Yhtenäiskoulu

Koulumme on yhtenäinen peruskoulu, jossa on vuosiluokat 1–9. Koulussa on kaksi erityisluokkaa ja koulun oma iltapäiväkerho. Koulussamme on 7.luokalta alkaen kotitalous ja liikunta -painotus, johon haetaan erillisellä soveltuvuuskokeella.

[1.6.2017] KOULU ALKAA TORSTAINA 10.ELOKUUTA KELLO 10

Koulu alkaa torstaina 10.8. kello 10. Uusia ykkösiä ollaan vastassa koulun pihassa. Koulun juhlasalissa vietetään klo 10.30 alkaen koulunaloitusjuhlaa, jota ykkösten vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan. Iltapäiväkerho aloittaa toimintansa heti lukuvuoden ensimmäisenä päivänä.

Aurinkoista kesää!

[19.4.2017] TULEVIEN 1.-LUOKKALAISTEN JA 7.-LUOKKALAISTEN TUTUSTUMISPÄIVÄT YHTENÄISKOULUSSA TOUKOKUUSSA

Tulevien seiskojen tutustumisaamupäivä on perjantaina 12.5. kello 9–11.30. Luokanohjaajat esittäytyvät, oppilaat pääsevät tutustumaan toisiinsa, kuulevat luokkajaosta ja tukioppilaamme ohjaavat uusia yläkoululaisia. Muista kouluista tulleet oppilaat voivat syödä koululounaan Yhtenäiskoulussa vierailun päätteeksi.

Tulevat ykköset ovat tervetulleita tutustumaan Yhtenäiskouluun keskiviikkona 17.5. kello 9.15. Lapset tapaavat koulumme opettajia ja tulevia luokkatovereita. Tutustumiskäynti päättyy ruokailuun noin kello 11–11.30. Samana iltana kello 19 (huomaa muuttunut aloitusaika) syksyn 2017 ekaluokkalaisten huoltajat ovat tervetulleita koululle ensimmäiseen vanhempainiltaan. Tällöin keskustellaan koulun aloittamiseen liittyvistä asioista.

Hyvää kevättä ja tervetuloa tilaisuuksiin!

[25.1.2017] HAKU ILTAPÄIVÄTOIMINTAAN ON ALKANUT

Haku iltapäivätoimintaan on jälleen alkanut ja hakuaika jatkuu 28.4.2017 saakka. Toimintaan voivat hakea koulutulokkaiden lisäksi kaikki tulevat kakkosluokkalaiset.

Yhtenäiskoulun oma iltapäiväkerho on auki koulupäivien aikana. Kerho toimii koulun omissa tiloissa, lähialueen luontoa ja puistoja ulkoilussa hyödyntäen. Lapset syövät iltapäivän aikana yhteisen välipalan. Kerhossa voi tehdä ohjaajien johdolla kotitehtäviä, askarrella ja leikkiä.

Hakulomakkeen saa koulun toimistosta, iltapäivätoiminnan ohjaajilta tai lomakkeen voi tulostaa opetusviraston internetsivuilta. Hakemus palautetaan ip-kerhon ohjaajille tai koulusihteerille. Päätökset iltapäivätoimintapaikasta postitetaan huoltajille 30.6.2017 mennessä.

[25.1.2017] JANI TOIVOLA VIERAILEE KOULULLA 31.TAMMIKUUTA

Dreamsteri Jani Toivola saapuu koululle 31.tammikuuta klo 13:00. Dreams-vierailussa on kyse unelmista. Jokaisella nuorella on oikeus unelmoida ja seurata inspiraatiotaan. Lue lisää.

[2.12.2016] TAMMIKUUN TIEDOTUSTILAISUUDET YHTENÄISKOULUSSA

Tiedotustilaisuus seitsemännelle luokalle siirtyvien ja hakevien oppilaiden huoltajille ma 16.1. klo 18
Kun oman koulumme oppilas jatkaa Yhtenäiskoulussa, hänen ei tarvitse täyttää ja palauttaa oppilastietolomaketta. Paikka omassa koulussa on aina olemassa.

Yhtenäiskoulun painotus: kotitalous ja liikunta
Yhtenäiskouluun voi hakeutua painotettuun opetukseen seitsemännelle vuosiluokalle. Vuosiluokilla 7-9 on kotitalous ja liikunta -painotus.

Lue lisää

[2.12.2016] OPPILAAKSIOTTO, TULEVAT YKKÖSET

Koskelan ala-asteen koululla, Yhtenäiskoululla ja Käpylän peruskoululla on yksi yhtenäinen, laajennettu oppilaaksiottoalue. Päätöksen lähikoulusta laajennetulla oppilaaksiottoalueella tekee aluepäällikkö sisaruuden ja koulumatkan perusteella. Oppilas saa kotiin kirjeen, josta koulupaikka selviää. Opetuslautakunnan suomenkielinen jaos päättää kouluissa aloittavien ekaluokkalaisten enimmäismäärän.

Huoltaja voi kuitenkin ilmoittaa lapsensa myös muuhun kuin aluepäällikön osoittamaan lähikouluun. Tällöin koulun rehtori tekee päätöksen toissijaisesta oppilaaksiotosta, mikäli koulussa on tilaa. Kouluun ilmoittautuminen on keskiviikkona 25.1.2017 klo 8-10 ja klo 17–19.

Rehtori Sari Sola vastaa kysymyksiin Yhtenäiskoulusta puhelimitse tai sähköpostiviestein.
Puh. (09) 310 82301
sari.sola@hel.fi

Tervetuloa Yhtenäiskouluun!


www.ynk.edu.hel.fi 
Rehtori Sari Sola
Tarkemmat yhteystiedotJAA
01.06.2017 14:49