Hoppa till innehållet

Klubb- och hobbyverksamhet

I samband med skoldagen arrangeras klubbverksamhet åt Helsingforsiska grundskoleelever. Eleverna kan delta i planeringen och utvecklingen av klubbverksamheten bland annat via skolornas elevkårer. Skolans klubbverksamhet kan antingen arrangeras med den egna personalen, eller genom en utomstående inköpt aktör (avgiftsfri för deltagarna). Dessutom kan det i skolan finnas annan klubbverksamhet som arrangeras av en aktör utanför staden (med skäliga kostnader för deltagande).

Finlandsmodellens utbud på avgiftsfri hobbyverksamhet från och med den 24 januari 2022:

Fredagar:

Handarbete kl. 14.30-16.00, Vetenskapsrummet

Åk 3-6

Med elevernas önskemål som utgångspunkt kommer vi att jobba med olika material och hantverksmetoder: papper, tyg, garn, trä - leksaker, dekorationer eller nyttoföremål.

Vill du lära dig göra enorma blommor av papper? Lära dig virka snöflingor? Knyta en ampel i julklapp åt någon? Hitta rätt balans i en självgjord mobil? Göra egna pärlor att göra smycken av? Sy en käpphäst? Eller har du någon annan idé så kan vi se om vi kan lista ut en lösning. Kom med och utmana din kreativitet och dina händer!

Anmälan: via länken

Arrangör: NSU / Finlandsmodellen för hobbyverksamhet

...

Anmälan till grupperna i Finlandsmodellen för hobbyverksamhet görs direkt till anordnaren. Anmälan är bindande och hobbyverksamheterna förverkligas om det finns tillräckligt många deltagare. Om du behöver annullera din anmälan ska du kontakta anordnaren av hobbyverksamheten så snart som möjligt. Anordnaren av hobbyverksamheten meddelar om eventuella annullerade platser.

De som deltar i verksamheten arrangerad av Finlandsmodellen för hobbyverksamhet är försäkrade under den tid hobbyverksamheten pågår.

31.01.2022 13:10