Hoppa till innehållet

Klubb- och hobbyverksamhet

I samband med skoldagen arrangeras klubbverksamhet åt Helsingforsiska grundskoleelever. Eleverna kan delta i planeringen och utvecklingen av klubbverksamheten bland annat via skolornas elevkårer. Skolans klubbverksamhet kan antingen arrangeras med den egna personalen, eller genom en utomstående inköpt aktör (avgiftsfri för deltagarna). Dessutom kan det i skolan finnas annan klubbverksamhet som arrangeras av en aktör utanför staden (med skäliga kostnader för deltagande).


Finlandsmodellens utbud på avgiftsfri hobbyverksamhet från och med den 5 september 2022:

TISDAG

Parkour (klasser 3-6)
Tid: kl. 14.30-15.30
Plats: Häng & Fläng
Parkour är ett inspirerande och mångsidigt sätt att röra på sig. I parkour är målet att röra sig så smidigt eller så snabbt som möjligt från plats A till plats B genom att utnyttja miljön och redskapen runt sig. Under träningarna rör alla på sig på eget sätt och i egen takt, huvudsaken är att alla har det roligt! Det bästa med den här grenen är att man inte tävlar eller följer strikta regler för hur något ska göras. Parkour som gren är mångsidig och utvecklar bl.a. styrka, kreativitet, uthållighet, rörlighet, rumsuppfattning, precision och smidighet. Alla är välkomna med!
Anmälan: https://jalkipoltto.com/kuntosalikoulu
Kontaktperson: Olli Väätäinen tfn. 0440755664
Arrangör: Jälkipoltto / Finlandsmodellen för hobbyverksamhet

ONSDAG

Yoga (klasser 3-6)
Tid: kl. 14.30-15.30
Plats: Kling & Klang
Vi kommer att utöva asanas som förstärker kroppen, lära oss andningstekniker som ger mental styrka och avslappningsövningar som skapar balans och lugn.
Gruppen passar alla, nybörjare välkomna.
Anmälan: artoflivingfinland@gmail.com
Mer information: Eva Aminoff, tlf. 040 5629424
Ordnare: Art of Living / Finlandsmodellen för hobbyverksamhet

TORSDAG

Streetdance (klasser 3-6)
Tid: kl. 14.30-16
Plats: Kling & Klang
Kom och lär dig grunder och koreografer i streetdance med Lotta Puisto. Ha på er bekväma kläder som man kan dansa loss i!
Anmälan: https://nsu.fi/hem/verksamhet/streetdance_i_nordsjo/
Ordnare: Nylands svenska ungdomsförbund / Finlandsmodellen för hobbyverksamhet


...

Anmälan till grupperna i Finlandsmodellen för hobbyverksamhet görs direkt till anordnaren. Anmälan är bindande och hobbyverksamheterna förverkligas om det finns tillräckligt många deltagare. Om du behöver annullera din anmälan ska du kontakta anordnaren av hobbyverksamheten så snart som möjligt. Anordnaren av hobbyverksamheten meddelar om eventuella annullerade platser.

De som deltar i verksamheten arrangerad av Finlandsmodellen för hobbyverksamhet är försäkrade under den tid hobbyverksamheten pågår.


25.08.2022 09:03