Suoraan sisältöön

Kerho- ja harrastustoiminta

Uusia maksuttomia harrastusryhmiä 3.-6.-luokkien oppilaille

Harrastamisen Suomen malli käynnistyy Toivolan koulussa!
Helsingin kaupunki ja Opetus- ja kulttuuriministeriön harrastamisen Suomen malli tuovat maksuttomia harrastuksia koulupäivien yhteyteen lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisäämiseksi. Harrastukset on rakennettu lasten ja nuorten toiveiden pohjalta.
Harrastukset tuovat oppilaille mukavaa tekemistä ja merkityksellistä vapaa-aikaa koulupäivän jälkeen ennen klo 17. 
Toivolan koulussa aloittaa uusi harrastusryhmä vko 16 alkaen:

Parkour (3.-6. lk, max. 10 lasta)
torstaisin klo 14.30-16.00 (22.4. alkaen)
Parkourissa mm. tasapainoillaan, ylitetään esteitä, sujahdellaan ahtaista väleistä, kiivetään seinille ja hypitään erilaisille pinnoille ja ennen kaikkea - pidetään hauskaa! Laji sopii kaikentasoisille liikkujille, harrastus toteutetaan koulun salissa.
Tila: liikuntasali
Järjestäjä: Parkour Akatemia
Ilmoittautumiset: Linkki ilmoittautumiseen

Harrastusryhmät on suunnattu vain oman koulun oppilaille. Ryhmät ovat toiminnassa kevätlukukauden 2021 loppuun asti (koronarajoitukset huomioiden). Syksyllä alkavista harrastamisen Suomen mallin tarjoamista ryhmistä tiedotetaan myöhemmin.

Helsinkiläisille peruskoululaisille järjestetään koulupäivän yhteydessä kerhotoimintaa. Oppilaat voivat osallistua kerhotoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen muun muassa koulujen oppilaskuntien kautta. Koulun kerhotoimintaa voidaan järjestää joko omalla henkilökunnalla tai ostettuna ulkopuoliselta toimijalta (osallistujille maksutonta). Tämän lisäksi koululla voi olla muutakin kaupungin ulkopuolisen toimijan järjestämää kerhotoimintaa (kohtuulliset osallistumiskustannukset).

Voit myös katsoa lähialueen muiden koulujen kerho- ja harrastustarjonnan.

Lisätietoa kerho- ja harrastetoiminnasta

Koulussa toimii kaksi EasySport -erityiset liikuntaryhmää. Toisessa ryhmässä on oppilaita 3.-7. luokilta ja toisessa 1.-3. luokilta. Kerhoa vetävät kaksi EasySport -ohjaajaa ja koulun yksi koulunkäyntiavustaja. 

Lisätietoa koulun kerhotoiminnasta voi kysyä koululta.09.04.2021 09:17