Hoppa till innehållet

Klubb- och hobbyverksamhet

I samband med skoldagen arrangeras klubbverksamhet åt grundskoleelever i Helsingfors. Eleverna kan delta i planeringen och utvecklingen av klubbverksamheten bland annat via skolornas elevkårer. Skolans klubbverksamhet kan antingen arrangeras med den egna personalen, eller genom en utomstående inköpt aktör (avgiftsfri för deltagarna).

Dessutom kan det i skolan finnas annan klubbverksamhet som arrangeras av en aktör utanför staden (med skäliga kostnader för deltagande).

Information skickas till vårdnadshavarna via Wilma.


Finlandsmodellens utbud på avgiftsfri hobbyverksamhet från och med den 24 januari 2022:

Onsdagar:

Dans kl. 14.00-15.30, skolans gymnastiksal

Åk 3-6

Kom och prova på att dansa break, popping och hiphop. Vi lär oss koreografier i den stilens dans vi gillar mest. Ha på er bekväma kläder som man kan dansa loss

Anmälan: via länken

Arrangör: NSU/ Finlandsmodellen för hobbyverksamhet


Bandverksamhet

Åk 3-4 kl. 13.30-14.15, musiksalen

Åk 5-6 kl. 14.15-15.00, musiksalen

Eleverna bekantar sig med bandinstrumenten som trummor, elgitarr, basgitarr och keyboard. Under lektionerna koncentrerar man sig i det gemensamma spelandet, rytmiken och spelning av olika låtar i olika genren. Alla är välkomna med - vi lär oss tillsammans och har det roligt! Ledaren Oscar Fagerudd spelar basso i bandet Green Light District och kommer att leda eleverna till bandverksamhetens gåtor.

Anmälan: via länken

Kontakt: Arja Tiili tfn: 050-375 6728 e-post: arja.tiili@breakthefight.com

Arrangör: Break the fight / Finlandsmodellen för hobbyverksamhet

...

Anmälan till grupperna i Finlandsmodellen för hobbyverksamhet görs direkt till anordnaren. Anmälan är bindande och hobbyverksamheterna förverkligas om det finns tillräckligt många deltagare. Om du behöver annullera din anmälan ska du kontakta anordnaren av hobbyverksamheten så snart som möjligt. Anordnaren av hobbyverksamheten meddelar om eventuella annullerade platser.

De som deltar i verksamheten arrangerad av Finlandsmodellen för hobbyverksamhet är försäkrade under den tid hobbyverksamheten pågår.24.03.2022 15:54