Hoppa till innehållet

Klubb- och hobbyverksamhet

I samband med skoldagen arrangeras klubbverksamhet för grundskolelever i Helsingfors. Eleverna kan delta i planeringen och utvecklingen av klubbverksamheten bland annat via skolornas elevkårer. Skolans klubbverksamhet kan antingen arrangeras med den egna personalen, eller genom en utomstående inköpt aktör (avgiftsfri för deltagarna). Dessutom kan det i skolan finnas annan klubbverksamhet som arrangeras av en aktör utanför staden (med skäliga kostnader för deltagande).


Finlandsmodellens utbud på avgiftsfri hobbyverksamhet från och med den 24 januari 2022:

Måndagar:

Tisdagar:

Onsdagar:

Teckning kl. 14.15-15.45, slöjdsalen

Åk 3-5

Välkommen med och lära dig teckna! Under hobbyn går vi igenom grunderna i teckning och olika sätt att teckna. Vi gör grundläggande övningar med hjälp av perspektiv, kompositioner och olika material. Hobbyn lämpar sig för såväl nybörjare som längre hunna. Målet med hobbyn är att uppehålla nyfikenhet och skaparglädje i en trygg gemenskap med nya utmaningar.

Anmälan: info@lasifaasi.fi

Meddela i samband med anmälan följande uppgifter: Hobbyns tid och plats, deltagarens namn och födelsedatum samt vårdnadshavarens namn, e-post och telefonnummer.

Arrangör: Studio Lasifaasi / Finlandsmodellen för hobbyverksamhet


Torsdagar: OBS start 10.2.2022!

Drama och teater kl. 14.00-15.30, skolans gymnastiksal

åk 3-5

I den här hobbyverksamheten får du, tillsammans med elever i din egen ålder, studera drama och teater på ett mångsidigt sätt under ledning av en professionell lärare från Teaterskolan DOT rf. Ingen tidigare erfarenhet behövs. Du får bl.a. lära dig att arbeta i grupp, att använda din fantasi och din kreativitet och gestalta olika roller både med din kropp och din röst, samt skapa scener och berättelser tillsammans. Alla blir sedda och hörda, alla får vara med. Teater som hobby är uppfriskande och roligt!

Lärare: Matilda Anttila

Anmälan via länken: via länken

Arrangör: Teaterskolan DOT / Finlandsmodellen för hobbyverksamhet


Fredagar:

...

Anmälan till grupperna i Finlandsmodellen för hobbyverksamhet görs direkt till anordnaren. Anmälan är bindande och hobbyverksamheterna förverkligas om det finns tillräckligt många deltagare. Om du behöver annullera din anmälan ska du kontakta anordnaren av hobbyverksamheten så snart som möjligt. Anordnaren av hobbyverksamheten meddelar om eventuella annullerade platser.

De som deltar i verksamheten arrangerad av Finlandsmodellen för hobbyverksamhet är försäkrade under den tid hobbyverksamheten pågår.




21.01.2022 10:23