Suoraan sisältöön

Kerho- ja harrastustoiminta

Helsinkiläisille peruskoululaisille järjestetään koulupäivän yhteydessä kerhotoimintaa. Oppilaat voivat osallistua kerhotoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen muun muassa koulujen oppilaskuntien kautta. Koulun kerhotoimintaa voidaan järjestää joko omalla henkilökunnalla tai ostettuna ulkopuoliselta toimijalta (osallistujille maksutonta). Tämän lisäksi koululla voi olla muutakin kaupungin ulkopuolisen toimijan järjestämää kerhotoimintaa (kohtuulliset osallistumiskustannukset). 

Voit myös katsoa lähialueen muiden koulujen kerho- ja harrastustarjonnan.

Lisätietoa kerho- ja harrastetoiminnasta.

Harrastamisen Suomen mallin maksuttomat harrastusryhmät 24.1.2022 alkaen:

Maanantaisin:

Tiistaisin:

Keskiviikkoisin:

Elokuvan lumoissa klo 14.30-16.00, luokkahuone 425

3.-6. lk.

Kiinnostaako sinua elokuvat ja elokuvantekeminen? Oletko pohtinut, miten ammattituotantojen elokuvat syntyvät ja miten hyvät tarinat voidaan kertoa videokuvan välityksellä? Tervetuloa mukaan tekemään elokuvaa ammattilaisten johdolla!

Elokuvatunneilla toimimme pienryhmissä, joissa teemme kaiken elokuvan toteuttamiseen liittyvän alusta loppuun saakka itse: elokuvan suunnittelun, käsikirjoittamisen, kuvaamisen, näyttelemisen, ohjaamisen, leikkaamisen ja editoinnin. Tunneilla opettelemme myös tarinankerrontaa sekä sitä, millaisia kerrontatapoja videokuvassa on ja miten videolla voidaan tuottaa tarinaa. Pienelokuvien lisäksi tunneilla tehdään animaatioita. Tunnit sopivat niin aloittelijoille kuin jo elokuvaa harrastaneille.

Ilmoittautuminen: linkin kautta

Järjestäjä: PopUp ry / harrastamisen Suomen malli


Cheerleading klo 15.15-16.15, koulun liikuntasali

3.-6. lk.

Tervetuloa treenaamaan cheerleadingin perusteita hauskalla ja hikisellä tavalla. Treenissä lämmitellään, tehdään akrobatian alkeita, toimintapisteitä, cheerleadingnostojen perusteita ja nostatellaan sykettä leikkien ja pelien parissa.

Tunti sopii kaikille 3-6 luokkalaisille.

Ilmoittautuminen: linkin kautta

Järjestäjä: Funky Team / Harrastamisen Suomen malli


Eläinharrastus klo 14.30-16.00, tila 424 (aulatila)

3.-6. lk.

Eläinharrastuksessa saat tietoa, taitoa ja kokemuksia eläimien hoidosta, yhdessä toimimisesta eläimien kanssa ja niistä huolehtimisesta. Eläinharrastuksessa opitaan eläimistä ja toimitaan yhdessä eläimiin liittyvien asioiden parissa. Ja tietysti mukana on myös rapsuteltavia eläimiä!

Ilmoittautuminen: camilla.sundell@mahistuki.fi

Ohje ilmoittautumiseen: viestikenttään otsikko ”Eläinharrastusryhmä”
Kirjoita viestiin koulun nimi, huoltajan puhelinnumero ja lapsen nimi. Ensimmäisellä kokoontumiskerralla jaetaan ilmoittautumislomake, jonka lapsi tuo kotiin täytettäväksi ja palauttaa eläinharrastusryhmän ohjaajalle.

Lisätiedot; P. 045 8576450 Camilla Sundell

Järjestäjä: Mahistuki / harrastamisen Suomen malli

... 

Harrastamisen Suomen mallin ryhmiin ilmoittaudutaan suoraan harrastuksen järjestäjälle. Ilmoittautuminen on sitova. Harrastukset toteutuvat, jos osallistujia on riittävästi. Mikäli joudut perumaan ilmoittautumisen, ole yhteydessä harrastuksen järjestäjään mahdollisimman nopeasti. Harrastuksen järjestäjä tiedottaa mahdollisista peruutuspaikoista ja lisäryhmistä.  

Harrastamisen Suomen mallin toiminnassa osallistujat ovat vakuutettuja harrastuksen keston ajan.

Kerhotoiminta 2021-2022

Muuta

Lauttasaaren nuorisotalo Apajalla on avointa toimintaa, kuvataideryhmiä, kerhotoimintaa ja tapahtumia 3.-6.-luokkalaisille. Katso lisätietoa toiminnasta

EasySport kurssit

Harrastusta voi etsiä myös harrastushaun kautta.
14.01.2022 16:00