Hoppa till innehållet

Klubb- och hobbyverksamhet

I samband med skoldagen arrangeras klubbverksamhet åt Helsingforsiska grundskoleelever. Eleverna kan delta i planeringen och utvecklingen av klubbverksamheten bland annat via skolornas elevkårer. Skolans klubbverksamhet kan antingen arrangeras med den egna personalen, eller genom en utomstående inköpt aktör (avgiftsfri för deltagarna). Dessutom kan det i skolan finnas annan klubbverksamhet som arrangeras av en aktör utanför staden (med skäliga kostnader för deltagande).

Klubb- och hobbyaktiviteter och anmälningsinformation för läsåret 2022-2023 uppdateras på denna sida i slutet av september


Finlandsmodellens utbud på avgiftsfri hobbyverksamhet från och med den 5 september 2022:

Modeteckning (klasser 3-6)
Tid: Onsdagar, kl. 13.15-14.45
Plats: Ledaren ska informera eleverna
Välkommen med i en kreativ hobby! I modeteckningen bekantar man sig med olika områden inom modet i vårt liv (vardagen, idrott, fest, gatumode, film, maskerad etc.), designar egna kostymer och föremål (väskor, idrottsredskap, mobilskal etc.) och helheter baserad på egna intresseområden. I modeteckningen får man också prova på och lära sig många olika tekniker för ritning och visuell framställning.
Ledare och kontaktperson: Kata Ruohtula, tel. 040 540 0735
Anmälan: info@kulosaarentaidekoulu.fi
Meddela i samband med anmälan följande uppgifter: deltagarens namn, skola, årskurs samt kontaktuppgifter (tel.), kön: flicka/pojke/annan/vill inte säga, vårdnadshavaren namn, e-post och telefonnummer, (vid behov ytterligare information)
Arrangör: Brändö konstskola / Finlandsmodellen för hobbyverksamhet

...

Anmälan till grupperna i Finlandsmodellen för hobbyverksamhet görs direkt till anordnaren. Anmälan är bindande och hobbyverksamheterna förverkligas om det finns tillräckligt många deltagare. Om du behöver annullera din anmälan ska du kontakta anordnaren av hobbyverksamheten så snart som möjligt. Anordnaren av hobbyverksamheten meddelar om eventuella annullerade platser.

De som deltar i verksamheten arrangerad av Finlandsmodellen för hobbyverksamhet är försäkrade under den tid hobbyverksamheten pågår.30.08.2022 08:48