Yhtenäiskoulu

Koulumme on yhtenäinen peruskoulu, jossa on vuosiluokat 1–9. Koulussa on kaksi erityisluokkaa ja koulun oma iltapäiväkerho. Koulussamme on 7.luokalta alkaen kotitalous ja liikunta -painotus, johon haetaan erillisellä soveltuvuuskokeella.

    

[22.8.2017] KOKO KOULUN VANHEMPAINILTA PIDETÄÄN MAANANTAINA 4.9. klo 18

Tervetuloa koko Yhtenäiskoulun yhteiseen vanhempainiltaan maanantaina 4.9. klo 18! Tilaisuus alkaa yhteisellä kokoontumisella koulun liikuntasalissa ja jatkuu tämän jälkeen luokkakohtaisina tapaamisina. Vanhempainillan salitilaisuuteen saamme mukaan  Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tutkija Heli Kuusipalon. Hänen alustuksensa aihe on erittäin ajankohtainen ja kiinnostava: ”Syödään ja opitaan yhdessä”. Heli kertoo, mitä tutkimusten perusteella tiedetään kouluruokailusta ja hän myös esittelee uutta kouluruokailusuositusta sekä kouluhedelmätukea, jonka yhdeksi pilottikouluksi Yhtenäiskoulu on lupautunut.

Oppilaiden pitämä kahvila aukeaa klo 17.30.

Tapaamisiin koululla!

Ynkin väki ja vanhempainyhdistys

[16.8.2017] JOHTOKUNNAN HUOLTAJAJÄSENTEN VALINTA YHTENÄISKOULUN JOHTOKUNTAAN AJALLE 1.10.2017 – 30.9.2021   

Kasvatus- ja koulutuslautakunnan suomenkielinen jaosto ja ruotsinkielinen jaosto valitsevat syyskuussa nelivuotiskaudeksi kouluille ja lukioille uudet johtokunnat, joiden jäseniksi tarvitaan aktiivisia oppilaiden ja opiskelijoiden huoltajia. Peruskoulun ja lukion johtokunnan huoltajia edustavat jäsenet valitaan huoltajien keskuudestaan ehdottamista henkilöistä.

Toivotamme asiasta kiinnostuneet huoltajat tervetulleeksi kokoukseen ehdottamaan keskuudestaan Yhtenäiskoulun johtokuntaan valittavia huoltajajäseniä ja heidän henkilökohtaisia varajäseniään. Kokouksessa tehdään myös ehdotukset johtokuntaan nimettävästä puheenjohtajasta ja varapuheenjohtajasta. Kokous pidetään Yhtenäiskoululla torstaina 24.8. kello 17.30. Koulun sisääntuloaulassa on opaste luokkatilaan, jossa kokoonnutaan.

[1.6.2017] KOULU ALKAA TORSTAINA 10.ELOKUUTA KELLO 10

Koulu alkaa torstaina 10.8. kello 10. Uusia ykkösiä ollaan vastassa koulun pihassa. Koulun juhlasalissa vietetään klo 10.30 alkaen koulunaloitusjuhlaa, jota ykkösten vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan. Iltapäiväkerho aloittaa toimintansa heti lukuvuoden ensimmäisenä päivänä.

Aurinkoista kesää!

Rehtori Sari Sola vastaa kysymyksiin Yhtenäiskoulusta puhelimitse tai sähköpostiviestein.
Puh. (09) 310 82301
sari.sola@hel.fi

Tervetuloa Yhtenäiskouluun!


www.ynk.edu.hel.fi 
Rehtori Sari Sola
Tarkemmat yhteystiedotJAA
22.08.2017 11:15