Yhteystiedot ja palveluajat

SIVUA EI PÄIVITETÄ!

siirry yhteystietoihin

Rakennusvalvonta

Avoinna arkisin kello 9–14. Vahtimestarin kautta sovittuihin tapaamisiin  tai oikaisuvaatimusta tuomaan ma-pe klo kello 8.15–9 ja 14–16. 
 

Rakennusvalvonta suljetaan kesällä viikoiksi 28 - 30 (10.7. - 30.7.2017)!

Välttämättömiin katselmuksiin liittyvästä päivystyksestä kerrotaan myöhemmin. Arkisto on kiinni koko heinäkuun.  

Neuvonta ja arkisto, 6. krs

Palvelupiste Tellinki neuvoo luvanvaraisuuteen tai hankkeen käynnistämiseen liittyvissä yleisissä kysymyksissä. Tellingistä saat myös arkistoidut rakennuslupa-aineistot. Tellinki palvelee seuraavasti:

  • Neuvonta ma-to, kello 9–13
  • Puhelinpalvelu  ma-to, kello 10–13, p. 09 310 26363
  • Arkisto arkisin kello 9–14
  • Arkiston puhelinpalvelu arkisin kello 9-10, p. 09 310 26301

Jos haluat tietoa jo käsittelyyn otetusta hankkeesta, ota yhteyttä asian käsittelijään. Saat hänen yhteystietonsa ja puhelinaikansa Yhteystiedot alueittain -sivulta. 

Ennakkoneuvottelut 

Pientalon rakennuttajien toivotaan tulevan keskustelemaan lupakäsittelijän kanssa sen jälkeen, kun he ovat hankkineet tontin. Palaveriin kannattaa tulla jo ennen suunnittelun aloittamista.

Suunnittelija voi varata ajan ennakkoneuvotteluihin lupasihteeriltä heti kun hankkeen suunnittelu käynnistyy.  Ennakkoneuvottelu käydään alueen lupakäsittelijän kanssa. Lupasihteereiden palveluajat arkisin:


Asiakirjojen ja hakemusten toimittaminen

Lupahakemukset jätetään Lupapiste-palveluun. Aluettasi palveleva lupasihteeri ottaa vastaan mm. 

  • aloittamisoikeuteen liittyviin vakuusasioihin
  • neuvottelukuntien lausuntoihin  
  • rakennusrasitteiden muodostamiseen ja
  • oikaisuvaatimuksiin 

liittyviä hakemuksia ja asiakirjoja viraston 5. ja 7. kerroksessa. 

Lupasihteerit ovat tavattavissa kello 9–14. Viraston vahtimestari (1. krs) ottaa vastaan edellä listattuja aineistoja, jotka tuodaan muulloin virka-aikana. 


Erityissuunnitelmat

Erityissuunnitelmat jätetään Lupapiste-palvelun kautta 29. toukokuuta alkaen. Sen lisäksi tulee varata aika erityissuunnitelmien esittelyä varten aluetta palvelevalle tarkastajalle. Ajan voi varata arkisin kello 8.30–16.00 numerosta 09 3102 6300.


Työmaavaihe

Voit tehdä aloittamisilmoituksen ja varata ajan rakentamisen aikaisiin katselmuksiin suoraan aluettasi palvelevalta tarkastajalta puhelimitse tai sähköpostilla. Hae tarkastajan yhteystiedot.

 JAA
22.06.2017 18:52