartanon monipuolinen palvelukeskus, 
         Oltermannintie 32
         Teema: Teknologian hyödyntäminen kotihoidossa

6.2.    Kontulan monipuolinen palvelukeskus, Kontukuja 5
         Teema: Hyvissä käsissä kotona

Katso lisätietoja Töihin soteen -sivulta: https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/ajankohtaista/kesatyo-2019/


  
Pysy kuulolla kesätöiden tärkeistä päivämääristä!
Seuraa meitä Facebookissa, niin pysyt kuulolla kesätyöhaun tärkeistä päivämääristä ja näet millaisia avoimia tehtäviä kaupungilla on tarjolla juuri nyt.

Seuraa meitä Facebookissa

 

Hakujärjestelmä haltuun minuutissa

Katso video ja opi kuinka voit kopioida aiemman hakemuksesi uuden hakemuksen pohjaksi ja mitä muuta tärkeää kannattaa huomioida, kun täytät hakemustasi.

 

 

 JAA
30.01.2019 12:10