Suoraan sisältöön

Kerho- ja harrastustoiminta

Helsinkiläisille peruskoululaisille järjestetään koulupäivän yhteydessä kerhotoimintaa. Oppilaat voivat osallistua kerhotoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen muun muassa koulujen oppilaskuntien kautta. Koulun kerhotoimintaa voidaan järjestää joko omalla henkilökunnalla tai ostettuna ulkopuoliselta toimijalta (osallistujille maksutonta). Tämän lisäksi koululla voi olla muutakin kaupungin ulkopuolisen toimijan järjestämää kerhotoimintaa (kohtuulliset osallistumiskustannukset).

Voit myös katsoa lähialueen muiden koulujen kerho- ja harrastustarjonnan.

Lisätietoa kerho- ja harrastetoiminnasta

Kerho- ja harrastustoiminta koulussamme lukuvuonna 2021-2022 (voi tulla muutoksia)

Koulussamme järjestetään oppilaille maksuttomia harrastuksia ja kerhoja sekä harrastamisen Suomen mallin kautta että koulun kerhotoimintana. Kaupunki on vakuuttanut osallistujat lukuun ottamatta kaupungin koordinoimaa EasySport-toimintaa. 

Kerhot ja harrastukset toteutuvat, jos osallistujia on riittävästi. 


Maksuttomat harrastukset ja kerhot 

Tiistaisin:

Lihaskunto & Voima

Klo 16-17, liikuntasalissa
JÄLKIPOLTTO Lihaskunto & Voima - NUORET on yksilöllinen ryhmävalmennus ja nimensä mukaisesti suunnattu 7.-9.-luokkalaisille nuorille innostavan ja kehittävän lihaskunto- ja voimaharjoittelun harrastamiseksi. Osallistuakseen aiempaa kokemusta ei tarvita, vaan huomioimme jokaisen yksilöllisen lähtötilanteen. Harjoittelussa keskitytään oikeaoppisten ja turvallisten tekniikoiden opetteluun sekä kestovoiman ja liikehallinnan parantamiseen - leikkimielisyyttä unohtamatta. Tekniikoiden kehittyessä lisäämme maltillisesti voimaa ja lihasmassaa lisäävään voimaharjoittelun osuutta. Sisältö teemoitetaan osallistujien taitojen ja toiveiden mukaan.
Ilmoittautuminen: Linkin kautta
Yhteyshenkilö: Olli Väätäinen puh. 0440755664 / Anna Mäkelä puh. 0505477224
Järjestäjä: Jälkipoltto oy / Harrastamisen Suomen malli
Keskiviikoisin:  

Iltapäiväkerho

Helsingin kaupungin nuorisotoimi järjestää koulun salissa kerhotoimintaa keskiviikkoisin 13.10. alkaen klo 14-16.  Koko koulun oppilaat ovat tervetulleita mukaan toimintaan! Kerhotoiminnan sisältö suunnitellaan osallistujien toiveiden mukaan. Kerhotoimintaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.


Perjantaisin:

Tulevaisuuden kaupunki Oksa – kuvataide

Klo 15-16.30, kuvisluokka
Tervetuloa suunnittelemaan tulevaisuuden kaupunki Oksa! Oksa-kaupungin keulahahmona ja cityoppaana toimii robotti Knowla. Kurssilla tulet suunnittelemaan kaupungin pohjapiirroksen ja ideoimaan kaupungin palveluita. Harjoittelemme oman hahmon piirtämistä, suunnittelemme robotteja kaupunkiin, ideoimme oman asunnon, tutustumme kaupungin muihin asukkaisiin ja paljon muuta!
Millainen on sinun suunnittelemasi kaupunki ja sen asukkaat?
Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla: milla.manualproductions@gmail.com
Ilmoita seuraavat tiedot: koulun nimi, oppilaan nimi, huoltajan nimi, sähköposti & puhelinnumero
Käy kurkistamassa sivujamme : https://www.manualproductions.com/oksa
Järjestäjä: Manual Productions / harrastamisen Suomen malliMuut kerhot ja harrastukset

02.02.2022 08:36