Hoppa till innehållet

Klubb- och hobbyverksamhet

I samband med skoldagen arrangeras klubbverksamhet för grundskolelever i Helsingfors. Eleverna kan delta i planeringen och utvecklingen av klubbverksamheten bland annat via skolornas elevkårer. Skolans klubbverksamhet kan antingen arrangeras med den egna personalen, eller genom en utomstående inköpt aktör (avgiftsfri för deltagarna). Dessutom kan det i skolan finnas annan klubbverksamhet som arrangeras av en aktör utanför staden (med skäliga kostnader för deltagande).


Finlandsmodellens utbud på avgiftsfri hobbyverksamhet från och med den 5 september 2022:

Bildis (åk 3-5)
Tid: Onsdagar kl. 14-15.30
Plats: Bildkonstsalen
Välkömna att lära sig bildkonst! Vi ritar, målar och testa ut olika bildkonsttekniker. Vi gör grundläggande övningar med hjälp av perspektiv, kompositioner och olika material. Klubben lämpar sig för nybörjare men också för längre hunna. Målet med klubben är att hålla uppe nyfikenheten och skaparglädjen i en trygg gemenskap med nya utmaningar.
Anmälning: www.lasifaasi.fi/kuviskerhot
Kontaktperson: Laura Aalto-Setälä, info@lasifaasi.fi, tel. 0456779171
Arrangör: Studio Lasifaasi / Finlandsmodellen för hobbyverksamhet

Aikido (åk 3-5)
Tid: Onsdagar kl. 15.30-16.30
Plats: Gymnastiksalen
Aikido är en kampsport som består av mjuka rörelser.
All utöving fokuserar sig på konsentration, motorik och koordination.
Var och en tränar utifrån sina egna förutsättnigar.
Ledare: Graziella Wik
Anmälning: https://awase.myclub.fi/flow/events/4548910
Kontakt: Graziella, tlf. 050 337 4547
Arrangör: Awase rf. / Finlandsmodellen för hobbyverksamhet

...

Anmälan till grupperna i Finlandsmodellen för hobbyverksamhet görs direkt till anordnaren. Anmälan är bindande och hobbyverksamheterna förverkligas om det finns tillräckligt många deltagare. Om du behöver annullera din anmälan ska du kontakta anordnaren av hobbyverksamheten så snart som möjligt. Anordnaren av hobbyverksamheten meddelar om eventuella annullerade platser.

De som deltar i verksamheten arrangerad av Finlandsmodellen för hobbyverksamhet är försäkrade under den tid hobbyverksamheten pågår.
26.08.2022 15:38