Toivolan koulu

Toivolan koulu sijaitsee Helsingin Itä-Pakilassa. Se on nykyaikainen erityiskoulu, joka tarjoaa yksilöllistettyä peruskouluopetusta oppilaille, jotka tarvitsevat erityistä tukea menestyäkseen opinnoissaan.

Ajankohtaista

Helatorstai 25.5. on vapaapäivä.

Pe 26.5. vietämme Kodin ja koulun päivää ulkoillen. Vanhemmat ovat  tervetulleita osallistumaan lapsen koulupäivään. Ohjelmassa on pihamaalausta, taitorataa ym. Myös vanhemmat voivat halutessaan järjestää oppilaille erilaisia toimintapisteitä, ilmoittakaa halukkuudesta lapsenne luokanvalvojalle mahdollisimman pian. Koulun pihalle on tulossa HSL:n bussi ja oppilaat saavat opastusta matkakortin käyttöön ja julkisessa liikenteessä matkustamiseen. Ruokailun vuoksi pyydämme vanhempia ilmoittamaan lapsenne luokanvalvojalle keskiviikkoon 17.5. mennessä osallistumisesta koulupäivään. Koulupäivä on kaikilla klo 9.30 - 12.15. Iltapäiväkerho järjestetään normaaliin tapaan.

Ma 29.5. koulupäivä alkaa klo 9.30. Kevätkirkko on klo 10 Oulunkylän vanhassa kirkossa. Taksioppilaat kuljetetaan suoraan kirkolle ellei toisin ole sovittu. Kirkkoon kuulumattomille oppilaille on muuta ohjelmaa koululla kirkon ajan. Koulupäivä päättyy lukujärjestyksen mukaan tai viimeistään klo 13.

To 1.6. luokilla on omaa ohjelmaa ja koulupäivä päättyy lukujärjestyksen mukaan tai viimeistään klo 13.

Pe 2.6. koulu alkaa klo 9.30. Kevätjuhla alkaa klo 10, jonka jälkeen ruokaillaan. Koulupäivä päättyy noin klo 12. Iltapäiväkerhoa ei ole.

La 3.6. Koulu alkaa klo 9.30. Todistusten jako. Päättötodistukset ja stipendit jaetaan klo 10 auditoriossa. Koulu päättyy klo 11.15.

Kevätterveisin,

Toivolan koulun henkilökunta

****************************************

Tästä pääset katsomaan koulumme ruokalistan.

 


www.toivk.edu.hel.fi
Rehtori Erkki Häggman
Tarkemmat yhteystiedotJAA
17.05.2017 12:19