Vartiokylän yläasteen koulu

 

Hieman yli 50-vuotias Vartiokylän yläasteen koulu on tulevaisuuteen katsova ja perinteitä kunnioittava n. 390 oppilaan itähelsinkiläinen yläkoulu (vuosiluokat 7–9).

 

”HUOMAA HYVÄ!” -luento Puotilan ala-asteella

Alueen yhteinen Huomaa hyvä! -vanhempainilta Puotilan ala-asteen koululla tiistaina 26.9.2017 klo 18.00. Aihetta avaa FM Elina Paatsila.

Miten tukea lapsen ja nuoren myönteistä kasvua mm. tutustumalla omiin vahvuuksiin? Miten lapsi voi löytää itsestään toimivia ja myönteisiä voimavaroja ja miten ne näkyvät koulussa ja vapaa-ajalla? Miten lasta voi auttaa  tunnistamaan omia myönteisiä puolia, niin että hänelle voi tarkentua itsestään valoisa ja realistinen kuva? Luennolla käydään läpi pienten hyvien hetkien ja onnistumisten sanallistamisen merkitystä otsikolla: "Nappaa lapsi kiinni hyvänteossa!".

Lisätietoa: http://positiivinencv.fi


Ke 27.9. klo 18.00–20.30  8.- ja 9.-luokkalaisten vanhempainilta    

Tilaisuus alkaa klo 18 kaikille yhteisellä osuudella (mukana mm. Klaari Helsinki, joka kehittää ja koordinoi  nuorten ehkäisevää päihdetyötä Helsingissä, Helsingin poliisi, Vartiokylän seurakunnan nuorisotoimi sekä mahdollisesti myös muita asiantuntijatahoja). Yhteisen osuuden jälkeen  siirrytään luokanohjaajien opastuksella luokkakohtaisiin tapaamisiin.


Vanhempainkerhon kahvio (jolla kerätään rahaa oppilaiden hyväksi, mm. stipendeihin) avautuu klo 17.30, ja kerhon aktiivijäsenet kutsuvat kaikki vanhemmat tutustumaan toimintaansa, keskustelemaan ja nauttimaan kahvia ja pientä purtavaa edulliseen hintaan. Halukkaat voivat tukea vanhempainkerhon toimintaa myös 10 euron kannatusmaksulla, joka hoituu kätevästi samassa yhteydessä.


Sydämellisesti tervetuloa!Lisää ajankohtaisia aiheita


www.varty.edu.hel.fi
Rehtori Pertti Purhonen
Tarkemmat yhteystiedotJAA
19.09.2017 11:21