Hoppa till innehållet

Klubb- och hobbyverksamhet

I samband med skoldagen arrangeras klubbverksamhet åt grundskoleelever i Helsingfors. Eleverna kan delta i planeringen och utvecklingen av klubbverksamheten bland annat via skolornas elevkårer. Skolans klubbverksamhet kan antingen arrangeras med den egna personalen, eller genom en utomstående inköpt aktör (avgiftsfri för deltagarna).

Dessutom kan det i skolan finnas annan klubbverksamhet som arrangeras av en aktör utanför staden (med skäliga kostnader för deltagande).

Klubb- och hobbyaktiviteter arrangeras på Minervaskolan av Hem och Skola. Information om klubbarna skickas till vårdnadshavarna via föreningen samt Wilma.


Finlandsmodellens utbud på avgiftsfri hobbyverksamhet från och med den 5 september 2022:

ONSDAG

Klättring (klasser 3-6)
Tid: kl. 14.50-15.50
Plats: Obs! Kiipeilyareena i Sundholmen
Kiipeilyareena arrangerar ledd klättring för ivriga unga. Vi övar i grupper på ca 15 personer och deltagarna får låna Kiipeilyareenas klättringsskor under hobbyverksamheten.
Anmälan: https://forms.gle/QwWEcXa75XbCH8KC8
Arrangör: Kiipeilyareena / Finlandsmodellen för hobbyverksamhet

Aikido (klasser 3-6)
Tid: kl. 14-15
Plats: Gymnastiksalen
Aikido är en kampsport som består av mjuka rörelser.
All utöving fokuserar sig på konsentration, motorik och koordination.
Var och en tränar utifrån sina egna förutsättnigar.
Ledare: Graziella Wik
Anmälan: https://awase.myclub.fi/flow/events/4230442
Kontakt: Graziella 050 337 4547
Arrangör: Awase rf. / Finlandsmodellen för hobbyverksamhet


...

Anmälan till grupperna i Finlandsmodellen för hobbyverksamhet görs direkt till anordnaren. Anmälan är bindande och hobbyverksamheterna förverkligas om det finns tillräckligt många deltagare. Om du behöver annullera din anmälan ska du kontakta anordnaren av hobbyverksamheten så snart som möjligt. Anordnaren av hobbyverksamheten meddelar om eventuella annullerade platser.

De som deltar i verksamheten arrangerad av Finlandsmodellen för hobbyverksamhet är försäkrade under den tid hobbyverksamheten pågår.25.08.2022 09:31