Ajankohtaista

[29.8.2018] Tiedote koulun rakennustilanteesta

Koulun lukuvuosi on alkanut ja olemme vielä noin vuoden osittain väliaikaistiloissa. Koulu sai elokuussa käyttöönsä yhden uuden viipalekoulurakennuksen ( D-rakennus). Taidetalo ja Ruuti ovat myös vielä käytössämme. Koululla ei valitettavasti nyt ole parkkipaikkoja käytettävissä huoltajille tai vierailijoille. Sakara 3 parkkipaikka on vain henkilökuntakäyttöön, jonne pysäköidään luvalla. 

Koulun sisäpihalle ja viipalekouluille ajaminen on ehdottomasti kielletty. Samoja kulkuväyliä käyttää noin 900 oppilasta, joista osa on aloittanut juuri koulutaipaleen.

Koulun laajennuksen rakentaminen on edennyt aikataulussa ja elementtiasennuksia tehdään parasta aikaa. Sakaralla on runsaasti rekkaliikennettä, joten varovaisuus on tärkeää ja Sakaralle autoja ei voi missään nimessä pysäköidä. Työmaa on järjestänyt liikenteen siten, että rekat eivät joudu peruuttelemaan vaan kuskit näkevät aina eteensä.

Uudistetun kouluravintolan saamme käyttöömme Sakara 5 rakennuksessa marraskuussa, jolloin ruokailu siirtyy kokonaisuudessaan sinne, paitsi Ruudin sivukoulun osalta.


 

 

 

 

 JAA
24.10.2018 13:28